ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 390
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Пазете Гор
То може ли да се намери българска дума за руското пиене.... А дали дядото не е имал предвид "бухам", с смисъл "кашлям гороломно"? И с него става готин каламбур.

Домъкнах повехналите китки... У дома са, възстановяват се.

Тактиката на Комодския варан сработи. Те ми предложиха да ги взема!  аз много уклончиво се съгласих и така.

Комодският варан рулз!

П.С. Бухать = да се натряскам?

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 17:30 от Куркума

# 226
  • София
Сакън, Куркума, руското бухане е свещено, непреводимо и незаместимо. И дума да не става за друг смисъл, сакън! Браво за китките, комодски варане! Дано да ти се хванат  Hug

Добри, зюмбюлчето ми от твоя благоверен го осинови Дреболинда с цялата всеотдайност, на която е способна мишешката й душа. Прекопава го с една клечка за зъби, полива го в точно определен час и забранила на всички останали да го поливат. То пък от радост цъфна с два цвята - бяло е, както и предположи ти.

Сис, ама аз все още мисля, че е четвъртък?!? Може би не трябва да спирам да го правя поне още два дни, така смятам... иначе е излишно да се пренастройвам, както бавно ми вървят дните  Grinning

# 227
  • n/a
То може ли да се намери българска дума за руското пиене.... А дали дядото не е имал предвид "бухам", с смисъл "кашлям гороломно"? И с него става готин каламбур.

Не.  hahaha Няма как да е имал това предвид.
Визуализирано изглежда така:
Скрит текст:

Поздравления за китките и от мен  bouquet

# 228
Куркума, дали в твоята градина е останало едно празно кьошенце за още две иглики?
вчера се сдобих с още една и след като прецъфтят, не ми се ще да ги мъча в саксии-миньонки и на балкона с неподходящи грижи  Blush
за градината на Добри имам две луковици от зюмбюли  Wink

та, какво рекохте?  Mr. Green

Скрит текст:
нищо пък, сайтът е филтриран  Crossing Arms

и вместо кафе и кифлички на снимка /защо моите никога не се получават така красивави като тези от нета?!?/, още една полза от бирата и кенчетата

та ако наредя на бюрото един куп празни кенчета, дали ще имам по-голям успех с нета? ще хващам всичко от съседите и ще прекъсна моя? а парите ще похарча за още бира ... кенчета де  Thinking

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 09:19 от bubanka

# 229
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
никой нищо не казва за срещичка  Blush ще ви изтрая още малко и ще ви ударя едно предложение, на което да не можете да откажете  Mr. Green

Скрит текст:

освен ако не искате да осъмнете с конска глава на спалнята  Mr. Green

комодският варан ме държи от вчера  Blush
замислих се за първоаприлски никове и аватари Mr. Green

Ники - защото все липсва - значи се забавлява  Mr. Green
Скрит текст:

аз  Mr. Green заради името
т'ва се казвало миксина, но ми прилича на мискинка  Blush
Скрит текст:

това ми харесва много - оцелявало навсякъде, но ние такъв Дънкан Маклауд май нямаме  ooooh!
Скрит текст:

# 230
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добри, това последното май на мен прилича. Ама това с оцеляването не знам дали го покривам, ще се разбере. Joy
Как викаш, се казвам?

# 231
Добри, това последното май на мен прилича. Ама това с оцеляването не знам дали го покривам, ще се разбере. Joy
Как викаш, се казвам?

бавноходка  Mr. Green
сега като се замисля, точно за теб е  Mr. Green бавно идваш на сбирките  Naughty
считай се порицана  Hug

# 232
Бъркаш, Добри - рядко идвам, не бавно.
Тц, бавноходка не ми подхожда. Аз съм точно обратното - все тичам. Мъжът ми не иска да се разхожда с мен, защото трябвало все да ме гони. "За къде бързаш?" е вечният въпрос. Онзи ден в супера така стремително и бързо съм се отправила към касата, че един човек се отдръпна да ми направи път да мина пред него - сигурно бързате, предположи човекът. Направо се засрамих - ами не, казвам, аз съм си такава припряна. Всъщност не бързам заникъде, поне не през последните години.

Бавноходката ми изглежда като направена от пълна торба за прахосмукачка. И ме докарва на кръглост, но не и на характер, щом е бавна. Мен бавните хора ме раздвояват - от една страна ме кефят, от друга - ме влудяват.

# 233
и на мен на хартиения плик на пахосмукачката ми прилича  Peace
чак не ми се вярва природата да е създала нещо толкова неестествено изглеждащо  Blush

ако мискинката ти харесва може да се менкаме  Mr. Green

# 234
  • n/a
Май всеки елпеид по своему е в графата "такова животно нЕма".
Това - с най-топли чувства  Hug. А мискинката е красавица.

# 235
  • София
Много добра идея с първоаприлските никове! Давай още, Добри!

Обаче според мен миксината не е това, а едно друго, съвсем змиеподобно. Пък твоята мискинка е много красива с тази пелерина  Heart Eyes

# 236
Добрината мискинка всъщност е октопод, а самата мискинка е на долната картинка в статията.

Давайте смешни никове на кг, имам нужда.

# 237
  • Пазете Гор
Ама как - да измислям смешни никове на елпичеството (идва от човечество), или да измислям псевдоними само на Комодския варан?

Комодският варан, впрочем, има оправени зъби, които с разни комбинации му излязоха практически безплатно и е предоволен, та си наля малко нещо.

Бубс, дръж ги някъде тез иглики, докато се видим. Слава на Бога, все има малко място в градината.

# 238
  • София
Свърших с командировките! Наздраве!!!!

# 239
  • n/a

Наздраве, Ване!

То като е всеки ден като първоаприлски, всичкото вдъхновение изветрява  Mr. Green

Поне слънцето успява днес да се усмихне.

Общи условия

Активация на акаунт