Тромбофилия - тема №2

• 87 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Колко време след прекъсване на бременност да слагам Клексан, ако съм хетерозигот на фактор 5?

Аг-то каза само 7 дни, но аз се притеснявам да не са малко.
Сигма,синеочка четат ли темата?

# 361
Герда какво става с теб? 
Не съм сигурна дали четат тази тема

# 362
Прекъсвах бременност заради болно бебе.
И се притеснявам, 5 дни на Клексан след това ,дали ще  е достатъчно.

# 363
Герда, не се познаваме, но редовно попадам на твои публикации и искам да ти кажа, че искрено съжалявам за това което ти се случва и ти желая от все сърце това да е последното препядствие през което се налага да минеш...
За клексана в твоя случай не съм компетентна, но си мисля не е ли ОК просто да го слагаш по-дълго на своя глава като превантивана мярка и за да ти е спокойно, нали няма как да навреди?

# 364
  • София
Герда, съжалявам...  Hug
Синеока пише често в темата за Малинов, пиши й на лични. 

# 365
gerda1 , съжалявам Sad  Hug Cry

# 366
gerda1 съжалявам !  Cry Hug
И аз често те засичам в различните теми и прочетох за случилото се. Sad Дано следващият път да е успешен и да гушкаш здраво бебенце! baby_neutral

# 367
Герда толкова съжелявам..аз съм носител на 4G/5G и мин.година бях в подобна ситуация.Бях слагала фракси предния ден преди хорионбиопсията и от там повече не съм ,нито 4 дни след това-аборт нито после..не съм имала проблеми..но щом лекаря ти казва така...

# 368
Момичета сигурно сте писали, но от толкова четене се обърках, та да попитам : някой от вас следи ли се с тромбофилия при др Сигридов и какво е мнението ви. Изчетох доста информация за него, но все пак искам и вашето мнение. Имам записан час за консултация в началото на май, та искам малко информация, благодаря ви.

# 369
Герда, слагай клексана поне месец от процедурата. Все още естрогените са много високи и може да направиш беля.

Минимами, по принцип мненията са полярни за Сигридов. Доста мами е разплакал, ама и много бебета е спасил. Аз лично за него имам само негативно мнение. Ако е само за тромбофилията си ти трябва хематолог. Но ако е за проблемна бременост си за него.

# 370
Освен Сигридов, препоръчайте и други лекари за проблемна бременност т.нар. рискова бременност. Ще трябва да разреждам кръвта с аспирин и клексан през бременността и ще се следя при доц. Русев, но за целта ми трябва и добър гинеколог с цветен доплер, моля за препоръки.

# 371
Благодаря за съветите, при хематолог за определяне дозата на фракси, а при гинеколог за доплер така ли. Моля тогава дайте съвет за хематолог и гинеколог с доплер, от които сте доволни

# 372
Ох Герда съжалявам. Толкова много се надявах,  че този път всичко ще е наред с теб.  Дано това е било последното изпитание за теб.  Прегръдки

# 373
Благодаря за подкрепата.
Сега не знам накъде да тръгна, а е важно да имам посока.

# 374
Ох Герда миличка.  Не  съм  наясно много с твоите проблеми но наистина смятам че нещата ще се наредят по най-добрия начин за теб.  Просто няма да спираш да вярваш и трябва да си силна и всичко това ще остане зад гърба ти. Най-важното е да си спокойна,  защото притесненията и постоянното мислене" защо се случи така " ще те съсипват психически.  Не мога да знам как се чувстваш но мога само да предположа колко ти е трудно.  Но няма да спираш да вярваш и да продължаваш да следваш своята цел. Нормално е да си объркана но всичко с времето си. Винаги можеш да споделиш на ЛС ако решиш

Общи условия

Активация на акаунт