Августинската дружина премина първата третина

• 32 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Като се заговорихте за това дали има предимство се зачудих - не е ли рано, както казва Комала. Аз си имам леко коремче вече, но по-скоро прилича на наядено, но едва ли, ако някой не знае ще разбере, че съм бременна. Знам ли.. може и да ми личи, аз да си мисля, че не се забелязва. Все пак съм качила вече близо 3 кг Crazy Ужасно. вие как сте с кг досега? Личи ли ви вече?

# 76
Честно казано, не ми се е налагало да ползвам много градски транспорт докато бях бременна, но винаги като съм ползвала, веднага са ми правили масто. По опашки в магазина също. Няколко пъти съм ползвала метро с бебето в раница и са ми предлагали място, но съм отказвала, че ми е по-удобно права. Но също съм се наслушала на много разкази за обратното, вероятно ако пътувам всеки ден с градски транспорт ще е по-различно и разочароващо. Иначе като статистика,  най-често са ми отстъпвали място и помагали жени, вероятно и те майки, понеже около 40-те по мои сметки. Явно е някакъв вид съпричастност, въпреки че аз от малко дете, веднага правя място на хора в нужда. И до възпитание със сигурност.

# 77
Изписали сте много и се радвам ,че са само хубави новини Simple Smile Аз съм се задълбала в някакви лични дилеми и нямах време да се включа.
Някой питаше за гъбички. На мен ми излязоха в цитонамазката. Не съм била на преглед да питам все още , но превантивно се промивам със запарка от смрадлика всяка вечер , помага много за такива неща. Инструктирала съм и ММ да го прави след баня , защото смятам ,че и той има.

За местата по автобуси и магазини не съм се замисляла. Разсеяна съм и освен ,ако не ме питат едва ли ще забележа кой е в бременност. Но плачещи деца, стари хора и инвалиди винаги отбелязвам и давам ред.
Затова и ако ми дотежи да чакам някой ден ще помоля тези пред мен , но ако не ми е зле или лошо бих си чакала. Всеки има грижи и ангажименти времето на всички ни е ценно. Но в БГ определено трябва да изискваме внимание , такова е.

На 1.02 ми е ФМ и си я чакам тихо и кротко на топло . Черпя ви виртуално с по едно какао Simple Smile  food010

# 78
С 1вата бременност ходех на работа всеки ден с градки транспорт до към средата на седми месец, та имам добри наблюдения. Сега се качвам рядко на автобуси и тем подобни, обикновено съм детето и тогава също ни се прави място веднага.
Вики, аз си имам малко шкембенце вече, но със зимните дрехи, абсурд някой да забележи Simple Smile Като се постопли, вече ще си имаме истински коремчета  Flutter

# 79
Здравейте  момичета, видях че има добавени още 2 с термин 9 август, ,моят термин също е на 9 абгуст

# 80
Вики, аз съм с килограмите надолу...започнах с 3 повече,като 1-2 ми бяха от последните 2-3 седмици преди да забременея,не постоянно тегло, сега се чудя след като и гаденето намаля как не качвам, а по принцип лесно пълнея, но го отдавам на това, че основно веднъж на ден хапвам по-добре (вечер за съжаление..), иначе плодове може би главно, защото още ми се гади все пак.. Обаче коремче имам! Ниско долу най-вече, там също не виждам да съм изчистила мазнини, същата съм си, явно съм свалила от другите места и сигурно малко мускули.. До две-три седмици така ако върви, с тесни дрехи със сигурност ще си личи,че съм бременна, ще видя дали ще има привилегии. A още не сме казвали, чакам да мине скрийнингът, та поне за една седмица дано да не щръкне рязко. Grinning
Иначе и аз съм много внимателна как отстъпвам място, досега не съм се обърквала, но на някои много съм се чудела, не си галят корема,нищо,но си стърчи там...ама не смеех, че и като цяло си бяха едрички и сигурно просто са си така, а се обиждат със сигурност...Аз преди години имах един период, в който бях качила, първи курс студентка точно и по-пухкавка, лято, с рокля, която се разкроява под гърдите...една жена скочи като ме видя..е,роклята отиде за вкъщи!  tooth

