Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 380
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Козлодуй
Получих си парфюмите:
този и този в синя бутилка. Изглеждат си съвсем наред Peace

# 61
  • от един красив град
И аз днес си получих парфюма от Парфимо Eau де Rhubarbe Ecarlate Hermes. Реших да проверя кода просто ей така, по принцип знам, че няма как да е изтекъл понеже парфюма излезе миналата година, но все пак написах кода и за мое учудване ми показа, че е произведен лятото на 1979г. Искам да помоля фейте, които го имат, особено тези, които са го купували от реален магазин да проверят кода. Много ми стана интересно, да не е пък някакво менте? Иначе аромата е супер и нямам съмнения, но този код ме озадачи.  Thinking

# 62
  • Пловдив
Аз го имам в опаковка 15мл от магазин в Белгия и кодът показва 2015.

# 63
  • София
И аз днес си получих парфюма от Парфимо Eau де Rhubarbe Ecarlate Hermes. Реших да проверя кода просто ей така, по принцип знам, че няма как да е изтекъл понеже парфюма излезе миналата година, но все пак написах кода и за мое учудване ми показа, че е произведен лятото на 1979г. Искам да помоля фейте, които го имат, особено тези, които са го купували от реален магазин да проверят кода. Много ми стана интересно, да не е пък някакво менте? Иначе аромата е супер и нямам съмнения, но този код ме озадачи.  Thinking

Моят ми го купи Ели от бутика в Брюксел и кода показва октомври 2015 г. Peace

# 64
И аз днес си получих парфюма от Парфимо Eau де Rhubarbe Ecarlate Hermes. Реших да проверя кода просто ей така, по принцип знам, че няма как да е изтекъл понеже парфюма излезе миналата година, но все пак написах кода и за мое учудване ми показа, че е произведен лятото на 1979г. Искам да помоля фейте, които го имат, особено тези, които са го купували от реален магазин да проверят кода. Много ми стана интересно, да не е пък някакво менте? Иначе аромата е супер и нямам съмнения, но този код ме озадачи.  Thinking

Моят ми го купи Ели от бутика в Брюксел и кода показва октомври 2015 г. Peace
И моят е оттам. Peace

# 65
  • от един красив град
Кодът е BFABC, може ли да го проверите там, където сте проверили вашите да видим, какво ще излезе?

# 66
  • Пловдив
Наистина излиза юни 1979. Странна работа.

# 67
  • от един красив град
Не знам, какво да правя. Дали да го върна, дали е някакво менте?  newsm78 Ако е менте, казвам ви така добре е направено, че ако не е този код, никога няма да се усъмня. Егати!

# 68
  • Пловдив
Аз досега не съм имала проблеми със сайта. Ако се съмняваш,го върни. Ако ти харесва,ползвай си го.

# 69
  • София
Не знам, какво да правя. Дали да го върна, дали е някакво менте?  newsm78 Ако е менте, казвам ви така добре е направено, че ако не е този код, никога няма да се усъмня. Егати!

Имаш ли с какво да сравниш? По какво съдиш, че не е менте? Просто сподели, ако имаш желание.

# 70
  • от един красив град
Не ми прилича на менте, понеже изработката на шишето е перфектна, аромата е същият и няма спиртна нотка. Прилича си редовен парфюм, но ако кода не излиза, тогава не е възможно да е читав нали? Поне аз така си мисля. Ще си помисля още малко и може би ще го върна.
Някой връщал ли е? Каква е процедурата? Сигурно ще трябва да дам банкова сметка?
Най- лошото е, че днес си поръчах още един парфюм от там, но сигурно ще анулирам поръчката. Парфимо изгубиха доверието ми, аз от там съм поръчвала един два пъти, но едва ли ще рискувам пак.

# 71
А възможно ли е сайтовете, в които проверявате кодовете, да не са меродавни?
Аз кодове не проверявам, просто сравнявам с парфюм от магазина внимателно и това като че ли ми е достатъчно. Ако ароматът ми харесва, ако е същият като в магазина, заради единия код не бих го върнала.

# 72
  • София
Аглая Епанчина, аз затова попитах има ли с какво да сравни.В тази и в другата тема съм писала няколко пъти, че няма логика, ако фалшифицираш един парфюм да не фалшифицираш и кода на бутилката и опаковката.Обикновено тази разлика е налична при най-долните ментета, които се продават по 30-35 лв на "голямо намаление" в много сайтове.Аз съм виждала най-висок клас менте, затова смятам, че проверката на кода е безсмислена.На мен ми е полезна само при покупка на козметика /проверявам дори купена козметика от реален магазин в БГ, оказва се че на някои брандове доста им застоява/ и то най-вече за срока на годност.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 22:29 от veka

# 73
Да, ако ще правят менте, няма да им е особена трудност да фалшифицират и кода.

# 74
  • София
Моят Rhubarbe е от Морска гара Варна. Код 5JAAP, произведен 09.2015.

Общи условия

Активация на акаунт