Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 160
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Материята е много приятна! Мисля че е нещо подобно на изкуствена коприна, мърда като жива  Grinning Наистина леко прозира - съдя, че като я нося на бял сутиен, той си личи, но на бежов няма проблем  Peace От 14 годишна почнах края на март, а сега съм почти на 29, така почти 15 години без малко  Simple Smile

# 526
Георгиева, страхотно постижение,  bouquet

# 527
  • София
 Shocked Shocked Shocked Аз нещо не разбрах  georgieva88 Я пак кажи колко си била?
Изядох си овесените бисквити на веднъж,много ме мъчи пмс.......този път ме изяжда за сладко.

# 528
За мой срам бях стигнала до 120 кила, че ако не и повече  Embarassed Сега съм 64, т.е един човек съм носила върху мен  Embarassed Добре, че ми дойде акъла в главата и то на време Joy

# 529
За мой срам бях стигнала до 120 кила, че ако не и повече  Embarassed Сега съм 64, т.е един човек съм носила върху мен  Embarassed Добре, че ми дойде акъла в главата и то на време Joy

Никога не е късно! Сега си в топ форма ,какво ти пука?! Wink
На бас ,че много от съучениците ти не могат да те познаят Wink .
пп колко си висока?

# 530
  • София
 georgieva88 браво много се радвам за теб  Hug Това е геройство,немога да си представя през какво си минала на тази възраст.

# 531
  • тук и там
georgieva, голямо браво и от мен!Това което ти си направила е истинско постижение!Едва ли някой друг в темата е свалял 60 килограма.Браво,момиче-можеш да се гордееш със себе си!Това вече са  истински вдъхновяващи и мотивиращи снимки .Hug!

# 532
 Georgieva, поздравления! Много вдъхновяващо! smile3501 Има ли някъде в темата твоята история?  newsm78

# 533
Георгиева,невероятна,страхотна,удивителна трансформация!Респект! smile3501 newsm20 newsm44
Кайсия,как си?Как мина рд или предстои?

# 534
  • На топло
Георгиева в момента изглеждаш страхотно, браво за постоянството и силата да се промениш към по-добро!  Heart Eyes
Наистина голяма победа !

# 535
Благодаря ви момичета за милите думи ♥ Висока съм 167. До сега не съм писала в темата, тъй като скоро я открих Simple Smile При мен проблем винаги е било сладкото и огромната ми любов към него. Нормално за мен беше след вечеря в девет, състояща се от четири филии хляб, две пържоли, черпак! сос и две чаши кола да изям две три вафли, да изпия литър вода и да си легна....Не съм чувала от децата подмятания, но усещах скритите подигравки. Физическо не играе, тъй като не можех Cry Мама и тате се опитваха да ми помогнат, но не ги слушах и само ревях, че ме нараняват, тъпо дете, но го осъзнах в по - късен етап...Бях стигнала до там, че освен клин и дрехи от магазини за гиганти, друго не носех, тъй като нямаше номер за мен. Също така не можеш да се возя на електрическите колички в парка, защото собствениците казваха, че съм прекалено дебела и няма да мога да вляза в колата и ще я счупя.....Докато един мартенски ден братовчедка ми не ми показа един панталон, който си купила за сватба на приятелка. Панталонът не помня, но помня, че веднага поисках мислено и аз да нося такъв! От тогава изключих сладкото и тестото под всякаква форма. Намерих стар велоергометър от дядо и почнах по 5 - 10 мин, че щях да упра по повече....Постепенно докарах до час и половина въртене...Имала съм доста трудни моменти, тъй като залитнах в другата крайност - 6 месеца живях само на зеленчуци, сурови и нищо друго... Ставаше ми лошо и съм изравнявала границите на  кръвното, но за щастие и този период преминах  Peace Почнах да се интересувам от начина на хранене и състава на храните и осъзнах, че кардио до час ми върши много повече работа отколкото въртене до умопомрачаване и загуба на съзнание...Разбрах, че почивката не е враг на добрата фигура, а умереното количество храна е благословия, а не проклятие. До ден днешен обаче не съм изяждала цяла филия хляб, парче торта или баница.  Laughing Спазвам правилото  на трите хапки - от забранените храни си взимам по три хапки и толкова  Peace И то рядко. Вече 15 години не знам какъв е вкуса на мамината лазаня или спагети  Laughing Пицата също, както и дюнера не вкусвам  Laughing Имам моменти, в които направо ми се реве за нещо вредно и то в промишлено количество, но веднага се сещам какъв хипопотам бях и веднага се отказвам от такъв тип храна, а взимам ябълка или друг плод. Новият ми начин на хранене ме научи да ям плодове, които преди не ядях, а също и зеленчуци, които избягвах. Сега съм в мир със себе си и винаги когато залитна към шоколада повече от достатъчно се сещам за магазин Грамадан и думите на собственика на количките в парка  Laughing Малко се отплеснах, за което се извинявам  bouquet

# 536
  • тук и там
sun sea,предстои-не е минал още.Много мило че попита. Hug Както обикновено не ми се
получи храненето през уикенда.Оправдания и извинения си имам,но и на мен и на всички е ясно,че трудно ще се разделя със вредните навици-а моето е по-скоро това,защото схемата е една и съща и се повтаря всяка седмица.. EmbarassedОбмислям вариант да карам примерно два дни от седмицата на кефир или яйца само,в смисъл на ниски калории,за да компенсирам редовното освинване  през уикенда.И ММ има
пръст в цялата работа обаче-обикновено вземаме нещо от ресторант(с малкото е абсурд да седнем да се храним на място)),пийнем по малко вино и завършим със десерт,и като кажа че аз тази седмица не искам и започва да ме кандърдисва(така ли се пише )).То за това и двамата слабеем само като сме разделени-през лятото като съм със децата  в БГ,а той  тук ,и двамата слабеем,като сме заедно-дебелеем колективно.
Георгиева,поздравления и че си намерила баланса..Тъкмо си мислех ,че  често след  това се случва залитане във другата посока и до анорексия.Съдя по себе си-аз не съм сваляла толкова килограми в младежките си години,но свалих тогава от 76 до 51-2кг..И аз съм 167см.Но за моята структура-това си е супер слабо тяло.Бях  на двайсет и няколко години..а в един момент(тогава нямаше размер хss)след едно мерене на поредната дреха,която се оказа широка-продавачката ми каза,че по-малките размери са във детските магазини вече..Та се осъзнах..Но при мен  за съжаление  нещата така и не се балансираха.И на 42 гд пак имам проблем със храненето,но от друго естество.. Peace

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 20:16 от Kaisia

# 537
  • някъде
Георгиева, БРАВО  bouquet
Кайсия, аз пък се крия от моя мъж като искам да хапна сладко, защото ми се "кара", но тъкмо започнах онзи ден едно моно и гадняра реши снощи да прави палачинки  ooooh! и понеже ми е слаб ангела изядох две, и още две тази сутрин и замина моното ooooh!....и на велото не се наканих все още....

# 538
  • На топло
Георгиева  Hug
И на мен уикенда не ми се получи  Mr. Green няма да пиша какво съм яла днес да не ви дразня.
Цял ден вкъщи, на леглото, с книжка, с филм.....постоянно нещо в устата. Вчера ми дойде с големи болки, реших да си седя на топло.
[ Струва ми се, че до 8 март няма да мога да падна под 70 кг. ( 69,9)  Close ]
Утре сутринта моите ще правят палачинки, на обед пица, къде да се изнасям?

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 20:22 от Hello♥Jen

# 539
Георгиева,развълнува ме с историята си.Голямо браво!Възхищавам ти се!Поздравления за цялостната промяна -и физическа,и ментална. Hug bouquet
Kaisia,добре решение за реванш на уикенда,освен ако не ти се отрази още по-нахвърлящо.Виж ако искаш-'Размера има значение",може да ти допадне менюто.Останала съм с впечатление,че като мен си падаш по бъркоч салатите..
Диди,то през седмицата да издържим на моно,а уикенда да сме либерални,пак ще го броим успех.
Hello♥Jen,и аз съм като теб..Реших на моношоколодав,за да си начешя крастата...Доживях и аз да напиша,че се отвратих от шоколад!До кога ли обаче?Като бях млада ,от ден на шоколад,свалях по кг,но сега може и да кача кг..Ще се чуе.

Общи условия

Активация на акаунт