# 81
И аз съм с термин 9 Simple Smile , за отстъпване на място нямам спомен някой да го е правил с предната Б, всъщност градски транспорт не ползвам, само веднъж на една комисия на работа един от членовете настоя да мина преди всички, пред вид състоянието ми и ми стана много хубаво Simple Smile
На мен вече си ми личи, сложа ли блуза по мен съм си с очертан корем, но нося едни по-широки и малко лъже окото, но  аз съм си и пълничка ☺

# 82
Моите килограми са си същите още от средата на август. Стоя си 61-62, не повече. Последно се теглих преди три дни. Иначе коремчето изглежда по-скоро наядено, отколкото бременно все още.

# 83
Аз забременях 46 кг и вече съм 48 и малко и ми се струва много за първото тримесечие. Дано не качвам с това темпо😌

# 84
За отстъпване на място в градския транспорт немога да кажа , защото не ползвам ( много рядко метро) , а пък и сега със зимното яке нищо не си личи . Иначе ми е пораснало коремчето , а килограми не съм качила , но докато се постопли всички вече ще сме надули пупите 😀😀😀

# 85
Аз съм надолу с близо 2кг, което ми е много странно при положение че не съм повръщала и си ям нормално, даже на моменти по-калорични неща от обикновено.  newsm78 Иначе аз си мисля че ми личи, понеже съм клечо, ходя с широки блузи и се надявам да не ме заподозрят още поне месец, че се крия и на работаи от всички близки все още...

# 86
Като казахте за отстъпване на място се сетих миналта бременност в 8-9 месец трябваше да се плащат данъците, а ние с ММ улисани покрай ремонта се сетихме предпоследния ден от срока. Познйте какви опашки пред данъчното имаше - чак по тротоара навън се виеше. Казах на ММ да ме остави сама, че така ще стане по -бързо. Правейки се на ударена, отивам направо при полицая на входа и питам: Извинете, опашката за данъци ли е? А той: Не е за вас опашката! и ме заведе директно пред едно гише. Почувствах се толкова горда, че съм бременна.  Sunglasses Но веднъж в 4-ти месец, като отивах на работа с градския, а той претъпка, усетих, че ми прималява и се намъкнах на една току-що освободена седалка. Опитах се да гледам само през прозореца, защото чувствах осъдителните погледи на поне няколко възрастни жени, които се бяха вторачили в мен. Положението с гаденето започна да става много зле, нямах въздух и веднага щом видях отворени вратите за следващата спирка се втурнах навън. Може би съм поразбутала някои от струпаните пред вратата, защото чувах разни възклицания зад мен, ама нямах избор, не исках да припадм в рейса. Та разбирам, че няма как да знаят, че съм бременна, ама да не бързаме да съдим привидно "нахалните".
За килограмите - и аз съм назад все още, но предишният път качих само 4-5, а свалих 10 с раждането. Като гледам как върви гаденето, не очаквам нещо по-различно този път.

# 87
Вие направо ме довършихте с вашите - кг Laughing
Явно само аз пълнея в нашата тема🙈

# 88
Виктория спокойно не си само ти. Аз съм качила вече 4 килограма. От предната не успях да сваля всички....качени общо 32 свалих 22 и сега съм с 10 напред.
Както казва мъжа ми нека този път да ни се роди живо и здраво бебче, пък после ще слабеея.
Така е най вероятно аз съм най - заформената мама в групата.
При положение че съм била 54 килограма висока 178,каквото такова.

# 89
Виктория, не се притеснявай. Аз първите месеци не пълнях и после започнах сериозно, в последния например скочих +5. Повечето беше задържане на вода де, но си бяха кг. Та накрая може далече да те задминем хаха.

Общи условия

Активация на акаунт