90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 244
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Джуле, не ми пука, пльосвам се на плочките с вас. Никога не съм била У РусИ  Hug Hug Hug Outta Joint
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жули, на мен пък ми харесва изгледът и плочките Mr. Green Laughing Нямам прИтенции, само да е в РуситУ..... Laughing bouquet
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще ви чакам с нетърпенийце, скоро, да са поправите!

Eйййй, най-накрая някой да хареса местенцето, много прИтенции, мноу нящу....  smile3534
Опп, и Мимс са включила,  Heart Eyes Heart Eyes

# 61
  • София
Много красиво в това РусИ!  Heart Eyes Аз не съм ходила от детските си години там. Идеята не е никак лоша.  Grinning

# 62
  • Пловдив
И аз искам в РусИ! Ходила съм веднъж преди няколко години. Беше чудесно! Heart Eyes
Петя, честит рожден ден! Макар и със закъснение, желая ти здраве и късмет! bouquet Hug

Деси, не съм честитила годишнината ви!  Blush Желая ви да си бъдете подкрепа още много дълги години! Hug bouquet

Гени, чакаме да се похвалиш!  Hug

Долче, заинтригува ме с това ренде.  Thinking Имам робот, имам ренде Бьорнер, както и малък чопър към пасатора, но може би ще ми е полезно показаното от теб.  chef Ох, аз още кухня нямам...  Joy
Деми, аз купих от Амазон прибори, тенджери, даже и керамичен плот. А кухнята е на фаза проект. То едни цени, едно чудо... Честно, ако не готвех и не се хранехме основно с домашна храна, щях да се замисля сериозно дали ми трябва кухня. Crazy
Курдов, дано по-бързо и лесно се наредят нещата при вас!  Peace

На всички останали -  Hug!

Традиционно в понеделник телефонът ми не спира да звъни! А аз се опитвам да работя от вкъщи, докато Дребосъчка прави всичко възможно да унищожи апартамента и всичко в него.  Crazy
Последният и трофей е копче от радиатора. Баща и ще е във възторг! hahaha

# 63
  • Оптимист по принуда

Деми, аз купих от Амазон прибори, тенджери, даже и керамичен плот. А кухнята е на фаза проект. То едни цени, едно чудо... Честно, ако не готвех и не се хранехме основно с домашна храна, щях да се замисля сериозно дали ми трябва кухня. Crazy
Hug Ако ти кажа що чудо сме накупили  #Crazy, не знам къде  по-точно в евентуалната кухня ще ги прибера. Предвид цените и качеството в Бг, много правилно постъпвате с чужбинските покупки  Peace

# 64
Мн харесвам парка У РусИ, както и гледката към Дунава. Heart Eyes

А Лидл хич не харесвам, мн рядко пазарувам там. Ама аз не съм и по експериментите в кухнята, а там различни сосове, нз си какви измислени продукти ..
На мен плод-зеленчука до нас и млечния и месарницата ми стигат. Joy
Иначе май съм фенка на Била, за другите продукти, пакети и т.н.

Обаче имам неистова нужда от хубаво ренде, че мн често не ям разни салати, защото ме мързи или по - скоро, защото съм твърде уморена да се занимавам. Simple Smile

# 65
Прибрах се от работа, включих перална, сложих да готвя постно зеле и сядам да ви понагледам  Joy
Деми, попитах да не би случайно да има някой да работи там , както ти си написала че "Форумът как ни среща хора от всякакво 'тесто'", а и не съм се сетила за тази група благодаря ще пиша и там  Hug
И аз с вас в Руситу да не ме оставите  Party

# 66
Аз много харесвам Лидл, всичко е на хубави цени, уредите са грозни на външен вид, но много здрави! Simple Smile Едни и същи неща купени от Лидл и друг магазин дават разлика в сметката от 40 лв , напоследък и зеленчуците са им много свежи, разнообразие от зелени салатки, черита, селъри, личи, авокадо! Много съм доволна от магазина! Simple Smile
Имат чудни сушени домати с каперси на Бареса, чудесни замразени смески, последната, която купих е с бейби царевички....имат и пиле Дюк, по скъпо, но истинско, хранено само с царевичка... Simple Smile

# 67
  • Бургас
Момичета, записвам се в новата тема. После ще чета и давам отчет !  Hug Hug Hug

# 68
Здравейте дами! Аз се включвам тук и търся подкрепа, а също и съдейственици по пътя към сваляне на излишните килца. Аз съм със секцио от преди 2 месеца и половина, но и с кръвно, което ходи в небесата, макар и с лекарства. Та кардиолога ми казва - сваляй, че не е добре положението.
И ето ме тук. Дали има някой скоро стартирал или възнамеряващ да започва?
Едни и същи неща купени от Лидл и друг магазин дават разлика в сметката от 40 лв
Споделям това мнение Simple Smile но също така има разлика между магазин и магазин Sad

# 69
Инджи, не че за една зелка ще тръгнеш да правиш кисело зеле Mr. Green , но онлайн видях и кисело савойско зеле Laughing Ми...вземи го подари на някой, направи го на сармички, завий свински месца в листа от зелето..... Grinning
diotimma, има голяма група която стартирахме на 9-ти януари. Някои други стартираха няколко дни преди или след това- определено ще имаш компания Grinning Кърмиш ли? Ако да- погледни по-скоро режим почивка.
Стаси, и аз не крада брошури Mr. Green .....
Скрит текст:
освен когато не са "свили" всички брошури от пощенските ни кутии. Тогава ми се е случвало да си взема брошура от някой друг блок Twisted Evil , но явно там са по-културни Laughing и на който не му трябват просто не ги пипа. А ние си имаме крадци в блока Joy Joy
Адорейшън, какъв е този керамичен плот?  newsm78
Скрит текст:
Иначе ел. рендето е много полезна вещ и най-вече практична, защото се мие много лесно и не те провокира да го командироваш в някой шкаф... Mr. Green Най-много го използвам за тънко нарязване и за фино настъргване, особено на моркови. Heart Eyes
Мими, ти ли каза, че уредите от Лидъл били грознички? newsm78 А, нИдей така Naughty
Скрит текст:
Според мен са си много красивички даже- поне повечето. Но ако сравняваш с ИП..... Laughing За цената си права, аз да добавя и мощността- защото не виждам смисъл да давам двойно пари (примерно) за нещо което е със същата мощност, а понякога и с по-ниска... Peace И аз съм много доволна от повечето хранителни продукти- има такива заради които специално съм пазарувала там. Но в началото като отвориха много ме озадачаваха техните си марки храни и ги гледах с недоверие hahaha
На мен ми се промени менюто леко- домързя ме да пека кюфтенцата Mr. Green Затова направо смесих зеленото адзуки с варените картофи, лук, кубче размразен спанак, кисели краставички, къри, олио и т.н. - на вкус напомняше за картофено-лещена салата. Heart Eyes Хапнах и 20гр. пълнозърнест хляб. А салатата (микс зеленолистни и савойско зелеЮ) реших да оставя за вечеря и ще и добавя царевица и варено червено цвекло. Simple Smile
Сиси, на мен ми е най-най-тегаво да стържа моркови и цвекло на фино ръчно ренде Crazy Затова купих ел. рендето най-вече Laughing , а се оказа, че детето яде повече зеленчуци, ако са нарязани на хубави филийки Grinning

# 70
  • Русе
Хайде, чекам всички в Руси....  Heart Eyes  Heart Eyes
Долче, кат видиш рендету у Лидл, свиркай веднагически!  Flutter
Обожавам Лидл..... newsm03

Пиуенца, на ко бяхте днес?
Или хайде, после от утчетити ша разбера.....  Whistling

# 71
М да, моля за СЪВЕТ: За вечеря вместо краставички, към ризотото с гъбки добавих салатка от домати и авокадо - грешка ли е?
утре за първи въглехидратен, наистина нямям идея какво да ям - кроасанче, пица, паста...

# 72
  • Оптимист по принуда
М да, моля за СЪВЕТ: За вечеря вместо краставички, към ризотото с гъбки добавих салатка от домати и авокадо - грешка ли е?
..
Виж на 1ва стр.  Peace

# 73
..
Виж на 1ва стр.  Peace

Гледах, четох, изчетох почти всичко, ама за туй пусто авокадо(а го обожавам) не мога да разбера трябва, или не трябва да се слага в салатите, пуф...

# 74
Долче, мила моя, не го казвам с лошо чувство, че уредите са грознички и аз имам уреди от там на Силвър Крес, ползвам си ги , доволна съм....дори сега чакам хлебопекарна и една поставка за обувки си паресах
Менюто
З кафе с кокосово мляко
О ориз със зеленчуци, салата домати, краставици, пипер
В пържени картофи Shocked, не съм яла от векове, салата зеле, салата маруля, салата доматки
Нямах време да готвя и сега отивам на едно мероприятие, където ще има изкушения и трябваше да съм яла!

Общи условия

Активация на акаунт