90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 229
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
  • Targovishte
Добро утро , банда  bouquet

ТИНКИИИИИИИ  bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

ИРКА  Hug Hug Не мога без теб  Cry ТУК ЩЕ СИ СЕДИШ!!!! това е заповед!  Hug Hug bouquet

Банда, вчера липсвах, защото имах прекалено много работа. Търговище празнува Освобождението на града. Та като излязох в 7, прибрах се само за да закарам малката на италиански от 14 до 15.30 и после пак по събития. И яденето ми не е за писане - пих само прясно мляко, общо 750 гр., без салата, защото просто нямаше как. Вечерта се прибрах след 20.30, изкъпах се и си легнах - премръзнал и уморен.

Менюто днес: З - фреш портокал
За обяд си сготвих по тази рецепта : https://www.bonapeti.bg/recepti/lyutika-sas-susheni-chushki-i-kartofi/
Нещо като картофи соте, но с праз и аз ползвах печен, а не сушен пипер. Готвих тази сутрин и сега ми ухае прекрасно, предполагам че ще е вкусно. За подправки за първи път ползвам сумак  newsm78 , ръснах и малко кимион... Ще кажа като го изям дали става.... САЛАТАТА е зелена с репечки.

Вечерята ще е пак от тази манджа плюс салата моркови.

Днес трябва да предам книгата за печат  ooooh!. Но! Заради заминаването на моята съпруга, днес трябва да прехвърлим и документите и договора за малката. Трябва да ходим до Отдела и т.н. Много ми е нанагорно напоследок, и цялата седмица ще е така  ooooh!

Пожелавам на всички ви спорна седмица и прекрасен ден!  bouquet bouquet Hug Hug bouquet

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.  ooooh!

# 16
Стаси почти позна-кафе машината и фурната ползвам основно  Whistling,но за децата задължително готвя,няма 6-5.Лошото е,че не обичат каквото аз и съответно само попивам миризмите...
Завид завид за майката и свекървата на дружката ти ,би било чудесно да си го причиня  Mr. Green...

# 17
Тинки  bouquet
Дружина, закъсала съм го с този студ и пътуването до работа.Като се прибера съм изцедена и не остава време дори да ви прочета редовно, а ми липсвате  Hug

# 18
Добро утро Hug Hug Hug
Тинки благодаря за темичката Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ир сигурна съм , че ще намериш режимче, което да те устройва, но не ни изоставяй Hug Heart Eyes Heart Eyes Всеки ден ни поднасяш кафенце с любов Heart Eyes
Вангоби наспа ли се Hug Heart Eyes
Петенце ЧРД ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО КЪСМЕТ Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мими честити ти придобивки Hug Heart Eyes
Деси Hug Heart Eyes
Мамекс шемет си Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Вики много ме зарадва с това,че ти намаляват инсулина Hug Heart Eyes, а за килограмите - пак да кажа - ти си наша гордост Hug Heart Eyes
Бенджи боба и лещата са ден варива Hug Heart Eyes
Добре дошли на новите момичета и успех - бъдете упорити и резултатите няма да закъснеят Hug
Вчерашния ден доста задачки си бях поставила за цел, е свърших ги, но бях като размазана като се добрах до леглото Mr. Green
Долче  Hug, последно си бях купила 10 броя( бяха пуснали на промоция), бяха твърди , но постояха няколко дена и като ги хапвах бяха много сочни и сладки.
Джулс Hug Heart Eyes поднесла си ни кафенце в Париж, много бих искала пак да отида  Grinning
Деми Hug Heart Eyes и в Лондон , ще дойдем пак на кафенце Grinning
Днес моето меню:З - помело;О - киноа със зелен боб;салата зеле;В - пилешкото на Жгмъц,салата зеле
Успешна седмица ви пожелавам кокошчици и петле Hug Hug

# 19
  • Targovishte
ПЕТЯ РРРРРРРРРР  Hug Hug (зло да те забрави  HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си все така красива и лъчезарна! Прекрасната ти усмивка да не слиза от лицето ти! Жива и здрава!!!  Hug Hug Heart Eyes

# 20
Аууу добро утро...
Как се сетихте за мен...( нищо че беше вчера  Hug)
Да ви почерпя нещо виртуално не мога, от тела ми трудно!
Пращам ви прегръдки и целуФки!!!!
Днес....ВОДАААА... Praynig

# 21
  • Пловдив
Да бе, варива имах предвид. Simple Smile

# 22
# 23
Запис  Heart Eyes
Тинки  bouquet bouquet bouquet
Връщам се да ви чета  Grinning
Менюто днес:
З- портокал
О- шопска салата и ФПХ
В- Мимина топеница Grinning, салата зеле или готвено прясно зеле

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 10:40 от Ади-99

# 24
  • София
Бандичка,  Hug
Вангобче, тук съм  Hug вчера тествах кое е по удобно-дивана или леглото и сменях само кълката, на която лежах:)
Мими, честити придобивки, с кеф да си ги носиш Hug
Пете, на патерички, жива и здрава да си Hug
Кати, браво Hug
Инджи, Деми, Джули, Иринита, Мамекс, Курдов Hug Hug Hug и на всички, хубав и ползотворен ден Hug

# 25
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy

Ауууу нова тема! Благодаря!  bouquet
Ириниткеей от туй дет ва четох твойте писания останаха в тиквоната-та, заради градацията на вгх, не трябва ли обяда да е белтък, а вечерята вгх? Щот следващия ти ден е вгх?  Heart Eyes Heart Eyes

Тъйй, друго, ко щях да казвам....  Mr. Green
Ми, то, нищо интересно при мен, та,  Heart Eyes Heart Eyes на всички, пак ша са вясвам, да лафим,
Демитуу,  Heart Eyes Heart Eyes де си? Как сте?
Пете, ама ний вчера цяааал ден ти честитихме.  Grinning

Hug bouquet

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 10:52 от Juliette14

# 26
  • София
Привет, банда! Hug

Мен пак ме нямаше през уикенда, но се завръщам понеделнишки с ентусиазъм при вас. Hug

Адашче, честит празник!  bouquet  Да си жива и здрава!

Иринитка, аз също не можах да схвана логиката на тая промяна в ден варива (Нямам възражения по отношение на експериментирането, не ме разбирай погрешно!  Peace Просто не разбирам защо вгх за о и белтъци за в?)

На всички - хубава седмица! Hug

# 27
Ауууу не съм чела ..... Hug Hug Hug

# 28
Ириниткеей от туй дет ва четох твойте писания останаха в тиквоната-та, заради градацията на вгх, не трябва ли обяда да е белтък, а вечерята вгх? Щот следващия ти ден е вгх?  Heart Eyes Heart Eyes
Иринитка, аз също не можах да схвана логиката на тая промяна в ден варива (Нямам възражения по отношение на експериментирането, не ме разбирай погрешно!  Peace Просто не разбирам защо вгх за о и белтъци за в?)
Аз да обясня, понеже разбрах  Peace

1 ден /белтъчини/ - инсулин почти не се вдига
2 ден /варива/ - на обяд вгх /вдига се инсулина/, на вечеря белтъчини /не се вдига/
3 ден /вгх/ - инсулина се вдига повече от предния ден.
И така, ако в ден 2 вгх са на вечеря ще се е вдигнал повече инсулина, а на следващия ден /вгх/ още повече и така ще се наруши схемата на покачващи се вгх.
Дали ме разбрахте  newsm78

# 29
  • Бургас
NoMe, тенк ю! Hug
Как обичам да контактувам с ЕнтеУигентни ора Joy

Общи условия

Активация на акаунт