"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мишел,  Hug за превода!
Звезди, не се ядосвай.  Hug Още много неща има да чуем от водещите на магазинните предавания!
Всяка сутрин намират тема, по която да си упражняват красноречието за сметка на друг. Колкото е по-известен толкова по-добре за тях.

Има малко допълнение към резюмето - Тахсин ще отмъщава на Сю:

Скрит текст:
Bu evliliğin bedelini ödemek isteyen Tahsin Korludağ ilk olarak Sühan'ın atölyesinden başlayarak intikam almak isteyecek. Tansiyon Yükseliyor! Korludağ'da yeni bir dönem başlıyor!

# 196
  • Сливен
                                   Привет, Дръзки и красиви! Hug

Мишел, благодаря за превода на предаването. Това изказване, че Туба е трудна и авторитарна не е ново.
Каквато и да е , не е работа на журналистите. Истинската причина за развода я знаят само Туба и Онур. Другото са локуми!

Звезди,  Hug не се ядосвай, мила. Удари една чаша вино, хем да почетеш днешния празник, хем за здраве.

Ринка, Hug ще бъде интересно да видим как точно Тахсин бей ще отмъсти на Сю- любимата си дъщеря! Вече видяхме отвличане. Какво ли следва?

# 197
Мишел,  Hug за превода!
Звезди, не се ядосвай.  Hug Още много неща има да чуем от водещите на магазинните предавания!
Всяка сутрин намират тема, по която да си упражняват красноречието за сметка на друг. Колкото е по-известен толкова по-добре за тях.

Скрит текст:
Bu evliliğin bedelini ödemek isteyen Tahsin Korludağ ilk olarak Sühan'ın atölyesinden başlayarak intikam almak isteyecek. Tansiyon Yükseliyor! Korludağ'da yeni bir dönem başlıyor!

Оооуууу,бай Тасю ще започва интикамЪ си с атьолиетУ на обичаната си буболечка ....... newsm09

# 198
Мишел,  Hug за превода!

Скрит текст:

Оооуууу,бай Тасю ще започва интикамЪ си с атьолиетУ на обичаната си буболечка ....... newsm09

Или ще унищожи ателието на Сю или ще и го отнеме, зависи чия собственост е.  ooooh! ooooh! ooooh!
Поредната проява на бащина обич след плесницата! Или плесницата ще е след това? Може би след случката с ателието Сю ще потърси завещанието на майка си.  Thinking

# 199
"Тахсим Корлудаа желаейки да я /ги накара да заплати/тят за този брак ,започва своето отмъщение от/с ателието на Сюхан .

Напрежението нараства !

В Корлудаа започва нов период на живота ! "...от руски ,не претендирам за  голяма точност!

# 200
Момичета има още 3-4 минути за превод, но всичко върви много грозно. Неприятно ми е да го пиша. Съжалявам.
Все пак това са коментари на странични хора и ми стана неприятно, това са догадки и то обидни догадки. Не съм съгласна, че Туба не подкрепи Онур, напротив, той чрез нея се изяви и като режисьор. Много е грозно всичко това.

Мишел, подкрепям позицията ти да не превеждаш грозни и обидни неща, още повече, не са факти. Да запазим уважение към едни успешни и достойни творци. Решението е тяхно. Какво става с личния им живот, няма как да узнаем. Нито пък е нужно.
Трудно е да си публична личност и да живееш пред вперени в теб многобройни погледи.
Да не правим живота на любимците си още по-труден, като разпространяваме слухове и клюки.

# 201
Мишел,  Hug благодаря ти за труда, но и аз като Валя мисля, че е ненужно да даваме по-широко поле на изява на тези "водещи" от екранното време, което са имали.  Hug
Доколко Туба е подкрепяла или не съпруга си е много обширна тема и не мисля, че ще е интересно за участниците в темата. Обаче водещите явно не са следили този аспект от живота на двамата за да говорят така.  Peace

Няколко снимки от сета:

