Августинската дружина премина първата третина

• 32 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Виктория спокойно не си само ти. Аз съм качила вече 4 килограма. От предната не успях да сваля всички....качени общо 32 свалих 22 и сега съм с 10 напред.
Както казва мъжа ми нека този път да ни се роди живо и здраво бебче, пък после ще слабеея.
Така е най вероятно аз съм най - заформената мама в групата.
При положение че съм била 54 килограма висока 178,каквото такова.
Във височината и кг от предишна Б. Сме като близначки...Simple Smile

# 91
С "бременните" привилегии не съм имала проблем, на аз като цяло съм по-нахална и не чакам хората да се досещат сами. Само един неприятен спомен имах в супера, бременна някъде в 8-ми - 9-ти  месец .Една жена в старанието си да ме пререди на касата , буквално мина през мен, блъсна ми корема с количката и ... си нямате идея какво и чуха ушите. 
Относно напълняването - видимо съм качила, но ще се тегля само на консултациите. Предния път жестоко се бях депресирала, сега не мисля да си го причинявам. Храня се редовно, по малко и сравнително здравословно,  каквото ми е писано - такова.  Стартирах 43кг , преди 2 седмици бях 45. В корема изглеждам огромна  Tired

# 92
Стелико, какви са тези 43 кг, ти ще изчезнеш. Може би затова ти личи, защото си много слаба. Уж и аз съм, но какви са тези кг ... не знам. Хем гледам и аз да се храня по малко и здравословно, изкушавам се де чат пат, но почти не ям сладко, нито пия газирано, от какво качвам ... не знам. И това че не ми позволяват да спортувам - ме депресира допълнително. Но както казва Емси - да се роди здраво бебче, после ще слабеем.

# 93
  • София
На мен бременностите са ми любимия период, защото хапвам без угризения. И не ми идва цикъл Wink.
През останалото време - глааааад.
Аз не съм слаба, но вече ми личи - определено дебелея на корем, в офиса вече се подпитват.  Скоро ще им разсея всякакви подозрения.

# 94
Аз съм вече с три кг. нагоре, но изобщо не мисля да ги следя под лупа. Не плюскам Wink, храня се здравословно, мажа се вече с разни масла по гърдите и д-то, и живот и здраве, ще го мисля след 6-7 месеца.
Както, мисля, и преди бях писала, имам проблем с червата и последната година и половина имам периоди, в които коремът ми прилича на 7-месечно коремче, а стартирах 47кг. И сега се чувствам по същия начин Sad много е тежко и през какви ли доктори и изследвания не съм минала, но всичко се свежда накрая до стреса. Ако някоя от вас има вълшебен лек за газове при Б, ще го позлатя  Grinning

# 95
Вики, аз съм лев и 55 все пак  Mr. Green

# 96
 Здравейте момичета Sad таз сутрин се сабидих с леко кафеникаво зацапване и мн се притеснявам Sad дали според вас да скоча до болницата или да изчакам още малко дали ще има още или ще мине мн ми е притеснено

# 97
Оххх, килограмите  Mr. Green Честно казано, не мога да преценя колко съм качила, може би 2  newsm78 Сега съм вече 56 кг. Най-добре се чувствам когато съм 50-52 (166 см), но с  неуспешната бремемнност от мин. година качих 5 кг, 4 от които така и не свалих цяло лято, но определено си ме беше налегнала депресията и злоупотребявах с храна и алкохол  ooooh! Страх ме беше да почна антидепресанти, може би е трябвало, нооо.. минало свършено.
Много добре знам какво да ям и какво не, но това не значи, че го изпълнявам  Grinning Напълно съзнателно в момента пия капучино и закусвам с мъфин   ooooh! Mr. Green
За щастие, моята доки не ме кара да се меря на консултациите, със сто ката дрехи и по никое време, как ли пък не Grinning На кантара се качвам само сутрин по пижама:)))

ПП
Ellya, според мен, отивай! Стискам палци всичко да е наред ! Тъкмо да видиш какво правят мъниците

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 08:56 от commala

# 98
Здравейте момичета Sad таз сутрин се сабидих с леко кафеникаво зацапване и мн се притеснявам Sad дали според вас да скоча до болницата или да изчакам още малко дали ще има още или ще мине мн ми е притеснено

Елиа , според мен отиди до болницата за да не се притесняваш . Аз поне така бих направила .

# 99
Ох и аз много се изнервям с кг.Качила съм 3, не че спазвами някакъв режим. Но с тази зима ,немърдане от вкъщи ще се побъркам вече.Хич немога като преди да  гласувам и си хапвам и хляб и сладко

# 100
  • Перник
Ох килограмите  ooooh! качила съм 3-4 вече, но както няколко пъти вече писах, постоянно съм гладна и ми се ядат все тестени храни, без хляб не мога да се нахраня, а по принцип почти не ям хляб. През нощта по някое време се събудих от глад,така ми стържеше корема...обаче устоях на изкушението  Laughing
Елиа, отивай да те прегледат. Стискам палци всичко да е на ред.

# 101
Елиа, най-добре отиди да те видят, най-малко, за да ти е спокойно!
Карамел, и аз имам позиви за хляб (който принципно и аз не ям), но съм се запасила с пълнозърнести сухари и гледам да се придържам към тях Wink

# 102
  • Paris, France
Елия, не се колебай, ако ще се успокоиш - отивай! Wink (никът ти ми е в топ 3 за женски имена)
Комала, точно това е тънката част - някои хора ги е страх да отстъпят място точно за да не обидят жената, в случай, че не е бременна.
То си е рано още, едва ли на някоя ѝ тежи, но по-натам директно "извинете, може ли да седна, бременна съм и не се чувствам добре". Толкоз - ако са хора, ще отстъпят, ако не - ще си умрат простаци, по-зле за тях! Wink
Аз вчера малко злоупотребих, ама бях с двете деца, напълнила количка, сигурно е била над 60 кила с тях вътре. На мен ми личи яко, за съжаление, аз си имам и диастаза, това лято най-накрая бях във форма и като видях, че ми закъснява, спрях коремните преси и нещата пак излязоха от контрол. Ходя само на плуване, ама гледам да не се силя много.
Иначе, съвсем съм в чуденка с килата. Вкъщният кантар ме даваше 55-56 преди, качих до 58 и сега тази докторка ме изкара 55. Той кантарът ми малко се озадачава на моменти, но сега на кого да вярвам??? Simple Smile Предпочитам на нейния, все пак.
Айде, няма ли да правим фейс група - да си качваме там коремите Wink

# 103
Елиа и според мен иди , защото стресът и притесбението до другия преглед няма да се отразят добре. По-добре да знаеш какво става. Стискам палци всичко да е наред.

# 104
Фешън, вземи я направи, то е ясно, че няма да изтраем без такава  Mr. Green
И въобще да не ти дреме (аз знам, че не ти, ама да си кажа  Grinning), злоупотребявай на воля, даже и да не беше бременна, с 2те деца, много ясно!

И аз имам позиви за хляб, уж само от най-черните вземам, за да не са ми толкова вкусни, ама и те ми се услаждат, хич не ми пречи, че киселеят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт