Августинската дружина премина първата третина

• 32 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Да направя отчет след днешния преглед. Имаме си една малка нинджа. Не спря да се дупи, върти и да се мята  Laughing Laughing Laughing Много се смяхме. Всичко е наред, нормално. В понеделник сме на скрининг. Денят ни започна прекрасно с ММ.  Hug

# 16
Комалче, благодаря за труда и старанието.

# 17
  • Перник
Айла, честито за хубавите резултати!
Commala, благодаря за новата тема! Прекрасна е! Дано да я напълним само с добри новини!

# 18
Запис и от мен.Комала благодаря за хубавата нова темичка.Минах прегледа всичко с бебчо е наред не му са повлияли моя грип,инфекция и температура даже продължава да си расте с една седмица напред Hug

# 19
Благодаря и аз за новата тема. Честито за хубавите резултати. Как така на цитонамазката кандида? За пръв път чувам.

# 20
Благодаря за новата тема.
Skeeter, сега като каза се сетих, че ми посочваше ностна костица, но като не знаех и хич бе обърнах внимание, три пъти ми го повтори това за костицата, то явно си имало значение Simple Smile
Ако някой пие още дуфастон, ако може да сподели до коя седмица ще го приема.
Шушонка, честито за хубавите новини Simple Smile

# 21
Commala, благодарности за целия труд за новата тема Simple Smile
Пожелавам на всички плавно и безпроблемно навлизане във втората третина и честито на всички момичета с прекрасни резултати! Все така да ни е!

# 22
  • София

Айла Дуфастона до 12 г.с. са ми казали, спирам го края на месеца.

# 23
Много се радвам, че се започна с добрите новини от 1вия важен преглед, няма нищо по-хубаво от това  Heart Eyes
Браво на малките фъстъчковци!

Олив, може би Кандидата се е колонизирала по-навъре, към шийката, затова е излезнала само на цитонамазката, все пак от различни места се вземат материалите за МБ и за цито. Но само разсъждавам и предполагам, не твърдя нищо със сигурност. Ти говори ли с лекаря ти, какво каза? Дано лесно я разкараш.

Аз днес ходих да дам кръв за антитела за Варицелата, че да ми е мирна главата и спокойно да пусна детето на градина. Дано излезне, че имам хубав имунитет.

# 24
Комалче, благодаря за хубавата темичка! 🤗
Да дам и аз отчет от днес-ходихме да дам крьв за БХС и направихме пьрвата ФМ, докторката каза, че според нея няма индикации за Даун и т.н. Гледахме полукьлба на мозьк, сьрце, крьвопоток  и други неща, всичко е както трябва. Днес трябва да сьм 12.4 г.с, а по размери вьрвим 13.1 г.с. Бобко беше заспало и не успяхме да видим пола, мьчи се докторката да го сьбуди, но не успя. А друг пьт е толкова подвижно, даже сме чакали да поспре да мьрда, за да го измерим. Важното, че всичко за сега е наред, пола по натам  ще го разберем.
Много сьжелявам за лошите новини от нашите момичета, даже незнам какво да кажа ☹

# 25
Благодаря, Цвети.
Цеци, честито за хубавите новини. При нас пък се въртеше на всички страни и всичко се виждаше, но док каза, че било рано за пол!? Нищо де , важно е всичко да е наред!

# 26
Браво и на теб, ceci Simple Smile Нямам търпение за ФМ вече и аз Simple Smile

Офф, аз съм много разочарована, излезнаха ми резултатите за варицелата, еми нямам антитела  Sad Бях убедена, че това изследване го правя просто формално. На входа на градината е пълно с бележки за варицела, включително и за дечица от групата на малката.  ooooh! И февруари няма да я пуснам, много ме е страх.

# 27
Браво и на теб, ceci Simple Smile Нямам търпение за ФМ вече и аз Simple Smile

Офф, аз съм много разочарована, излезнаха ми резултатите за варицелата, еми нямам антитела  Sad Бях убедена, че това изследване го правя просто формално. На входа на градината е пълно с бележки за варицела, включително и за дечица от групата на малката.  ooooh! И февруари няма да я пуснам, много ме е страх.
и аз на твое място не бих

# 28
Днес и аз най-  накрая бях на нормална ФМ, която продължи 30-40 минути. Бебето не спираше да мърда , да маха с ръчички, беше заело челна стойка. Всичко е наред с бебето. Не можа да определи пол понеже не спираше да мърда и не пожела да се завърти към нас.

# 29
Мина и нашата ФМ. Всичко е наред, НТ е с оптимални размери. Бебчето е 6 дни напред, трябва да съм 12+2, а то отговаря на 13+1. През цялото време не спираше да ср мята, затова и не можа да види пол на този етап.
Дадох и кръв за БХС и ще чакам резултати тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт