Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 222
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София
По колко бутилки кефир изпивате на ден?

# 271
Аз повече от 2 чаши не мога. Разреждам ги с вода до 1,5 л.

# 272
  • Велико Търново
Три.
Днес имам още +100 грама, 62.200 Blushдо понеделник имам два дни на кефир, ще ги разкарам.
Сега се върнах от тренировка и отивам на 12 часа дежурство, а след това на гости. Приди да тръгна за гостите ще изпия 1 бутилка кефир, че там да не си увлека Crazy

# 273
  • тук и там
A колко милилитра е бутилката? Тук кефира е във опаковки от   0, 500мл.

# 274
  • София
900  и 400 е тук
Аз пия по 2л + една малка в разтоварващите понеделници.

# 275
  • Велико Търново
A колко милилитра е бутилката? Тук кефира е във опаковки от   0, 500мл.

Моят е от 900мл.

# 276
Аз си взех 2 бутилки по 900 мл.
Едва снощи отворих 2рата.
Не е моята напитка - ще ги изпия, ама си предпочитам нашето си кисело мляко Simple Smile

# 277
  • Велико Търново
Аз пък се пристрастих към него, но сега нали ще е седмица на безмлечни. Другата седмица ще Ви "лиша" от моето присъствие и в петък ще се поява, да видим каква ще съм я свършила Blush

# 278
  • тук и там
Благодаря за информацията. И на мен ми стана любима напитка , много ми харесва кефира.Има значение и какъв е точно-на мен единият вид тук не ми харесва много,но другият е супер! Имам кисело мляко в хладилника-за разлика от преди,така си стои..За сметка на кефира,разбира се. Не знам обаче дали ще ми стигне мястото във хладилника,ако реша да  се заредя за цяла седмица.. Simple Smile

# 279
Ей опасни сте с този кефир, хихихи Mr. Green

Ето една статия за стимул на зациклилите. Реално, българско момиче е, за разлика от масовите кражби на чужди снимки.
А авторът на статията има и поне още една за момче, отново от България, което беше споделило резултатите си в една група във ФБ, на която съм член.

Аз от колко време се мъча да наваксам така с месото (е, без да им вдигам % чак до 80 де) - не е истина, ама пусто като съм свикнала от години да приемам малко храна през деня и то предимно въглехидратна ... Все още ми е трудно, но се усеща промяната де. Дори видимо има разлика вече Peace

Менюто за днес - пилешки гърди на грил тигана + моркови за салата + евентуално една пърленка, разделена за всички хранения, че ми останаха две, а не искам да ги хвърлям.

Вчера си спретнах една хубава двучасова разходка. Днес времето е уникално, та мисля да повторя - тъкмо да се порадвам още малко на замразеният Дунав, докато не е започнал да се пропуква Peace

# 280
  • София
Безразборното ми хранене цяла седмица нали ми се отблагодари на кантара 61.800.Вчера само кефир и елда,сутринта не издържах и се премерих,махнала съм го,даже с 600гр по малко,показа 58кг.Стимула е голям.Ще видя в понеделник какъв е резултата.

# 281
  • На топло
Заредих се с 5 бр. кефир по 1л. Ето какви марки купих днес, Кайсия ти какъв пиеш?
Скрит текст:

Всъщност аз не се наливам по цял ден, за сега по 3-4 чаши. Но когато ме хване глад когато изпия 1 чаша и ми минава. Също забелязах, че съм по-редоввна в ОО.
НОмерче - страхотен резултат. Хич не ми харесва вкуса на елдата на мен  Embarassed ще трябва да опитам все пак.
Днес до сега съм яла и пила - капучино, кефир, салата с домати и айсберг, козе сирене и 5 парчета chirizo ( не знам как се казва на бг.) и един много вкусен бар с ядки.
За вечеря предвиждам кефир и чай.

# 282
  • Велико Търново
Ау много завидях за  това кефирено разнообразие Blush

# 283
  • На топло
Ау много завидях за  това кефирено разнообразие Blush
Сиска, вие какви пиете, хубаво е да знам, като дойда лятото. Смятам да карам в жегите, само на кефир и салатки  Laughing

# 284

Общи условия

Активация на акаунт