Тромбофилия - тема №2

• 87 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Бебка, на мен доц.Русев ми назначи инжекции Б12 1000гами и ми каза,че с хапчета ефекта не е същия. Тоест че само с инжекции ще го вдигна.

# 346
  • София
Бебка,

Скрит текст:
ей това Б12 е метилкобаламин и го има по аптеките:
http://apteka.framar.bg/30056648/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC% … D0%BE%D1%80%D1%81

Можеш да наблегнеш на повече рибка, месо и млечни продукти - в тях има Б12 Simple Smile

Защо не пробваш да се консултираш със Сигридов, макар и да не си ходила при него досега?
Или с проф. Станева в Токуда, тя е ангиолог - easy rider ходи при нея...

Ами притеснява ме фактът, че никой не ми е назначил изследването и сега няма и кой да го тълкува, камо ли някой да ми предпише нещо адекватно....
Знам, че Сигридов предписва инжекции (макар и цианокобаламин), дори и при по-високи стойности...
Но аз не съм негова пациентка.
Доц. Русев също.
Паскалева ме отряза като краставица .....
Смятате, че не мога да навредя на бебето с метилкобаламин ?
А каква да е дозата ?

# 347
Да, трябва да се консултирам с някой. Запазих при Конова, че ми е под ръка. Да видим какво ще каже и тя, и АГ. Иска ми се да приемам и ако те не ми назначат нещо, ще търся Сигридов/Русев.
Но на своя глава - не смея Sad
Хапвам доста месо и риба, яйца .... може би просто бебчо си дърпа най-нахално Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз чувам и чета, че дават инжекции. С тях най-бъзро се качват стойностите ...

Сигридов изписвал и някакви на Garden of life. Май тези :

http://www.zoya.bg/%D0%A1%D0%A3%D0%A0%D0%9E%D0%92-%D0%92-12-(RAW … n-Code%C2%AE.2481

Мисля и Билкова кръв да си купя, тя поне е билкова, ама това май повече за желязо.

# 348
  • София
доц. Конова би трябвало да ти препоръча каквото трябва  Hug

А на бебчо това му е работата - дърпа каквото и колкото му трябва, пък мама да му мисли и да наваксва Simple Smile)))

# 349
Ако ви е интересно, ще споделя.
Вторник съм при нея  Peace Praynig Hug

# 350
Ако ви е интересно, ще споделя.
Вторник съм при нея  Peace Praynig Hug
Сподели, всяка информация е ценна,

# 351
аз бях в петък при Конова страхотен професионалист дори ми намали от цената на прегледа, на мен за витамините от група Б ми предписа  на таблетки

# 352
Какви ?

# 353
съвсем обикновени комбинирани: допелхерц актив мама + омега 3

# 354
ти нямаше ли неусвояване на ФК ?

# 355
Допелхерц мама с 800 мкг. Фолиева и цианкобаламин. Ако имаш мутация дори и лекия вариант хетерозиготна на C677T,
Няма да усвоиш холиевата, тя ще се натрупа сато токсини в организма, това не е добре за плодаа ако си бременна. Разбира се не е добре и за твоят организъм. Хора, мислете и четете, не позволявайте на разни лекари да ви подвеждат и да ви пропиля ват времето и здравето.

# 356
не аз съм 4г/4г

# 357
Момичета, как ви се струва този продукт ?

https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Methyl-B-12-Methyl-Fola … 00-Lozenges/69333

# 358
  • София
Бебка, супер е според мен

# 359
Бебка и според мен е много добре - с висок рейтинг и с добри коментари. Освен това е на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт