Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 166
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Еее, чувствам се като в детството си, когато четях интересна книга и брат ми я свиваше на най-интересното място, за да я чете.  Cry
Йоан Владимир, смили се, моля!  Praynig

# 316
Чакаме развръзката. bouquet

Днес тествах парфюми на Xerjoff и Sospiro и се сдобих веднага с La Tosca Xerjoff. Цял ден плувам във виолетов облак. Много силен парфюм и много траен.
Харесах и ще купя и Fiore d`Ulivo Xerjoff.

# 317
  • СОФИЯ
Днес тествах парфюми на Xerjoff и Sospiro и се сдобих веднага с La Tosca Xerjoff. Цял ден плувам във виолетов облак. Много силен парфюм и много траен.
Честито   Hug Къде го пробва и на какво ухае?La Tosca Xerjoff.

Аз пък днес пробвах Annick Goutal Ninfeo Mio . Не е моята смокиня, мислех си, че ще е сладка, но уви. Ухае на зелена смокиня, която, когато откъснеш потича мляко. Като дете с това мляко си лекувах двете брадавици на ръката /успешно/.  Grinning  Наистина, миризмата ме върна в детството ми. Така ухаеха алеите на Слънчев бряг навремето.
Пробвах и още съм с него  Diptyque Oyedo. Невероятен! Не мога да го опиша, но носът ми  непрекъснато е на китката Laughing Това ще е следващата ми покупка.
Пристигна ми Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic. Доволна съм и ще го нося с удоволствие.
DKNY My NY нещо не ме завладя, въпреки че, когато го пробвах преди седмица ми хареса. Доста нетрайно се държи и малината нещо не я усещам. Дали пък да не е менте  newsm78 , въпреки, че опаковката беше безупречна/ отвън един цвят, вътре друг, както оригинала/. Може би ще отида в някоя парфюмерия да пробвам отново, за да сравня.

# 318
  • София
Чакаме развръзката. bouquet

Денс, виолетката пудрена ли е? Къде може да се тества? Ако тук не е удобно може и ЛС.
Приятна вечер  bouquet

# 319
  • Враца
И втори въпрос :
Givenchy Very Irresistible Sensual реформулиран ли е ?

Мерси!  bouquet
Според някои коментари във Фрагрантика - да, реформулиран е. Бил по-слаб, разреден, нетраен, бла-бла-бла... За разлики в самия аромат никой нищо не обажда.
Аз си купих "новата" версия съвсем наскоро, която вече не се води сеншуъл, а просто ЕДП. Не съм носила стария вариант, но искам да кажа, че ако това нещо е слаб и нетраен парфюм, аз съм английската кралица.

Благодаря, Аризона!  Hug
Спомням си от някога, че твоята кожа е "благодарна" и не "убива" и по-слаби аромати,
мнението ти обаче ми беше полезно!  Heart Eyes

# 320
  • София
Winter fairy, Zozina,  благодаря ви момичета за отзивите за  Comme des Garcons 2.
Престрашавам се и в понеделник ще си го взема това шантаво момченце.

# 321
Winter fairy, Zozina,  благодаря ви момичета за отзивите за  Comme des Garcons 2.
Не вземай този парфюм насляпо. Hug bouquet Аз го имам и първоначално много го харесвах и носех, но в един момент ми досади и стои вече години. Не мога да го махна, защото няма как да видя какво количество е останало, а никой около мен не го желае като подарък. Усещам и мастило, и алдехиди, и много неща. Един от най-трудните ми парфюми е.

Шанелче, не е пудрена виолетката. Ще пиша на лични. Hug bouquet

# 322
  • Враца
Аризона,
а ти познаваш ли Play For Her Intense Givenchy ?
Как го излъчва кожата ти?

# 323
  • София
Не вземай този парфюм насляпо. Hug bouquet Аз го имам и първоначално много го харесвах и носех, но в един момент ми досади и стои вече години. Не мога да го махна, защото няма как да видя какво количество е останало, а никой около мен не го желае като подарък. Усещам и мастило, и алдехиди, и много неща. Един от най-трудните ми парфюми е.

Шанелче, не е пудрена виолетката. Ще пиша на лични. Hug bouquet

Comme des Garcons 2 в топ 10 на любимите аромати, но аз обичам мастило, алдехиди, както трайността на аромата. Денс  bouquet ти ме зариби навремето, а сега лоши думи за него.

Жалко, че не е пудрена така ми се носи пудрена виолетка Rolling Eyes

# 324
Аризона,
а ти познаваш ли Play For Her Intense Givenchy ?
Как го излъчва кожата ти?
Да, много го харесах, когато излезна, изпръсках една отливка и отношенията ни приключиха, дотегна ми.
Доколкото изобщо имам спомен, защото наистина беше много отдавна, не беше нещо с умопомрачителна трайност и интензивност.
Предполагам не е за теб? Simple Smile

Йоан Владимир, четох те и се забавлявах искрено. Grinning Мразя малеби и като си го представих как потрепва, потръпнах и аз. Laughing
Чакам развръзката с нетърпение!

При мен времето е почти пролетно и аз също сериозно съм се орозила. Временно си бях решила проблема, но не ми се видя достатъчно и вчера, след известно чудене, си взех и простата English Rose на Yardley. Преди няколко седмици започнах с дезодоранта, но той пък е съвсем skin scent и затова реших, че ЕДТ е по-добре. Двоумя се дали да не си взема и пудрата за тяло, но досега не съм ползвала такъв продукт. Thinking

# 325
Comme des Garcons 2 в топ 10 на любимите аромати, но аз обичам мастило, алдехиди, както трайността на аромата. Денс  bouquet ти ме зариби навремето, а сега лоши думи за него.

Жалко, че не е пудрена така ми се носи пудрена виолетка Rolling Eyes
Не са лоши думи, а предупреждение да не се купува насляпо, защото е труден аромат. Иначе аз не знам защо така не мога вече за го нося, сигурно съм му се наносила. Едно време преди много години, през няколко дни го слагах.

# 326
Siamese, едва ли е по-труден от някои брутални Мотнали или Том Фордове, които някои дами тук носят с лекота. Писването на един аромат няма отношение към това колко е труден или колко е носим, нелогично е - и най-лежерната тоалетна вода може да ти втръсне.
Въпросът е дали го харесваш или не, а това можеш да определиш с проба.

# 327
  • София
Имате ли информация , кога се очакват новите Бронзови богини? (края на април/май предполагам) Ще бъде страхотно, ако ЕДП версията носи духа на Богините и е по трайна.  Grinning

С нетърпение очаквам и новият Герлен , пирамидата е доста скромна , но интересна. Не дава заявка да бъде поредното черешово бонбонесто тути фручули.   .Виждам, че го сравняват с Mon Exclusif, но аз и него не познавам.

# 328
......, а това можеш да определиш с проба.
Ето в тези думи е истината за парфюмите, най- добре с проба.

# 329
  • София
Courage, "черешово бонбонесто тути фручули"  Laughing Laughing разсмя ме много с това определение, ама е в десятка за някои парфюми  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт