90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 314
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
NoMe, за болежката във врата пробвай виетнамското чудо.
Скрит текст:
Получи ли ми последното ЛС ?

Това не беше ли за главоболие?
За ЛС-то, май не съм.  newsm78 На последното, което получих ти отговорих. Я пиши пак за по-сигурно  hahaha Hug Hug

# 451
  • София
NoMe, за болежката във врата пробвай виетнамското чудо.
Скрит текст:
Получи ли ми последното ЛС ?

Това не беше ли за главоболие?
За ЛС-то, май не съм.  newsm78 На последното, което получих ти отговорих. Я пиши пак за по-сигурно  hahaha Hug Hug

Мазилото ми е препоръчано от иглотерапевтката, при която ходя. Мажи смело.  Hug
ЛС-то ще ти го пусна пак.  Wink

# 452
  • Бургас
Добрютрууу Бандичка bouquet
Bonjour, Mimi  Heart Eyes

Смених батерията на кантарев и показа + 300 гр след белтъчен, а попрекалих с пиУето и зеУето на обяд newsm78

Днес съм на модифициран ден. За новичките - правя експеримент с храните, защото съм на незнамкоясиврътка, а и има да свалям едни нищо и никакви, но гадни и упорити #Cussing out 2 кила.

Мамексче, да ти е жива и здрава любимката Hug А относно килима
Скрит текст:
На мен малко ми омръзна да ми е шаренко. Виж как е сега у нас.

[/img]

Идеята ми е да променя гамата на изцяло пастелна - светло сиво, цвят пудра, бяло и като акцент - тъмно шоколадовото на секцията.
Първо, обаче, ще сменя пердетата.

# 453
жгмъц ще го пробвам и това мазило.  Hug Аз се мажа с диип релийф и съм доволна. Пратих ти ЛС, провери дали си получила. Нещо мама пак се бъгна, уведомява ме, че съм писала в темата като ново мнение  ooooh!

Редактирам се: получила си го  Hug Hug

# 454
  • София
Иринита, много е хубаво у вас.  Heart Eyes
И котичка видях, кацнала на дивана.  Heart Eyes

НоМе, получих и отговорих, хм ко става ?

# 455
  • София
Добро утро,приятели  Hug
Ир, тази сутрин добре ще ми дойдат поне 2 кафета. Трудно ми беше събуждането днес. Hug
Закуската е супер! Лятна  Hug
Курдов, дано бързо се оправи малката!  Hug
Мими, да ти е честита разходката!  Hug
Номе, посъветвай се с ЛЛ...за всеки случай  Hug
Аз съм затрупана с работа и съм стигнала до никъде, а вече е февруари. Общо взето от една проверка в друга влизам  ooooh!. В къщи в момента са болни мъжете ooooh! и при двамата от гърлото започна драмата. Опитвам се да се организирам, но ми е много трудно, защото всичко трябва "за вчера" да е готово. Храната я оставих на заден план, а забелязвам, че все по-често си правя ВХ хранене. Килограмите засега са тези, на които завърших диетата. От 1.03 най-вероятно ще направя няколко четворки.
За днес З-банан, О-пълнозърнест хляб+лютеница и салата краставица/в бързината не си взех храна от къщи, а в близост до офиса няма читав магазин/, В-омлет и салата зеле

Лек петък!  Hug

# 456
  • Русе
Ириниткеей, мноуу убу у вас.....  Heart Eyes Heart Eyes
Добре си я замислила цветовата гама, обожавам пудра.....  Whistling

жгмъци да пумагам, ама не знам какво обичаш, а и е вярно, че в един момент се получава еднообразие, въпроса е да ти харесва и да не ти е писнало. Смятам, че ако обичаш бобови, може веднъж, два пъти в седмицата да разнообразяваш, ако искаш обаче.  Hug  Flutter

Миленски  Hug

Ауууу, ама аз дубрутру не съм казала....  Joy

Дубрутрууу  Crazy

# 457
  • София

жгмъци да пумагам, ама не знам какво обичаш, а и е вярно, че в един момент се получава еднообразие, въпроса е да ти харесва и да не ти е писнало. Смятам, че ако обичаш бобови, може веднъж, два пъти в седмицата да разнообразяваш, ако искаш обаче.  Hug  Flutter

Казвала ли съм, че веднъж седмично си позволявам сладко-тестен ден ? И бобовете няма ли да дойдат в повече ? За обичане аз обичам почти всичко...  ooooh! Булгур ми се яде иначе. А протеините ще ми омръзнат скоро подозирам... Иначе продължавам да закусвам плодове.