Чифликът на Алемдароглу 

Чификът на Корлудаа

Собственичката с приятели в двора на чифлика

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 17:55 от rina-rina

# 202

Съжалявам, но ще наруша добрият тон.
Пожелавам на всички тези, които плюят по Туба, да преживеят някакъв катарзис.
Защото е много лесно, да гледаш в чуждата чиния, и да ръсиш и раздаваш акъл без никой, да ти его искал.
По ринцип, хората си мислят, че нищо такова ,на тях не може да им се случи.
Обаче ,както нееднократно съм казвала, пак ще кажа.
НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ НЕ СЕ РАЖДА СЪС ЗАСТРАХОВКА ЗА НИЩО.
НИКОЙ, НЕ ЗНАЕ,КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ СЛЕД 5 МИНУТИ.
И,ОТНОВО ЩЕ КАЖА, ЧЕ ЖЕНИТЕ СМЕ ПО-ЛОШИ ОТ МЪЖЕТЕ.
----------------------------------------
А, една рускиня ме разсмя много.
Та,тя   казава, че всички ,знаят Туба за ,кого ще се омъжи,
само дето, тя не знае все още Joy Joy Joy Joy Joy

Сетих се за друго, нали имаше РТУРК,които нададе Кански рев, за целувките на КРА,цял свят им се смя,
та питам, къде е сега този РТУРК, за да санкционира, предаването, да глоби журналистите.
Турция е 80 000.000 жители, ловината да гледат предаването и да чуят простотиите , как се обсъжда личният живот на известни личности, е прекалено много.
Нямат ли етичен кодекс, журналистите newsm78 newsm78
Ах, дето не знам езика, как щях да ги подредя само. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
---------------------------------------------------------------------------------------
Една сентенция
ПО-ДОБРЕ НА ХОРАТА В УСТАТА,
ОТ КОЛКОТО В КРАКАТА,, Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 18:50 от zvezdomira78

# 203
  • Варна
Привет, дръзки красавици! bouquet bouquet
Видях, че изказвате мнение по жълтините в медиите, но  аз пък ще се вклиня в прекрасната тема, която е създала нашата чаровница Ринка с нещо съвсем различно, защото не смятам, че е важно какво мисли който и да е относно брака и развода на нашата любимка, още по-малко пък аз- ми коя съм аз и какво зная за този брак? Кои са онези жълтурковци и какво знаят те? Нищо!!!!!! Naughty И не е нито тяхна, нито моя работа! Naughty Да ни е жива и здрава красавицата и дано е много, много щастлива!

Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Дръзки красавици,чуруликането в темичката днес е било на макс. HugСподеленото от всяка една от вас,снимки,колажи,новини е смисъла на нашето общуване.Благодаря на всяка от вас за споделените мисли.

Отново ни очаква страхотна серия,не остана бе,само утре не е четвъртък!Туба и Къванч са толкова хубави и завладяващи, че започвам всяка вечер да повтарям някой епизод.Насладата за очите ми е толкава голяма и не ми омръзват ни за миг!Сигурна съм,че тази екранна двойка ще е една от най-запомнящите се!

Скрит текст:
Жалко за развода на Туба.Но,който е следил КПА знае през какво премина тя по време на заснемането на сериала.Беше почти срината психически и сама написа на страницата си колко голяма подкрепа и помощ са и оказали колегите от КПА.Почти се беше отказала от КПА и то по средата на проекта.Затова си мисля,че тя не се спря и почти не отказа никакво предложение за работа.Явно в работата намери силите да преодолее и се справи с тая криза.Ако това ще и донесе душевен мир и покой нека приключи с този брак.А това,че е толкова обичана,ценена,търсена и много популярна ще и помогне да продължи с възхода в кариерата,защото тя го заслужава!

Алекс,и тук  newsm38 Tada Gift

БРИЗЧЕ, Hug Hug Hug Hug радвам се,че си тук!Но слез от този балкон и дай едно от твоите творения за прекрасните Джес и Сю Hug Praynig

Кескиии, Слънчо, мога ли да ти откажа!!????
Ето нещичко, писано  около първите серийки:

Хитър, пресметлив, решителен,
ама пък красииив, пленителен,  smile3555
в Корлудаа пристигна Джес
да брани стъпкана фамилна чест! Naughty

На Тахсин бей сметка да потърси,
истината във лицето му да я изтърси. Stop
Планът е скроен, готов за изпълнение,
взето е съдбовното решение! red

В Корлудаа обаче, го чака изненада!
Изненада ли? Rolling Eyes А може би награда!? Mr. Green
Пътя му пресече с кон жена-
жена, жена, ама каквааа??!!!!!  #Crazy

Изваяна от нежност, красота, финес.  Flowers Bouquet
Очите и със цвят на боров лес,
снагата – тънка, девствена и млада, Peace
дъхът – божествен, вещаещ истинска наслада!

Хм, така е, ала характерът? – чепат…… tooth
Няма нищо лесно в тоз объркан свят! Mr. Green
Сю, навярно ще го подлуди, Rage
но Любовта – аз зная – двамата ще победи! yes yes yes yes

# 204
Бризче,  Hug благодаря че ни донесе стиховете си.  Hug
Очакваме написаното и след първите серии.  Hug

Скрит текст:
Привет, дръзки красавици! bouquet bouquet
Видях, че изказвате мнение по жълтините в медиите, но  аз пък ще се вклиня в прекрасната тема, която е създала нашата чаровница Ринка с нещо съвсем различно, защото не смятам, че е важно какво мисли който и да е относно брака и развода на нашата любимка, още по-малко пък аз- ми коя съм аз и какво зная за този брак? Кои са онези жълтурковци и какво знаят те? Нищо!!!!!! Naughty И не е нито тяхна, нито моя работа! Naughty Да ни е жива и здрава красавицата и дано е много, много щастлива!

Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Дръзки красавици,чуруликането в темичката днес е било на макс. HugСподеленото от всяка една от вас,снимки,колажи,новини е смисъла на нашето общуване.Благодаря на всяка от вас за споделените мисли.

Отново ни очаква страхотна серия,не остана бе,само утре не е четвъртък!Туба и Къванч са толкова хубави и завладяващи, че започвам всяка вечер да повтарям някой епизод.Насладата за очите ми е толкава голяма и не ми омръзват ни за миг!Сигурна съм,че тази екранна двойка ще е една от най-запомнящите се!

Скрит текст:
Жалко за развода на Туба.Но,който е следил КПА знае през какво премина тя по време на заснемането на сериала.Беше почти срината психически и сама написа на страницата си колко голяма подкрепа и помощ са и оказали колегите от КПА.Почти се беше отказала от КПА и то по средата на проекта.Затова си мисля,че тя не се спря и почти не отказа никакво предложение за работа.Явно в работата намери силите да преодолее и се справи с тая криза.Ако това ще и донесе душевен мир и покой нека приключи с този брак.А това,че е толкова обичана,ценена,търсена и много популярна ще и помогне да продължи с възхода в кариерата,защото тя го заслужава!

Алекс,и тук  newsm38 Tada Gift

БРИЗЧЕ, Hug Hug Hug Hug радвам се,че си тук!Но слез от този балкон и дай едно от твоите творения за прекрасните Джес и Сю Hug Praynig

Кескиии, Слънчо, мога ли да ти откажа!!????
Ето нещичко, писано  около първите серийки:

Хитър, пресметлив, решителен,
ама пък красииив, пленителен,  smile3555
в Корлудаа пристигна Джес
да брани стъпкана фамилна чест! Naughty

На Тахсин бей сметка да потърси,
истината във лицето му да я изтърси. Stop
Планът е скроен, готов за изпълнение,
взето е съдбовното решение! red

В Корлудаа обаче, го чака изненада!
Изненада ли? Rolling Eyes А може би награда!? Mr. Green
Пътя му пресече с кон жена-
жена, жена, ама каквааа??!!!!!  #Crazy

Изваяна от нежност, красота, финес.  Flowers Bouquet
Очите и със цвят на боров лес,
снагата – тънка, девствена и млада, Peace
дъхът – божествен, вещаещ истинска наслада!

Хм, така е, ала характерът? – чепат…… tooth
Няма нищо лесно в тоз объркан свят! Mr. Green
Сю, навярно ще го подлуди, Rage
но Любовта – аз зная – двамата ще победи! yes yes yes yes

# 205
Аз не исках в  никакъв случай да коментирам видеото и изобщо развода на двама млади хора с две деца.
 Но обърне ли се каруцата изскачат много умници

Мишел,
 Нищо по-съществено и грозно не следва по-нататък
 аз само ще акцентирам на това

-Защо намесват Халит и Берг и констатацията им ,че при тях е друго- защото Халит е бил доминиращ ,но той е мъж и жената се примирява с успеха на мъжа си ..
- Защо намесват Берен...  когато Берен снимала  и имала успех, Туба си е била  в къщи и гледала  децата и това я изнервило ....може би е тяхното предположение ..вярно ли е това.?..
.Истината е друга ... Близначките бяха на 7/8месеца и 2012   Туба започна с 20минути и точно с този проект стигна до Емми..
Туба имала труден характер  и  его .....
От кой екип до сега чух ме това ...винаги са писали мили думи за нея ..Есра Аккая ,Илкер Аксум, Емре Къзълърмак Гюнау Караджаолу Надир Саръбаджак и всички ,които са работили с нея
Затова ли я чакаха 6месеца за КПА
 и сега  докато се съгласи за Джесур и Гюзел...
Преведи и другите неща щом си започнала ,от там нататък говорят по принцип за славата и егото на известните .. и
и мъжът Таяр- блабла -Туба не била подкрепила мъжа си като Серенай  с харесване или на нещо  написано в соц мрежите ....
 Всички знаем за подкрепата на Туба за на Онур проектите.
 Разводът не е приятен за никому,особено пък когато има  и деца ....
Но по-добре сега отколкото никога и да продължи този нездрав брак и за децата е по-добре...
 Не са нито първите нито последните  

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 19:38 от Maya@

# 206
  • София
Добър вечер на всички!

Искрено благодаря за всички пожелания, много се трогнах.  newsm51

Аз пък се радвам за развода на Туба, защото не мислех, че Онур е мъжът за нея.
Много е неприятно когато има и деца, но по-добре развод, отколкото да растат в кофти обстановка.

# 207
  • In the light side of the Moon!
Аз не исках в  никакъв случай да коментирам видеото и изобщо развода на двама млади хора с две деца.
 Но обърне ли се каруцата изскачат много умници

Мишел,
 Нищо по-съществено и грозно не следва по-нататък
 аз само ще акцентирам на това

-Защо намесват Халит и Берг и констатацията им ,че при тях е друго- защото Халит е бил доминиращ ,но той е мъж и жената се примирява с успеха на мъжа си ..
- Защо намесват Берен...  когато Берен снимала  и имала успех, Туба си е била  в къщи и гледала  децата и това я изнервило ....може би е тяхното предположение ..вярно ли е това.?..
.Истината е друга ... Близначките бяха на 7/8месеца и 2012   Туба започна с 20минути и точно с този проект стигна до Емми..
Туба имала труден характер  и  его .....
От кой екип до сега чух ме това ...винаги са писали мили думи за нея ..Есра Аккая ,Илкер Аксум, Емре Къзълърмак Гюнау Караджаолу Надир Саръбаджак и всички ,които са работили с нея
Затова ли я чакаха 6месеца за КПА
 и сега  докато се съгласи за Джесур и Гюзел...
Преведи и другите неща щом си започнала ,от там нататък говорят по принцип за славата и егото на известните .. и
и мъжът Таяр- блабла -Туба не била подкрепила мъжа си като Серенай  с харесване или на нещо  написано в соц мрежите .... Всички знаем за подкрепата на Туба за на Ончо проектите.

а защо да ги превежда Май4е? самата Мишел каза, 4е й е обидно да ги преведе. и на мен не ми е нужно да 4ета гнусотий най-ве4е пък по адрес на Туба!!!
видяла съм и Туба, видяла съм и Онур...имам си мои си впе4атления и такива жълтурковци няма да ми ги променят. Досега нито един колега не се е оплакал от Туба, напрротив, вси4ките са споделяли, 4е с нея много лесно се работи, сега извведнъж излизат някакви си там и по4ват да ровят в %$#&* ...хади нема нужда!!!
драмата тепърва запо4ва, ще има още такива изказвания, по-добре е да свикнем.
радвам се, 4е Туба е "трудна" и силна, така ще може да се справи по-лесно с тях!!!!

# 208
  • AMS
Привет!!!
Валя, Ринка, Меги, благодаря за постовете и призивите!!!
Изключително съм разочарована от споделеното!!!
Вие ме шашнахте днес.
Не съм очаквала това.

То вярно, че не е работа на журналистите,
но смятам, че изобщо не е и наша работа за коментари.
Някои, като че ли чакаха точно този момент,
да покажат, колко са прозорливи и колко знаят.
Добре, че децата не могат да четат тук.

Да си дойдем на думата  за Дръзки и Красиви >>>

О, Тасин ще отмъщава >>>

линка с гифчетата bowuu e за хърватския форум  Wink

# 209
  • В тъмната гора.
*** Diva ***, по принцип всеки има право да си каже думата, това е интернет и няма нито цензура, нито е тоталитарна територия, на която дадени теми са забранени.
Съвсем друго е кой какво иска да чуе, да чете и т.н., всеки има право да подмине нещата, които не му харесват и да пише за това, което го вълнува, но в никакъв случай не може да забранява, при условие, че не е засегнат лично, т.е. не е засегната неговата личност.

Общи условия

Активация на акаунт