Намаления - пролет/лято 2017

• 191 226
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Once there was a Hushpuppy...
Непокорна - талони за 15% намаление дават Peace

# 31
  • 1st floor
Непокорна - талони за 15% намаление дават Peace
Мерси. Само за ненамалени стоки ли важи?

# 32
  • Once there was a Hushpuppy...
Моля Peace
Важат и за намалените вече неща.

# 33
Аз съм нагласила две торби даже Mr. Green

# 34
  • Бургас
Моля Peace
Само, че ако не греша намалението беше само за един продукт, а не на цялата сметка  Thinking .... поправете ме ако греша, за да не подведа някой  Stop

# 35
  • Тра-ла-ла
Теранова искам да ви кажа, че в момента (незнам дали ще е за постоянно) на касат издават карти на клиентите и при покупка над 20 лв ти дават 2 лв по тази карта и така като по-натрупаш, ако имаш достатъчно може да платиш нещо направо с тази карта или част от него, а другата част я плащаш кеш.
Днес и аз си изкарах такава карта. 2лв е бонуса за 20лв покупка. За 30лв е ...пак 2лв. При 40лв вече ще получите 4лв. по картата. Натрупаните точки важат до 31 дек. всяка година.
В дъ мол откриха нов магазн на мястото на М и С- казва се ССС и в момента има 20% намаление на всички стоки- не знам до кога
НО! Няма ботуши, всичко е пролетно
Марките от ССС можеш да купуваш онлайн от тук.
Скрит текст:

# 36
Моля Peace
Само, че ако не греша намалението беше само за един продукт, а не на цялата сметка  Thinking .... поправете ме ако греша, за да не подведа някой  Stop
За един продукт важи само.

# 37
  • ново
Търся мъжки високи зимни кецове. Някой да е мяркал по онлайн магазините и сайтовете? Може и да не са намалени,но качествени и на сносна цена. Харесвам на Пума моделите,но не знам от къде да поръчам.  newsm78
В момента има намаление, безплатна доставка  над 90 лв.
http://www.sportdepot.bg/bg/category/golyamo_zimno_namalenie_na_ … amp;divisionId=77

# 38
Благодаря .  bouquet Как не се сетих да проверя там?!  ooooh!

# 39
Моля Peace
За един продукт важи само.

А колко голяма трябва да е торбата горе-долу?

# 40
Една найлонова торбичка от Била/ Кауфланд.

# 41
Торба от билла, не препълнена

# 42
  • Sofia
Торба от билла, не препълнена

А може ли да е от по-малките торбички на Billa? Извинете, че така подробно питам, ама не искам да се изложа, като занеса дрехи. Blush

# 43
В общи линии няма значение колко е голяма, стига да не е прекалено малка. На мен ми казаха - една от техните торбички (среден размер, които са). Не знам колко са големи малките торби на Била за съжаление.

# 44
  • Sofia
   Добре, мерси. Hug

Общи условия

Активация на акаунт