ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 386
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Наконец-то поняла, почему я толстею… — это шампунь!!! Сегодня прочитала: "Укрепляет и придает объем…» С сегодняшнего дня я моюсь мылом для посуды, на котором написано: «Растворяет жиры, даже самые тяжелые!!!»

Mr. Green Mr. Green

# 241
  • гр. София
Мили елпеиди, почерпете се за мое здраве. Днес помъдрявам с една година Simple Smile

Скрит текст:

# 242
честито помъдряване, розичке  Hug

хубав петък  Mr. Green две в едно  Hug

# 243
  • София
Една година по-мъдра и по-красива!  Heart Eyes Бъди честита, Розичке, здраве и щастие да са ти винаги подръка  Hug

# 244
Розе, честит празник!

Скрит текст:

и на всички - честит петък!

Скрит текст:

# 245
  • Пазете Гор
Честит рожден ден, мила Розе, наша умница, хубавица, стихоплетница и приказница! Желя ти да се наслаждаваш на всеки ден, час, секунда, миг, да се докоснеш всичката хубост, всичката радост и всичките видове любов на тоя грешен свят! Опитай да си представиш стиска сапунено гладки зюмбюли, съвършенството на нюансите по цветчетата им, и упоителния им мирис. А сега си представи, че са в неособено поддържаната ми ръка и ти ги подарявам.

За тебе са!

Леле, щях да ЗАБРАВЯ ДА ти КАЖА НАЗДРАВЕ. Съвсем изветрях вече.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 21:32 от Куркума

# 246
  • гр. София
Много ви благодаря!  Hug
Милорд, чудесно букетче, чудесно! Обожавам градински цветя  Heart Eyes
Точно вчера от една баба си купих зюмбюлчета и сега ми красят масата в кухнята и ми радват очите и душата Heart Eyes

# 247
от понеделник сме в ново училище  Blush

# 248
  • София
Като знам каква беше ситуацията, си е направо за голямо честито работата  Hug
Дано да се чувства добре на новото място.

# 249
Честито помъдряване, Розе, много здрава и щастлива да бъдеш!  bouquet
Добри, на твоя Змей на добър час и много успехи и приятелства на новото място!  Hug
Бубс, твоят петъчен енот пълни душата!  Heart Eyes

Отскочих да поръся малко априлско вълшебство, пука пролет, чувствам се служебно задължена  Laughing

За Ло. За Светълчо. За Атти.  За Куркума - хем в съседство до Свечи, хем поле за размисъл и проектиране как да преобрази къщичката.  Laughing За Ването. За Розето. За Добри. За Бубси, 2.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 15:05 от Априлска вълшебница

# 250
 Hug Hug Hug Hug точен прицел  Hug Hug Hug

# 251
  • София
Вълшебна Априлчице, много прекрасно!  Heart Eyes Хем шаренко, хем крафтърско, точно като за мен  Hug

# 252
  • Пазете Гор
Вълшебна Ники!
 bouquet
Хич никакво преобразяване не ѝ трябва на моята къщичка, най-много да попие къмто 50 кила безир и още толкоз свежо резедава боя, и нищо повече. Ако се налага да съм подробен, бих подредил връз изпръхналия ѝ покрив рошави керемиди.

Абе знаете ли, че все още има хора, които познават от коя тухларна в България са тухлите или керемидите, само като ги погледнат. То е специфично - цвят, плътност, акустика, тегло, лепливост към мазилки, ако щете. Започвах в строителството, разтоварвайки вагони с тухли от Бутово - петнисто-жълтенивки едни, мекички, леки. В стаите, зидани с тях, може човек и да въздъхне, без непременно да чуе ехото си.

Днеска чистих едни стаааари бараки на малкия пчелин. И се замислих... човек можа да бъде определен, идентифициран по нашему, по много начини - като видите на какво се смее, на какво плаче, с кого си пие напитките и за какво харчи парите си, как изглежда кучето му, какво чете или колко кубика е двигателят на колата му. Абе по много работи.  Та се сетих, че интимността на човека много прозира, освен изпод другото, но и иззад нещата, които трупа в барачките си. То си е много илюстративно и това, че изобщо има барачки. Има хора, които нямат, и хвала им. Аз не съм всред тях.

И изобщо не става въпрос дали едно е лошо, а друго е добро, с барачки или без, а за това колко сме пъстри. Познавах, за съжаление бегло, хората, чиито стари вещи разривах днес, и се почувствах, сякаш сме стари познати, опознавайки нещата, които са криели от времето и света в бараките си. Карти за игра. Рендосани чамови (положително крадени) дъски. Три варианта решетки за скара. Половин чувал нечифтосани чорапи. Бутилчици.

# 253
  • n/a
Ники, чудесно априлско, пролетно и ароматно - да ти се връща стократ  Hug

Съгласна, милорд. Всеки може да се определи по онова, което пази, пък
може и да не е точно в барачка Simple Smile. Както и по онова, което НЕ пази Simple Smile.

Простете, че наминавам рядко, а и си занемарих петъчността. Напомням
си онова, че животът е като пешеходна пътека - светла ивица, тъмна иви-
ца, само да не я уцелиш по дължина Simple Smile

Хубаво време е пролетното, най-любимото в годината. С всичките си цве-
тове и зелена мъгла покрай дърветата.

# 254
Баба казваше, че живота е черга: ред бяло за хубавото, ред червенко за радостта, малко зеленко за надеждицата, дето ни крепи, а повече черниччко да се не цапа.  Blush

в наше време друг смисъл има, но са спазили канона за повече от черничкото  Blush

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт