ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 361
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Chuby, ти ми майката...  С твойто изказване,как стигаш до такива заключения не мога да разбера. Това че ти си вманиячена в детето ти,  което няма лошо и си е твоя работа как ще го възпитаваш и дали ще го задушаваш, не ти дава право да говориш на жената,  да си дава детето за осиновяване, и аз имам мнение за това, че твоето бебе не може без теб,  което ме води до мисълта, че ти ще го направиш,  да не е самостоятелна в живота, но бе съм ти го казала нали??  Ако искаш се сърди, но това което правиш тия дни,  да всяваш някакви смутове, не ти прави чест,  а самп може да промени отношението на хората за теб!

# 706
Chuby извинявай за въпроса на колко години си ?
 linaa1707 подкрепям те и аз съм на твоето мнение Chuby прекалено си вглабяване в бебето ,а Ко другите не сме не значи,че не обичаме бебето си ...А тези който "мразят" да си изоставят бебето

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 11:26 от анита123123

# 707
Всъщност бях влезнала да ви кажа и моята тревога,  биха ни ваксина за първи път след родилното и сега ме е страх да не направи реакция заради тъпата алергия, пораснали сме 62см 6590

# 708
Всъщност бях влезнала да ви кажа и моята тревога,  биха ни ваксина за първи път след родилното и сега ме е страх да не направи реакция заради тъпата алергия, пораснали сме 62см 6590

Спокойно, моят син с всичките му алергии не е имал никакви реакции към ваксините.
Имам чувството, че само ни наплашиха с тия ваксини и треперим като листове след всяко поставяне.
С баткото, понеже нямаше още такава шумотевица около ваксинациите,  не съм се тревожила...

# 709
Ели, много се радвам за хубавите новини!  Hug
И от мен един линк за захранването:
http://www.jenatadnes.com/po-zdravi/bebeshkite-retsepti-na-magi-pashova/
Норичка, качена е снимката на сладура.  Hug

# 710

Спокойно, моят син с всичките му алергии не е имал никакви реакции към ваксините.
Имам чувството, че само ни наплашиха с тия ваксини и треперим като листове след всяко поставяне.
С баткото, понеже нямаше още такава шумотевица около ваксинациите,  не съм се тревожила...

Благодаря  bouquet

# 711
RN, предлагам да сложим тези линкове на първа страница в новата тема. Мисля, че ще са полезни за всички  Hug

# 712
  https://www.google.bg/amp/s/xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/amp/?client=ms-android-lenovo   за захранването тая статия ми се струва полезна

# 713
# 714
Аз лично не бих го ползвала, но изхождам от позицията на бивш атлет, така че не съм сигурна дали е меродавно мнение  Rolling Eyes

# 715
  • Варна
Ели, много се радвам за хубавите новини!  Hug
И от мен един линк за захранването:
http://www.jenatadnes.com/po-zdravi/bebeshkite-retsepti-na-magi-pashova/
Норичка, качена е снимката на сладура.  Hug
bouquet

# 716
Ехеее докато ви изчета....много сте изписали Simple Smile.
Бени е написала поста си шеговито и закачливо, а някои хора не разбират от тия неща явно....рядко намам думи за нещо и ще замълча.Само ще кажа, че едва ли има мама тук която не обича бебето си и е нормално да сподели кагато е издразнена от нещо.
Аз днес ще започна с тиквата и ще докладвам колко е плюло зверчето Simple Smile.

# 717
Честито на именничката, а болното детенце са оздравява бързо.

# 718
Давай, Краси! Чакаме доклад  Simple Smile

# 719
Леле, пълно кукуриго е станало. Абсурдистан отвсякъде!
Всяка майка изпитва моменти на трудности и трябва да получи подкрепа, а не някой КУКУ да я съветва за осиновяване! Пълна простотия. Има майки, които неглижират децата си, но има и такива, тоито спират да съществуват като личност и съществуват само и единствено за детето си, което е не по-хубаво от първото. Аз познавам такава майка, която вечер ляга със 17 годишната си дъщеря и иправи масажче на коремчето докато пръцнело.... А самото дете е абсолютно неспособно да се грижи за себе си, заради лудата си майка орлица! Когато възпиталам и отглеждам детето си, ще го правя с мисълта как един ден няма да ме има за да му помогна, защото всичко се случва.
Чъби, имаш и сполучливи коментари, с които помагаш, но имаш и такива, които караж едно голяма бройка хора да те гръмнат с пушка между очите при личен контакт. Няколко пъти казах, че квалификациите ти са абсолютно не на място. Мене нарече проста, поради незнайни причини, а това изморено момиче го караш да си остави детето. А кажи, щом си запозната със следродилните депресии, как помагаш на човек с подобни симптоми по тоя начин? Тука всеки се държи толерантно с понякога абсурдните ти твърдения, а ти мяташ обиди на поразия. Спри се бе, жена! Всички разбрахме колко си щастлива, че си майка и дрън-дрън, явно си изпълния мисията на живота си. Бъди толерантна с тези, които не мислят като теб. Те не са ПРОСТИ!

Общи условия

Активация на акаунт