ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 393
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а за кръстницата две саксии увехнали иглики? или биричка? Mr. Green

ей пак стигнахме до среща  Mr. Green

кога?

# 211
когато  Hug

# 212
предлагам всеки да си напише щенията и да засечем  Mr. Green

аз съм за във всеки ден след работа  Hug
ако нещо се забърка ще е  еднократно и най-много да дойда със Змей Недораслий Hug

# 213
и моето щение е като твоята възможност - в името на каузата ще се постарая всеки един ден да съм на разположение - най-много да се обременя и с момата с всечуващите уши

# 214
  • Пазете Гор
Нека по-заетите определят дати, места и меню: това са Атти, Розето, Ангелина , Све4.
Нека Добри е отговорник по таз културно-масова дейност.

Ей, Бубс, имам служебен въпрос към тебе. Една мацка е пуснала тема за хубавите неща, които се случват. Тая сутрин е решила да я преименува - от "Човещината е жива" на " Добрината е жива". Обаче в слайдовете с интересни теми на началния панел все още темата излиза със старото си име. Помогни на девойчето, а?

Имам по пет причини да се радвам и да се ядосвам на студеното време.

Никога не казвам лошо време, макар по занятие и усещане външните температури да са ми важни. Мнозина наричат дъждовните дни "лоши", а аз не съм съгласен. Понякога даже реагирам, когато кълнат т.нар. чиновнически дъжд - през май и юни често вали в късния следобед, точно когато бюрата опустяват. А това не дъжд - в огромната част от случаите е злато!

# 215
  • n/a
Руснаците казват - у природы нет плохой погоды. Това по темата на милорд  Laughing
Добра седмица, елпеиди. Пет дена пътуване, а много повече - завръщането.
Що така стана - още не знам, но е факт.

# 216
Скрит текст:
Нека по-заетите определят дати, места и меню: това са Атти, Розето, Ангелина , Све4.
Нека Добри е отговорник по таз културно-масова дейност.

Ей, Бубс, имам служебен въпрос към тебе. Една мацка е пуснала тема за хубавите неща, които се случват. Тая сутрин е решила да я преименува - от "Човещината е жива" на
" Добрината е жива".
Скрит текст:
Обаче в слайдовете с интересни теми на началния панел все още темата излиза със старото си име. Помогни на девойчето, а?

Имам по пет причини да се радвам и да се ядосвам на студеното време.

Никога не казвам лошо време, макар по занятие и усещане външните температури да са ми важни. Мнозина наричат дъждовните дни "лоши", а аз не съм съгласен. Понякога даже реагирам, когато кълнат т.нар. чиновнически дъжд - през май и юни често вали в късния следобед, точно когато бюрата опустяват. А това не дъжд - в огромната част от случаите е злато!

Crossing Arms Старото си беше по-добро.

очаквам включване за срещичката. Hug

# 217
# 218
 Joy повод за радост и от мен Mr. Green

# 219
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Къде го виждате тоз петък?
За мен е още тежък, мрачен вторник след ужасно тежък понеделник. Надявам се, приближавайки петъка, тежкото да олеква и до петъка да е стигнало абсолютната нула.

Ло, преведи и за мен, освен за Ники, "бухать" , хич не се сещам какво може да бъде.

# 220
  • Пазете Гор
Има се предвид здраво пиенье. Нещо като поркам!

# 221
Къде го виждате тоз петък?
За мен е още тежък, мрачен вторник след ужасно тежък понеделник. Надявам се, приближавайки петъка, тежкото да олеква и до петъка да е стигнало абсолютната нула.

Ло, преведи и за мен, освен за Ники, "бухать" , хич не се сещам какво може да бъде.

петъкОт винаги е на една ръка разстояние  Mr. Green
иначе не се живее  Hug

ето нАучното буханье Peace
https://ru.wiktionary.org/wiki/%D0%B1%D1%83%D1%85%D0%B0%D1%82%D1%8C

# 222
Тъкмо се канех да попитам днес петък ли е, като се усетих, че е едва вторник, а гледам, че и други като мен се объркват.  Laughing

+ 1 за прекръстването на Милорд на "Комодски варан".  hahaha Laughing Аз самата преди време си отбелязах, че като стане март, ще се преименувам на Фосфоресцираща мартеница, че някой тук я беше споменал есента и много ми допадна, но сега няма смисъл да го правя.  Laughing

Добри, и на мен старото заглавие на онази тема ми харесваше много повече, а се потрисам от идиотията на мацката, която някъде прочела, че човещината била сатанизъм и затова настоя да бъде променено. Щях да се изкажа, но реших, че такова дърпане няма да подобава на темата.

# 223
значи добре съм направила като не съм чела  Peace

# 224
  • n/a
Има се предвид здраво пиенье. Нещо като поркам!

Поркането идва слабовато като за "бухать". Бухането е по руски драматично.
По темата "кой ден от седмицата е" съм е пълно неведение.  Mr. Green Не е от бухане
неведението, а поради онова, дето Атти си мислеше в петък, че е четвъртък.
Единственият плюс е, че ино-то избуява щедро в такива времена  Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 17:33 от Лоана

Общи условия

Активация на акаунт