Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 222
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз днес си купих кефир, утре щъм само на него и сметана. Много ми се иска да направя една монодиета - 10 дни, но не знам дали ще си преодолея желанието за разнообразна храна. Ето тази ми се иска да направя:

Скрит текст:
Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост)
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови)
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол)
4 ден: 5 варени картофа (без сол)
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини)
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.

Но в по-големи количества и не толкова строго. Киселото мляко ще е кефир и сметана, зеленчуците и месото(свинско) ще са печени и ще слагам зелени подправки и сол.

# 286
  • тук и там
Hello Jen, моят е LUXLAIT.Опитах и Калинка,но беше доста по-кисел.На моите си пише кефир,аз даже не знаех че lait fermentè и кефир са едно и също нещо.Би трябвало и тук да ги има,но не съм търсила-хвърлих се на първото на което пише Кефир и така...
П.П.-Кефир и lait fermentè май не са съвсем едно и също,различават се малко по бактериите .Нашият "айран" е също "lait fermentè",и разликата пак е само във видът на бактериите.Но колко е "кефир" и моят не е ясно.Калинката е наистина леко газиран и доста кисел,този който на мен ми харесва обаче-не ми се стори газиран.Ще обърна внимание следващият път като го отварям.Peace

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 18:46 от Kaisia

# 287
Аз да попитам елдата как я приготвяте и как я ядете съответно цял ден на елда или...в комбинация с нещо

# 288
  • София
Кайсия а на мен по сиселия ми харесва повече.А да знаете какви баници стават с него.....мъммм.
Сиска този зеления не съм го виждала,ти?
Следете калориите в кефира.
Елдата накисната с него се яде някакси,днес съм по гладна но държа.Моя ходи до берьозка накупил мезета,лошо ми е но имам стимул.Купих си кутийки за храна от икея против оливането с количествата.

# 289
  • На топло
Сиска, мерси за информацията.
Кайсия - не знам дали има някаква разлика, но всички рускини, които познавам тук, пият Yorik за кефир, те ми го препоръчаха, според тях е едно и също.
Наистина трябва да се гледат етикетите и какво пише за калориите.
А каква сметана купувате? В магазина има 20 вида  Crazy
Аз другата седмица ще се храня вкъщи и ще мога да готвя специално за диетата.

# 290
  • София
Валя аз го правя това с елдата,цял ден с кефир,колкото ти се яде,сварявам я и после я заливам с него
Щом рускините го харесват и купуват Той е.

# 291
  • Бургас
Какво ви е мнението за синьото сирене  Thinking Thinking Thinking

Аз днес му отпуснах края, но поне ям уж здравословни неща  newsm78, като изключим палачинката сутринта, ама поне беше само 1  Crazy Crazy На обяд изпекох на фурна картофи, моркови и сладки картофи и сега ще ям- ябълка, цвекло и синьо сирене.....утре съм на сокове. Ще се тегля в понеделник да видим днешният ден много ли ми си е отразил или не  ooooh!

Значи най-големият ми проблем са ми сирената, обожавам и то май от мазничките- камембер бри.... заквасени сметани.....направо припадам за такива неща.  ooooh!

# 292
Mомичета ,препоръчайте ми вкусно мюсли. Обичам да съдържа лешници ,може и да добавя . Peace

# 293
  • Бургас
аз си купувам на Нестле , не харесвам марката, но харесвам това мюсли.....и тропикала

Скрит текст:

# 294
  • София
Обичам сирена всякакви.....
Мюсли не купувам.Тъмо мислех за понеделник да си правя за пон.лешници запечени на тигана с овесени ядки

# 295
Мм калорично е ,но все пак не се слага цял пакет. Peace
Мисля да "разредя" с фини овесени ядки.

# 296
Здравйте!Да се запиша в новата тема!Сегашни 65,5 кг,цел  начална 60, мечта около 55,и дрехи в гардероба за 55:(висящи ненужни от около година и нещо:((

# 297
Mомичета ,препоръчайте ми вкусно мюсли. Обичам да съдържа лешници ,може и да добавя . Peace
Аз купувам мюсли от Лидл, има и със сушени плодове и с ядки, на добра цена са и са голямо количество

# 298
Niya88, няма да сбъркаш с монодиета Peace
Аз спазвах към седмица мое моно, доста по-леко и не точно с цел сваляне на килограми, но толкова леко и приятно ми беше на стомаха, а и като цяло, че реших да изкарам една 12-ка от моното на Ваня Ч. с малки промени Peace

# 299
  • София
На мен на моното на Ваня Ч ми беше много зле, даже повръщах на втория ден пиле и я прекратих. Това два дни изцяло на пиле се видя ужасно за организма ми и я приключих. Тази сега ми се струва много по-приятна и лека особено с това, че е по един ден.

Общи условия

Активация на акаунт