ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 365
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добър вечер!

Ние с котката два дни спим! С какъвто се събереш, такъв ставаш! Но искам да отбележа, че да работиш по два проекта и докторантура е по-малко от това да работиш по пет и докторантура! Демек - остана ми време и за четене, и за спане, и за готвене! Нищо, че съм на две конференции за един месец и започвам пак с пътешествията Simple Smile

# 271
  • София
Добър вечер!

Ние с котката два дни спим! С какъвто се събереш, такъв ставаш!
Абсолютна заблуда! Какъвто си, с такива се събираш!

# 272
  • Пазете Гор
...Абсолютна заблуда! Какъвто си, с такива се събираш!

Това е вярно. А особено пък от една възраст нататък - става абсолютно вярно.

Искам да споделя нещо, но се чудя дали е за тук или за зарзаватчийската тема. Ще опитам тук. Отглеждам пипер и някои други топлолюбиви зарзавати в съдове, по-точно в тенекии от сирене. На брой 53. Бера си чушки, и всичко си е наред, само дето с напояването е малко тегава работата - трябва да се полива ежедневно. Това ми е проблем, щото често пътувам - къде по работа, къде за кеф. Та се налга да измисля умно напояване. Купих евтина система за капково - не то, както казват руснаците. Прочетох за една иновация - в тенекията се забожда с гърлото надолу бутилка от бира и през отрязаното ѝ дъно се пълни с поливна вода. Хитро, удобно и водоспестовно.

Та, налага се в рамките на половин-един месец да освободя от изначалното им съдържание петдесетина бирени литровки. Това е сериозна задача, боева. Аз разбирам Ването, че доктарантурата е трудна работа, но , постави се, Ване, на моето място! Трудно е - значителен обем, висока отговорност, сбити срокове, странични ефекти. Ако почна в следващите дни да пиша странновато прочувствено, объркано или по друг начин подийнало - да се знае - работя по мелиоративен проект.

Ники, мила, не си ти човекът, който да донесе тоя така неприятен студ. Това е работа на студени, тъмни особи, но не на слънчеватата ти личност. По мои сметки годината дотук се бави с около 13 дена. Много ли е това? Ами не е малко. То е нещо като киселото ти зеле да втаса две седмици след Рождество, или друга подобна несуразност.

Све4 - всичко се оправя на тоя свят, рано или късно. Търпение и спокойствие, и всичко ще се подреди.

# 273
  • София
Направо те съжалих! Simple Smile

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Милорд, дали в тази или в другата тема все по един начин щях да ти отговоря - объркал си методата!

прав си за бирените бутилки - трябва да се изпразнят.
прав си, че бутилките трябва да се обърнат с дънцето нагоре, но то не трябва да е изрязано  Wink
другото - като се съберем на чашка  Hug

което логично води до следващия въпрос - КОГА?
фреди вече има маси навън, времето се оправя.... кога?

# 275
Куркума, ще подкрепя самоотвержено събирането на бутилки с личен принос
кога и къде е мястото на предването?
да решим от сега, за да имам време да подготвя материала

банда,  Hug

# 276
Бубе  Hug

За бой съм Blush - още не съм ти изплела шала.  Blush
Ще го почна веднагически, че да е готов, когато се определи датата.  Hug

# 277
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря за пожеланията, оптимизма и вярата, че всичко се оправя. Това е единственият ми стремеж сега - да не забравям това.
Скрит текст:
А иначе положението се скофтява все повече засега и май вече сме стигнали дъното... И може би е време да се оттласнем, ама не се вижда такава възможност все още. Преди три дни имаше една малка надеждица, че "всичко ще се оправи", ама освен дето угасна, се забихме още по-надолу...Не губя надеждата, просто я виждам как се смалява...Дано да се лъжа.

Така се случи, че на ден по два пъти минавах покрай Фреди и все за вас си мислех. Сякаш сте си там и ако скокна от маршрутката, тутакси ще се озова сред вас и хубавото, което винаги носите със себе си. Но аз минавах сутрин много рано или вечер много късно

Ще има пак такива дни, в които ще мога да дойда, но дано са по-скоро, че много съм се затъжила за добрите ви лица и готината раздумка.

# 278
Изтървала съм какви са ти дертовете, но ако мога да помогна само свирни  Hug

Милорд, много ми трябваш  Blush по мъжка линия  Whistling .
може и тук да се разговорим, може и на живо, само дай знак  Hug

# 279
Светълчо,  Hug Hug Hug

# 280
от днес ще се грижа за здравето си  Mr. Green

и ще отслабвам  Mr. Green

подкрепете ме и помагайте  Sunglasses

# 281
  • n/a
Всичката подкрепа, Добри, всичката  Hug До дъно, дет' се вика  Mr. Green

Светалчо, дано да е вече нагоре.  Hug

# 282
Я кажете как става така, че в деня на ТРУДА се празнува, а в трудови дни - не!

Нелогично ми е някак  Wink

Ло, кой не види дънце, да не види слънце!  Mr. Green

# 283
а ние кой работен ден ще празнуваме съществуването на бирата и бейлиса?  Whistling

# 284
На точен въпрос - точен отговор.  Peace

Всеки ден! Само кажете кой. Peace

Бубс, на теб ли да благодаря?? Или има друга благодетелка?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт