ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 382
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • n/a

Много слънце ви пожелавам  Nature Sunny

# 256
хубав петъчен ден, забавлявайте се!

Вълшебнице, благодаря!  Heart Eyes bouquet

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
усмихвам се! усмихвам се!

коя беше тази персона?

# 258
  • София

Какво му трябва на енот  Hug Малко сапунени мехури и един петък  Heart Eyes

# 259
  • София
усмихвам се! усмихвам се!

коя беше тази персона?

Една здравна министърка го казваше това...

Кога казахте да се готвя за бира?

# 260
  • Пазете Гор
Съвместната елпска бира е дело ползувателно и ценно, приятно и достъпно. Да се направи, викам, в седмиците между Възкресение и майските празници.

Аз, милимои, имам един успех, който ми се ще да споделя. Свалих 10 кг спрямо теглото си на 1 януари. Разбира се, с оглед на стартовата величина, ефектът далеч не е уау, а до целта (междинна) ми остават още 9. Знам, че звучи ужасно кифленско всичкото това с килограмите и прочие, но ако знаете с какви планини от апетит се боря, ще ме потупате рамното поне. За съжаление това е едва началото, но за щастие има начало.

Тъпото е, че съм в тоя цикъл "свалям-качвам-свалям-качвам+" вече почти 15 години. Всеки път свалям до някаква цел и селд това тихомълком, но светкавично връщам изначалното тегло с 1-2 кила отгоре. После пак, но тоя път връщането е с 1-2 кила над новата кота. И така, за 15 години натрупах едно около 20-25 кила " добавена стойност, които бих изгорил ритуално, стига да можех.

Така де, хубавото в момента е, че тенденцията е надолу. Най-ужасното не е самото трупане на тегло, отколкото самообвиненията и себемразенето(!), че допускам да се случи, когато тенденцията се обърне. Чувствам се виновен след всяко кюфте, кепабче, филийка. Абе гадост.

Моля за прощение, че ви занимавам с тия глупости. Отминете с снизхождение. Правя го донякъде и с  автотерапевтична цел - споделям успехи, признавам грешки, говоря за проблема. Облекчава.

# 261
Милорд, потупвам Ви по рамото!  Hug И има защо, вЕрвай ми!

Скрит текст:
Обяснявам и хваля миУтУ. Sunglasses Почти, но не съвсем де. 
Вчера купил някакви трици и заяви, че сме щели да почваме диета. За пречистване, не за друго. Rolling Eyes
Сутринта гледа триците с Очудване и ме пита за какво съм ги тупнала на масата.
Толкоз с диетата и пречистването.  Mr. Green

За пиенье съм "Винаги готов!", само кажете кога и къде. Hug

# 262
  • n/a
Милорд, имате всичкото ми разбиране и съчувствие.
Моите горници са стресово-кортизолови. И никакви
диети не ги ловят. Та, знам за какво става дума.  Laughing
Поздравления за успехите, не са никак малки.

Днес бях в Бургас. Видях бус на нашата фейвърит
куриерска фирма. Колкото и да насилвах акъла си,
е, не защя да го прочете неправилно. ЕврОпът си е
Европ. Simple Smile

Сакурата цъфти. В двора. Приказно ѝ се получава  Laughing
Друго? Здраве и радостна ваканция на елпеидите  Hug

# 263
открих моя спорт!  sohappy

весели празници!  easter

# 264

'ко речи? йога?
да бе, да!

# 265
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бях забравила колко сте готини... Не за друго, ми щото не съм ви наглеждала отдавна, по причина, че съм стъпила на кофти райето от пешеходната пътека и го карам по дължината, някак ми се изплъзва бялата част засега.

Априлското си вълшебство не можах да го видя (нали казах вече на коя част от пътеката съм, явно се отнася за всички сфери), но всички останали видях и ме навълшебиха и мен и благодаря на Вълшебницата, че е поискала да ни зарадва. Самото й желание ме зарадва.

Няма да разчепквам темата за черното предвеликденски, само ще ви пожелая да изкарате едни пекрасни празници с когото си искате и както ви харесва.

На Куркума ще кажа - не се втелясвай много с килограмите, приятелю, не винаги са признак за здраве по-малкото кг (пък и на красота тоже) и имам много доказателства за това. Глей си кефа и се наслаждавай на живота.
(Аз ще си призная, че харесвам дебелички хора. Някак по-щастливи и жизнерадостни ми изглеждат, сякаш повече се радват на живота. И по-добродушни. Особено с възрастта това много ме впечатлява. Кльощавите възрастни хора ми изглеждат, сякаш животът е изсмукан от тях, а дебеличките ми изглеждат пълни с живот. Сигурно е глупаво, но така го усещам.)

Както казах, весел Великден ви пожелавам, ние този път за пръв (и надявам се последен) път ще го прескочим, но вярвам да си го направим на Гергьовден, такъв срок съм дала за прехвърляне на бялата лента.

Знаете, че ви обичам, няма да го казвам. Hug Hug

# 266
  • София
Христос Воскресе, милимоинки!  Hug Бъдете здрави и благословени!

# 267
Во истина Воскресе!

Mr. Green Докладваха ми.  Hug

Бяхме на гости на маминка  Crazy сега се чудя "Кошмар преди Великден" има ли и по-страшен ли е от "Кошмар преди Коледа" Crazy

# 268
  • n/a
Колко хубаво пожелание - бъдете здрави и благословени!
И светли да са дните ви!  Hug

Светалчо, ще стъпиш на светлата, още малко.  Hug

# 269
Светълчо, прегръдки и от мен с пожелание скоро да смениш дължината - уверена съм, че ще е така! Априлският ти подарък (май ски трябваше да донеса в елпско, ама нейсе) беше едно просторно и обляно със слънце поле със слънчогледи, затова писах, че Куркума ти е съсед. Стискам палци скоро-скоро да ти стане такова полето. 

Атти, прекрасни великденски яйца, с още по-прекрасно пожелание към тях!  Hug

Милорд, потуп по рамото за описания успех!

Ло, тъкмо се зарадвах на изречението за сакурата и си дадох сметка, че сигурно след тая седмица вече не е така. Дано застудяването не й е повлияло много.

Общи условия

Активация на акаунт