90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 336
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Много отдавна се каня да се подстрижа много късо, но все не събирам достатъчно кураж, а и фризьорката не мога да навия Mr. Green Mr. Green

И аз така, но куража май го събрах, но ще ходя при друг фризьор, защото моята също не иска да ме стриже толкова късо.  Mr. Green

# 361
Миме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hug Hug
Иринитке повече е си знаеш.  smile3501 Той кантарев виновен!  Naughty Hug Hug
Мамексче аз не си падам много по пилешкото, еле пък крилцата, но 3 лъжици на Пепчо са супер разкошни.
Давайте с Жулиетка адреса и пращам веднага.  animal037  Hug Hug
НоМе лека и спорна работа.  Hug bouquet Hug
Долче трябваше в мъжки цвят и да я подариш на ТМ - със здраве да пазарува.  Mr. Green Mr. Green Шегувам се - честито.  Grinning  smile3501 за минуса.  Grinning Hug Hug
Жгмъц чакам да видя новата прическа.  Grinning Hug Hug
Курдов е те това е минус!  smile3501 smile3501 smile3501 Наред си е Кантарев.  Wink Grinning Hug
Петя, Инджи  Grinning Hug Hug
На всички много  Hug Hug Hug

# 362
Добро утро! Hug

Много пишете, едвам смогнах да ви изчета! Hug

Аз днес съм на вгх
з. банан
о. постни питки с лютеница
в. шоколадов сладкиш (ако ми се получи Mr. Green)

Желая ви хубав, слънчев и позитивен ден! Hug Hug Hug

# 363
  • Оптимист по принуда
Добро утро!
Честит ви петльовден! Честит празник на всички мъжки майки и момченцата им Heart Eyes
Мамекс, ти май празнуваш по всички парагафи, включително петльовия  hahaha Hug
Днес бил и ден на приятелството, хайде, ще празнуваме  Hug
Скрит текст:

Приликата с действителни лица е случайна. Peace

Долче, честита количка.  bouquet На мен тези колички ми напомнят едни трудни за нас дни  Tired
Ирка, чудно си го сервирала Hug
Вангобче, приятно да си прекарате  Hug
Генни, какво учиш? Хич да не ги пука за кутиите, знам,че си неотразима  bouquet
Мими, успешен ден днес  bouquet
Джулка , какво прави Шушулка? Hug
На всички, не искам никого да пропусна, много целувки, май френдс  bouquet Hug
Браво за минусите на всички  bouquet

Аз ще хапна ябълка, за обяд яйчица със зеленчуци на тигана, на вечеря кисело мляко.

# 364
  • София
Кати, записах час преди малко, денят Х ще е събота.  Laughing

Деми, ние станахме като във вица: Като сме безделници, да не сме и без празници.   hahaha

Аз този празник не го знам какъв е...

# 365
Мамексита, ние не отговаряме за ловните обекти, те са на горските! Моите защитени животинчета е винаги забранено да се убиват! Simple Smile
И аз като Жгмъцони мразя мероприятието "лов" #Cussing out
Ивента свърши, беше чудесно, всички останаха доволни и от наградите също! Simple Smile Благодаря бандичка за положителната енергия, която изпращате....! Страхотни сте!!! Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 13:37 от mimi.7299

# 366
  • Бургас
жгмъци,
Скрит текст:
Подкрепям те с две ръце за промяната! Харесвам ултра къса коса, но моята е тънка и няма да стои добре. Имам вречатление, че твоя косъм е по-остър или греша?
Ако приемаш ,един съвет от мен: Първоначално бих оставила малко по-дълги бакенбарди, за да мога да ги "изтеглям" напред към скулите и да ми изглеждат по-слабички. Прическата на Виктория Бекъм ми харесва повече, защото оптически удължава лицето Другата, русата е малко по-кръгла.Точно на Викинцето как биха и отивали едни "запетайки" на скуличките - бакенбардчета, де. Като червенокоската.
Hug

# 367
  • София
жгмъци,
Скрит текст:
Подкрепям те с две ръце за промяната! Харесвам ултра къса коса, но моята е тънка и няма да стои добре. Имам вречатление, че твоя косъм е по-остър или греша?
Ако приемаш ,един съвет от мен: Първоначално бих оставила малко по-дълги бакенбарди, за да мога да ги "изтеглям" напред към скулите и да ми изглеждат по-слабички.

Скрит текст:
Благодаря ти!  Hug
Отивам при препоръчан фризьор, с който първо ще се посъветвам дали ще ми отива. А и май клоня към втората прическа, която е малко по дълга. Иначе косата ми не е от най-тънките, беше и по хубава, но доста се скапа предполагам благодарение на Хашимотото.

# 368
  • Русе
Долче, грешиш, тъкмо я разглеждах  Flutter със здраве да си я ползваш и да я пълниш с вкусни неща  Party
Гени, Вангоби, Деми   Hug Hug Hug
Ирка, чудно кафенце, а това отзад, добре че е размазано и не се вижда  Whistling исках да те питам, а
Мимчо, ние палци ще ти стискаме, но ти си си чаровна, умна и неотразима  Hug
Днес съм добре - колегите се смеят, че вчера съм била зле, защото телегона не бил с мен  Joy
Сега си пия второто кафенце - вече на работа, малко е тихо и спокойно, макар че знам защо е така днес  hahaha та имам време и за вас.
Следобед ще водим Ръфи на доктор пак, че нещо не ми харесва (дано се оправи милия  Sad)
Хубав и усмихнат ден!
Тук се опитва да изгрее слънце, но е като при Мамексчето топличко  Mr. Green

# 369
Деси, дано да се оправи зайчето бързо Heart Eyes Откога е така?
Съншайн, какво хубаво сънце- ако може за всички по едно такова! Grinning
Вики,  Hug
Иринита, страхотни прически си показала Peace
Деми,
Скрит текст:
ние в БГ преди години имахме едни много стари чантички за пазаруване с колелца- с маааалкии колелца, кретащи, неудобни.... ooooh! Ама от 90-те години ги имахме hahaha Тази е чудна и определено е 10 пъти по-добре да си тегля количката, отколкото да нося торби с покупки Laughing Вчера много ми я заглеждаха хората (заради цвета сигурно Mr. Green ), ще започна да ревнувам май Joy Joy Joy Joy
Жгмъц, ти ли пита как ще я чистя? newsm78 Много лесно- сваля се и се пере. Simple Smile Непромокаема е, та се надявам да е лесно почистването... Blush
Вчера исках да купя АГ- ами то много станал търсен този "специалист", един нямаше останал в супермаркета.... Mr. Green
Аз си изядох останалитесурови бонбони и добавих и едни банан и един отводняващ чай- да не ми стане нещо от глад Mr. Green hahaha
Деми, откъде ги намираш тези образи hahaha hahaha hahaha  Особено двете баби, коко са весели Laughing
Чакайте сИга, аз май не се "похвалих" Crazy -
Скрит текст:
май хладилникът ни след размразяването не работи.... newsm78  ooooh! От снощи трябваше на макс да е заледен фризерът, но не.... Shocked ММ сложи дървени плоскости- черни Laughing (добре, че имахме) вместо счупеното стъкло на кухненската врата-прозорец- да ви кажа, по-малко студено е сега в кухнята, добре изолират Mr. Green Само чакам реакцията на свеки... hahaha ММ, добре, че ми е чевръст Mr. Green, за половин час сложи плоскостите.
Стаси, тук ли си? Hug

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 12:21 от dolce miele

# 370
  • София
Долче, много лесно облечи се и ти в розово и няма да ревнуваш.  Mr. Green
И аз да си призная съм ги гледала тези колички, тук в Джъмбо има такива, но зимата според мен е невъзможно да се движиш с такова нещо тук.

Деси, стискам палци на Ръфи, дано се оправи момчето.  Hug

Аз си хапнах обяда и едва дишам.

# 371
Здравейте и днес!
И аз не насмогвам да чета всичко!
Днес съм
З-грозде
О- салата домати, краставици, Котидж лайт и АВОКАДО
В - нямам идея

Днес ми е втори Протеинов ден, а сутринта кантара показваше 0,400 кг по-малко...или се е сдухал?

# 372
Жгмъц, ако се облека в розово определено мен ще гледат повече... hahaha Joy Joy Joy Ние тук нямаме сняг зимата, само баири, чакълчета по асфалта и силен вятър Mr. Green За разкош понякога и по някой порой или обилен валеж Mr. Green На равен терен е още по-удобно (аз вчера я бях напълнила с може би 20кг Blush ).
Пиментото, нали втори протеинов ден от началото, не два последователни....? Laughing Обожавам котидж сирене Heart Eyes
Трябва да си готвя свинските ребърца.... Heart Eyes

# 373
Жгмъц, ако се облека в розово определено мен ще гледат повече... hahaha Joy Joy Joy Ние тук нямаме сняг зимата, само баири, чакълчета по асфалта и силен вятър Mr. Green За разкош понякога и по някой порой или обилен валеж Mr. Green На равен терен е още по-удобно (аз вчера я бях напълнила с може би 20кг Blush ).
Пиментото, нали втори протеинов ден от началото, не два последователни....? Laughing Обожавам котидж сирене Heart Eyes
Трябва да си готвя свинските ребърца.... Heart Eyes

Да, да...втори от началото...и прегреших с една обикновена бисквита...към салатйата...
Относно сиренетокотидж - от Lidl го взимам, във всяка щайгичка има само по 3 котидж лайт, и аз вчера взех от трите щайги, общо 9...Simple Smile

# 374
  • Русе
Pimentoto, хапна ли повечко сирене, защото на вечеря белтъчните трябва да са ти наполовина от тези на обед   Peace

Общи условия

Активация на акаунт