90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 340
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
Адорейшън  Hug

Жгмъци, мн хубаво за твоята пр.

+100 за лова и за Ласкин  Sick

Днес
Скрит текст:
издох 1 милинка на обяд  Cry
Чакам МЦ и съм същинска Спасита..
Довечера риба

Деси, как е зайо?

Хайде всички на гости на Долчето, да нагушкаме Долченцето. Wink
Всеки ще донесе по нещо, кой АГ, кой авокадо, друг кафенце, помело, мръФка, огромен боб, зелце..познахте ли се?
Ние с Мамексчето знаете за какво ще се погрижим. Simple Smile

Курдов, бързо да се оправя малката.

# 406
  • Русе
Сис, аз не се познах - Ко шА нося  newsm78  Joy Joy
Благодаря ви, че мислите Ръфчо, ами...
Скрит текст:
няма май начин да се оправи - днес беше друг лекар (нашата докторка се разболяла), но и той го е преглеждал преди, та и той каза, че проблем е нещо артрозно... би му инжекция сега е мааалко по-добре. Утре пак ще го водим - каза, че следобед ще са там и двамата с докторката, та да видим какво да му измислим. Иначе сега си хапна сушена кайсийка и бадемче - поне за това няма никакъв проблем, на кого ли прилича  Whistling
И аз съм за Италия  Hug с всички вас  Hug

# 407
Сис, и аз не се познах, но последно бях тандем с Мамексчо и  Drunk, а Жулетка трябваше да осигури свинското  Animal Pig.

Деси, той вашият зайо беше и на годинки, ако не ме лъже паметта. Сигурно е вече дядо и тези болежки са неизбежни?  newsm78 Моят живя 4 години и си отиде изведнъж, без да е имало признаци, че не му е добре.

# 408
Ами Деска, може кафенце от теб, за всеки по нещо.

Стаситка ще помага да носим бъчвите. Joy

Май и вечерята ще направя вгх, че да не смесвам за деня. newsm78

# 409
  • София
Мамексита ще подсигури свинско т.е. румънските глигани дето преминават Дунав по леда.  Mr. Green

# 410
  • Пловдив
Аз какво да взема?  Flutter

# 411
Ще помагаш за бъчвите, че Мамексита ще е заета с месото  Mr. Green

# 412
  • Оптимист по принуда
една
Скрит текст:
тава милинки

# 413
Деми! Пепел ти на езика  Joy

# 414
  • Бургас
А аз? Какво да нося, аз? newsm45

Преди малко изпуках една голяма салата АГ, домат и краставица...и парче паламуд с домати на фурна.
Тежко ми е. Да взема да пусна прахосмукачка, че да ми мине ли newsm78

Да ви споделя колко съм шантава
Скрит текст:
Реших, че трябва да си сменя килима в хола. Обиколих де що магазини има в Бургас. Рових се из интернет и нищо интересно. Само еднотипни бежевички, с цъфтенца....ужас! Искам интериора да е в светло и единственото, което харесах е това:
https://www.vivre.bg/p-811448/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC_sha … 008&ch_type=1
Но как да преценя дали е добър, като не може "Око да види и ръка да пипне". Но пък мога да го върна безплатно в рамките на 30 дни....Уффффф.
Холовия ми ъгъл е цвят на лен - светло бежево.[ И ко да прая ся?/spoiler]

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 19:26 от Irinita

# 415
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet
Отчитам: на обяд ядох каквото казах. Вечерях миш маш с две яйца и половин пакет печени чушки които останаха от вчера. Подлютих се супер яко и сега бълвам огИн.

За утре си варя супа от замразен микс. Ако не ме домързи утре сутринта ще си направя и кротони от една филийка пълнозърнест хляб. Смятам супата да я пасирам. Варя микса само със струйка олио и половин щипка сол. В микса има картофи моркови грах чушки лук и магданоз общо 450 гр. Ще ям супата на обяд и вечеря.

Пиша от тел и е мъка  ooooh!

# 416
  • Оптимист по принуда

Да взема да пусна прахосмукачка, че да ми мине ли newsm78

Не, пусни си едно Шаде и опъни крачета на дивана. Wink

Стаси, що бе, глигани, бъчви, една тава ли ви стреснА? hahaha
Деси, стискам палци за зайко. Praynig

# 417
  • Русе
А, тавата мога и аз да я донеса, нали си имаме производител  Whistling
Стаси, на възраст си е - другия месец става на 8 години, а за мини зайче май си е доста  Confused
Отчитам си белтъчния днес
з - мандарина, о - пилешки филенца със салата зеУе, в - салата домат и авокадо и сьомгова пъстърва на фурна

# 418
Да се отчета аз. Изядох си всичко, но водата, ах водата. С мъка и зор 1,2 литра. Сега обаче се замислям чая броя ли го или не?  newsm78 Ако се брои 6 чая по 200 мл. съм тамън.  newsm78
Менюто утре:
З - последната част помелото  Joy 
О - грах с моркови и  зелена салата
В - надупени картофи и зелена салата
Сиска аз помело нали.  Joy hahaha
Малей на бъчви чак.  Mr. Green Grinning
Отивам да ви изчета докато изпия последния чай с една  smile3546
 Hug Hug Hug

# 419
Ами...да питам, как да продължа утре...
Тази вечер ходих на един Рожден ден и след второто малко уиски нещата ТОТАЛНО излязоха извън контрол...Как можах...бадеми, пържола, торта, пърленка,  Cry кока кола, шопска.... Rolling Eyes

Утре пълен плодов , или протеинов...УФ , уф...
удържах фронта, докато не ми замириса на топла комбинирана пърленка...а тортата беше Гараш... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт