90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 263
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
  • Оптимист по принуда
М да, моля за СЪВЕТ: За вечеря вместо краставички, към ризотото с гъбки добавих салатка от домати и авокадо - грешка ли е?
..
Виж на 1ва стр.  Peace

Гледах, четох, изчетох почти всичко, ама за туй пусто авокадо(а го обожавам) не мога да разбера трябва, или не трябва да се слага в салатите, пуф...
Когато си попитала предния път са ти отговорили три пъти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=961956.msg34454958#msg34454958. Направи ми впечапление, че питаш пак, затова.

# 76
Аз в 17.30 часа приключих с вечерята , на Мимиту от топеницата мммммм препоръчвам я уникална  Hug и варено постно зеле вместо салата, за обяд ФПХ, домат със сирене и сол, закуска - портокал
За утре З- портокал, за обяд и вечеря леща и постно зеле сварено.

# 77
М да, моля за СЪВЕТ: За вечеря вместо краставички, към ризотото с гъбки добавих салатка от домати и авокадо - грешка ли е?
..
Виж на 1ва стр.  Peace

Гледах, четох, изчетох почти всичко, ама за туй пусто авокадо(а го обожавам) не мога да разбера трябва, или не трябва да се слага в салатите, пуф...
Когато си попитала предния път са ти отговорили три пъти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=961956.msg34454958#msg34454958. Направи ми впечапление, че питаш пак, затова.

Аз по принцип все съм недоразбрала и недовидяла...то така се и омъжих де...Simple Smile

# 78
  • Оптимист по принуда

Аз по принцип все съм недоразбрала и недовидяла...то така се и омъжих де...Simple Smile

Grinning Peace Hug

# 79
Здравейте,
vangobi
добре съм благодаря. Опитвам се да се храня разумно, сега обаче нямам кантар при себе си и не мога да кажа, аз се виждам по- пълна от преди, но и вече започваща да влизам в ред. Не знам ще видим след 2 седмици като се прибера.
Успех на петето за водата, аз вчера бях на воден с 3 л вода. Ще гледам утре едни варива, само въглехидратите ше пропусна и една четворка да завъртя , че да видим

# 80
  • Targovishte
Ехо, банда bouquet

Ходих да си прибера студента от влака, ядох и веднага седнах да ви чета. Синът има ШЕСТ  по бизнес икономика - похвал-похвал!

Ядох каквото казах плюс четири броя маслини, но бяха солени. Тази вечер ще ги сложа да се изкиснат.

Другарко Джул  Praynig може ли и аз да дойда у Руси  Praynig Бил съм там като пишлигар. Ходихме у една зала с криви огледала и... Само туй помня. А е само на 100 км - срам и позор ooooh!

Сега имам въпрос - Ко да ям утре на обяд, имайки предвид че вечерта ще е омазана newsm78 Тъстът има ЧРД и 100 % ще пия алкохол, дори и да е малка ракия, примерно. Дали да отпера до обяд на плодове или вода? Или да омажа само вечерята? Ще го мисля. Единия вариант за обяд е гевреци два броя от Кауфланд с доматен сок от Флорина.

Пименто  Hug ако все още не си наясно - авокадото може всеки ден в салати, а в плодовия трябва да е неовкусено

Хайде до по късно!  Hug

# 81
Здравейте банда!  Grinning Hug
Няма ме за един следобед и вие изписали 4 страници.  Joy Hug То кайвета в Руси, то чудо.  hahaha Hug
А аз днес за първи път в офиса от 26 .11.2009 г. / първия инфаркт/за три часа.   Grinning newsm44
Абсолютно по режим хапвано и пито. Днес пред ЦУМ продаваха варени гевреци та за утре:
З - грейпфурт
О - 2 варени геврека и салата краставици
В - парче от американския кекс и РЧШ
Курдов браво на студента.  smile3501 Може и да сменя салатката с доматен сок - добра идея.  Grinning Hug
Пименто, а недовиждането успешно ли е?  Joy Hug
Миме ти си се подготвила за едните изкушения, а за течните?   hahaha Hug Hug
Жулиетке ето за теб и за който друг иска и го пийте дето искате.  Joy Hug Hug

Лечебен чай.  Joy Hug Hug Hug

# 82
  • Русе
Хееей, слабичко тази вечар?  Thinking
Кате, мерси.... Flutter  Hug
Курдов, ама верно за срамотите! Шта земем и теб, разбира се.... Crazy

# 83
  • Оптимист по принуда
Идвам с отчета. Обядът всъщност беше бъркани яйца с праз и домати от вчера, със салата. Обаче си направих домашна майонеза и сложих 2 лъжички в салатата. Вечерях салата айсберг с черита, лук, печена чушка, консерва риба тон и пак лъжичка майонеза.
Хайде другарката да каже много ли съм съгрешила с майонезата. Hug

# 84
  • Русе
Е, сега мога да се включа по-адекватно Wink
Ирка, де ще одиш, я си стой тук, без значение на какъв режим си  Hug Hug Hug
Долче, Иринитка така образо ти е обяснила са "шен", че и аз се засмях  Hug
Демииии Hug Hug Hug, ама тук сме се събрали  Hug
Ириниткеей  Heart Eyes тъй сме ний ут Руси, щури, диви и красиви!  Flutter  Joy
 newsm68 newsm03
Мимчо, и аз обожавам доматките на Baressa  Hug
Кате, взех си чайче, а за теб  smile3501 smile3501 smile3501 много се радвам за всичко хубаво, което ти се случва напоследък  Hug
Курдов, младежът си е наша гордост отдавна  Hug а за Русе - когато решиш да тръгнеш, само звънни  Peace
Иринитке, да кажеш има ли ефект тази идея  Hug Тамарка по принцип има много добри идеи  Peace
И да си отчета деня
з - без (забравих си я в къщи и ... така), о - ориз с гъби и малко печени картофчета, в - картофи на фурна и салата

# 85
  • Русе
Идвам с отчета. Обядът всъщност беше бъркани яйца с праз и домати от вчера, със салата. Обаче си направих домашна майонеза и сложих 2 лъжички в салатата. Вечерях салата айсберг с черита, лук, печена чушка, консерва риба тон и пак лъжичка майонеза.
Хайде другарката да каже много ли съм съгрешила с майонезата. Hug
Ми не, хич даже. Тя е мазнина според мен, нищо, че има яйце......С бърканите яйца пък съвсем Ич не си сгрешила...Ммм, обожавам майонезка.... Heart Eyes  Heart Eyes

Забравих-Курдов, браво на младежа!  bowuu

# 86
  • София
Леле, нямате изчитане ooooh!
Тинкиии,  Hug сигурна съм, че знаеш как да сложиш килограмите в ред, а ти как си , а новата работа?
У Руси не съм ходила никога, та идваааам с вас bouquet
Курдов,  bouquet bouquet браво на студента bouquet bouquet
Деми,  Hug Heart Eyes добре ми е момчето, мина му втората сесия сега чакаме резултати, а и за 3 дни има приятели на гости, а може и приятелка да има, няма лошо и така. След две седмици ще си го гушна на тамошна територия, той малко се дърпа, ама  аз си го придърпвам Grinning
Вики,  Hug ама аз не разбрах за какъв инфаркт говориш newsm78
Къде го Генито, бре newsm78 newsm78 аз пак не съм разбрала, пусто.
Мамексито,  Hug опасна си ти  bouquet
Стаситка,  bouquet ама много ти се радвам, че имаш време и за нас, влааай по- често Hug
Ничия,  Hug Hug така те харесвам, само позите да сменяш, то и ти си човек Hug Hug
Инджи,  Hug Hug яката работа беше, такова спане само с 40 градуса температура съм правила bouquet
Мими,  Hug толкова ботуши накупи от вчера се чудя къде, аджеба ги събираш newsm78
Другарката всичко при мен е по план, ама точно както го написах таз сутрин, кажи какво прави слънчицето ми?
Искам вече пролеттттт и сухи улици и слънчице и нацъфтели дравчета, мразяяя зимаааааа #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 87
  • Русе
Искам вече пролеттттт и сухи улици и слънчице и нацъфтели дравчета, мразяяя зимаааааа #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Към туй са присъединявам и азззз..... Whistling Писна ми да вървя, тоест да се опитвам да вървя и само да псувам.... Crossing Arms
Ааааа....
У Руси не съм ходила никога, та идваааам с вас bouquet
Ауууу, веднагически да са поправиш! Айде, от мен да мине, може и времето като се оправи. Heart Eyes  Heart Eyes
Слънчицето ти са е научило да прай номерца и да манипулира жестоко баща си... Joy
Да видим до кога ша й минава номера. Mr. Green

# 88
Вангобче изкарах 2 инфаркта /тогава беше първия/, 2 инсулта и това на фона на диабет и затлъстяване четвърта степен / над 100%/. Пенсионираха и отписаха. Но  Naughty  се стегнах и благодарение на вашата огромна помощ  bouquet  newsm20 newsm51 свалих в допустими норми килата, оперираха, раздвижиха и сега даже ходих на работа!  newsm68  Grinning Grinning

# 89
Вангобче, имам две слабости в тоя живот, като изключим кулинарните изкушения - ботушите и парфюмите, ботуши имам да не кажа голяма дума сигурно над десет чифта....напоследък все по трудно намирам модели дето харесвам #Cussing out.....за парфюмите положението е същото Embarassed
Може да съм с блуза за 20 лв. но парфюмът винаги е за 200 ooooh! ooooh!
Курдов, браво на студента!
Аз съм вече зверски гладна....как ще зкарам до лягане, върнах си Черешката и тууууук едни октоподи, едно чудоооо Shocked Shocked
Адиии, каква е таз топеница чадо, да не е пиперената манджа на Курдов? newsm78
На събитието издържах, ни ядох , ни пих! newsm68
Кате, браво чедо, ще се връщаш ли на работа? newsm78 А как достигна онези феноменални кила, от които започна, като разправяше преди какво си яла, то почти нищо, газирано, мляко, ей такива работи.....не ми се струваше много като количество? newsm78

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 22:16 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт