След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -218ღღ

• 29 221
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ками,
Скрит текст:
излизал от клуб, някаква хубавица му поискала телефонния номер, той ѝ го дал, след което фотографите ги щракнали и той като ги видял, се отдалечил и се качил в такси. Това пише в новината и също каква ли ще бъде реакцията на севгилито му, което в момента почивало в чужбина. Момичетата казват, че после била казала Гупа, че Боре никога няма да ѝ изневери, но аз лично това не съм го чела. Не съм го търсила тази вечер, че си гледам финала на сериала, но утре ще погледна.

# 616
Волкан нещо пак е дал накъсо  Joy Joy Joy

# 617
Ками,
Скрит текст:
излизал от клуб, някаква хубавица му поискала телефонния номер, той ѝ го дал, след което фотографите ги щракнали и той като ги видял, се отдалечил и се качил в такси. Това пише в новината и също каква ли ще бъде реакцията на севгилито му, което в момента почивало в чужбина. Момичетата казват, че после била казала Гупа, че Боре никога няма да ѝ изневери, но аз лично това не съм го чела. Не съм го търсила тази вечер, че си гледам финала на сериала, но утре ще погледна.

Дани, той тогава май се беше оправдал, че дава автограф  Joy  Joy  Joy Но това беше отдавна, в началото на Ашка, сега в такава издънка не могат го хвана  hahaha

# 618
  • По света и в нас.
Ками,
Скрит текст:

Дани, той тогава май се беше оправдал, че дава автограф  Joy  Joy  Joy Но това беше отдавна, в началото на Ашка, сега в такава издънка не могат го хвана  hahaha
Обиграл се е викаш. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 619
Ками,
Скрит текст:

Аз помня, че май беше казал, че искала снимка фенката  Mr. Green затова държи телефона  Thinking Но и там доста се беше наквасил, като гледам на снимката как се е подпрял  Joy Joy Joy

# 620
Hug Hug Hug

само до допълня за историята с фенката  Mr. Green

Борко тогава е бил на РД, та тази фенка го е видяла и искала да се снима с него. Той взел телефона и за да направи селфи и тогава папараците са го изловили и пуснаха слуха, че докато любимата му е на почивка в чужбина Борко се е забавлявал и си бил записвал номера в телефона на момичето.  Та Борко се оправда, че не било вярно, а са си направили селфи  Mr. Green и в действителност си е било така защото същата фенка пусна селфито в инстаграм.  Крокодила като се завърна го разходи по кръчмите, изказа се, че Борко никога нямал да и изневери и няма да я изостави, та с две думи вярвала му  Whistling това се случи преди рождения и ден миналата година .

# 621
  • near Sofia, Bulgaria
Тоя Волкан вече да вземе да изригва, че не знам повече ми е смешно или повече ми писва  Rolling Eyes

# 622
Добро утро момичета Hug.Благодаря ви за разясненията  HugБаръша бак я Heart Eyes,като го гледам на снимката е в компанията на бог Дионис  hahaha,та фенката и номера му да е поискала е щял да го даде LaughingАма после явно тейзето е затегнала военната дисциплина и вече няма фенки ,няма колежки,само с нея под строй в мола и по къчмите hahahaЕЕх,хаят.Ако има възможност ще и изневери без да му мигне окото,така мисля аз,пък нека си говори колкото иска че бил моногамен PeaceМлад е още и би се забавлявал доста добре,ама кака го държи яко-с какво го държи не знам ,ама пак ще повторя думите на Дорето-сърцето на тоя мъж е другаде PeaceХайде усмихнат и успешен ден от мен Hug

# 623
Скрит текст:
Ками,
Скрит текст:
Дани, той тогава май се беше оправдал, че дава автограф  Joy  Joy  Joy Но това беше отдавна, в началото на Ашка, сега в такава издънка не могат го хвана  hahaha
Joy В статията, в която прочетох описанието на случката, пишеше "аджамия в чапкънлъка". За справка, чапкънлък на турски е женкарство.  Joy Трябвало е да пишат "аджамия в селфитата с фенки". Изучи се човекът как да се снима и вече никой няма да го обвини в нищо!

Добро утро! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 09:07 от Дданни

# 624
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Party
Ками  Hug Дани  Hug

Интересно днес какви "новини" ще се появят за проекти на Баръш  Mr. Green
За Елчин нищо не споменават, Волкан беше писал, че есента имала нов такъв  Thinking а що се отнася до Борето, той лятото щял да снима филм с Кюса, имало пътуване някакво до Америка, свързано с режисурата, но иначе нямали друго общо  Rolling Eyes
Бакалъм, бакалъм!  Peace

# 625
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
да сервирам по едно кафенце, че от рано сте го почнали Борката  Laughing Laughing Laughing

Добро утро момичета Hug.Благодаря ви за разясненията  HugБаръша бак я Heart Eyes,като го гледам на снимката е в компанията на бог Дионис  hahaha,та фенката и номера му да е поискала е щял да го даде LaughingАма после явно тейзето е затегнала военната дисциплина и вече няма фенки ,няма колежки,само с нея под строй в мола и по къчмите hahahaЕЕх,хаят.Ако има възможност ще и изневери без да му мигне окото,така мисля аз,пък нека си говори колкото иска че бил моногамен PeaceМлад е още и би се забавлявал доста добре,ама кака го държи яко-с какво го държи не знам ,ама пак ще повторя думите на Дорето-сърцето на тоя мъж е другаде PeaceХайде усмихнат и успешен ден от мен Hug

Ками
  Hug Heart Eyes + 1 за поста ти  Peace Peace

Дани
  Hug Heart Eyes  Гале  Hug Heart Eyes

# 626
Добро утро!  Party
Ками  Hug Дани  Hug

Интересно днес какви "новини" ще се появят за проекти на Баръш  Mr. Green
За Елчин нищо не споменават, Волкан беше писал, че есента имала нов такъв  Thinking а що се отнася до Борето, той лятото щял да снима филм с Кюса, имало пътуване някакво до Америка, свързано с режисурата, но иначе нямали друго общо  Rolling Eyes
Бакалъм, бакалъм!  Peace

много му порасна работата на борко то филми по собствен сценарии, то проекти

# 627
Добро утро Hug

Ками Hug Дани Hug Диме Hug

Гале Hug, това, че Боре щял да снима лятото филм с Кюса, Волкан ли го е споменал newsm78, никъде не съм го срещала Rolling Eyes

А пък Елка вчера била видяна на мач с Кита Mr. Green Тя явно ги редува -  едната вечер с единия, другата с другия ooooh! Mr. Green Joy

# 628
  • Perla
Здравейте!

Ками  Hug Дани  Hug Диме  Hug Виви  Hug

Това изпълнение много ми хареса   Heart Eyes

Добро утро Hug

Ками Hug Дани Hug Диме Hug

Гале Hug, това, че Боре щял да снима лятото филм с Кюса, Волкан ли го е споменал newsm78, никъде не съм го срещала Rolling Eyes

А пък Елка вчера била видяна на мач с Кита Mr. Green Тя явно ги редува -  едната вечер с единия, другата с другия ooooh! Mr. Green Joy

В онова обширно интервю, в което Кюса спомена за новия проект на Баръш, тя самата каза, че това няма да е обща работа и че пътищата на техните кариери вече са се разделили.
Пък че щял да пътува за Щатите още преди повече от месец бях чела, че ще ходи там да си лекува лицето  ooooh!, щото имал някакъв проблем и затова би пуснал такава брада Joy Joy Joy

Скрит текст:
Добро утро момичета Hug.Благодаря ви за разясненията  HugБаръша бак я Heart Eyes,като го гледам на снимката е в компанията на бог Дионис  hahaha,та фенката и номера му да е поискала е щял да го даде LaughingАма после явно тейзето е затегнала военната дисциплина и вече няма фенки ,няма колежки,само с нея под строй в мола и по къчмите hahahaЕЕх,хаят.Ако има възможност ще и изневери без да му мигне окото,така мисля аз,пък нека си говори колкото иска че бил моногамен PeaceМлад е още и би се забавлявал доста добре,ама кака го държи яко-
с какво го държи не знам ,ама пак ще повторя думите на Дорето-сърцето на тоя мъж е другаде PeaceХайде усмихнат и успешен ден от мен Hug

Изневярата най- напред се случва в мислите и в сърцето. дори може да не се стигне до леглото.

# 629
  • near Sofia, Bulgaria

В коментарите под един от вчерашните му постове попаднах на това  Rolling Eyes Споменава някакви уроци по режисура  Thinking

Аз пък не съм виждала информация за лечение на лицето  newsm78 Това би обяснило голямата брада, но вече какви ли не спекулации вървят, та...  ooooh!

Елка не са ли я снимали, като са я видели на мач?  Whistling Wink

Общи условия

Активация на акаунт