# 458
  • Русе

жгмъци да пумагам, ама не знам какво обичаш, а и е вярно, че в един момент се получава еднообразие, въпроса е да ти харесва и да не ти е писнало. Смятам, че ако обичаш бобови, може веднъж, два пъти в седмицата да разнообразяваш, ако искаш обаче.  Hug  Flutter

Казвала ли съм, че веднъж седмично си позволявам сладко-тестен ден ? И бобовете няма ли да дойдат в повече ? За обичане аз обичам почти всичко...  ooooh! Булгур ми се яде иначе. А протеините ще ми омръзнат скоро подозирам... Иначе продължавам да закусвам плодове.
В повече няма да дойдат, но бобови, не булгур, нахут, картофи или ориз.  Grinning
В този вгх ден можеш да включиш булгура на обяд или вечеря.

# 459
  • София

жгмъци да пумагам, ама не знам какво обичаш, а и е вярно, че в един момент се получава еднообразие, въпроса е да ти харесва и да не ти е писнало. Смятам, че ако обичаш бобови, може веднъж, два пъти в седмицата да разнообразяваш, ако искаш обаче.  Hug  Flutter

В повече няма да дойдат, но бобови, не булгур, нахут, картофи или ориз.  Grinning
В този вгх ден можеш да включиш булгура на обяд или вечеря.

Бобови: боб, грах, леща ? Друго ?  newsm78

# 460
  • Targovishte
Здравейте, банда  bouquet

БЛАГОДАРЯ за всичките кафета и закуски  bouquet bouquet bouquet

ИРИНИТА  Hug Hug Много ми харесва у вас, аз не бих пипал нищо  bouquet

Сутринта ходих до личната, че цяла нощ малката беше с висока температура. Почти не съм спал. Личната рече и отсече че този вирус така преминава и да продължавам със същите лекарства. Ако до утре не смъкне температурата, тогава влизаме в болница. Дано не стигаме до там  Praynig Praynig

След малко отивам на дело за пренастаняване на принцесата у дома - нали прехвърляме всички документи върху мен... И може да се каже че това е почти последния от документите. Към средата на месеца ще имам ходене до Социално подпомагане, но ми е рано да мисля за това.

Отделно днес е петък и до 14 ч трябва да си пратя вестника.

Наистина много ми дойде тази седмица, а се очертават тежки събота и неделя, че и понеделник. Вкъщи обстановката е тягостна - заради заминаването на жената във вторник, всички сме тъжни, студентът и той все търси начин да е по близо до нея, снима селфита за спомен ... Все едно се разделяме завинаги....

Кантарев и той... Вчера забравих да купя батерии и тази сутрин ... не работи. Умрял е!!!

Яденето го писах снощи - супа от замразен зеленчук (вкл. картофи), пасирана, направих си и кротоните от една ФПХ. Салатата е цвекло и моркови.

Скапано ми е отвсякъде. ДАНО ВАШИЯ ДЕН Е СУПЕР УСМИХНАТ И С ПОВЕЧЕ НАСТРОЕНИЕ!  Hug Hug bouquet bouquet

# 461
  • Бургас
жгмъци, и моята мечта е Куба Hug
Ще гледам с поглед "Никой да не ме занимава" Joy
Скрит текст:

# 462
  • Русе
Бобови: боб, грах, леща ? Друго ?  newsm78
Евентуално ако обичаш-киноа, елда.
Във вхг ден, който си правиш, може да включиш ориза, картофите, булгура, нормално е да ти се прияждат.
Flutter

# 463
  • София
жгмъци, и моята мечта е Куба Hug
Ще гледам с поглед "Никой да не ме занимава" Joy
Скрит текст:

Hug

Курдов, като те четях и на мен ми стана тъжно.  Hug
Много е гадно това разделяне на семейството.

Джули, киноа не съм опитвала още, елдата само в комбинация с картофи ми харесва (фалшивата мусака). Имам в шкафа едно просо, което не съм опитвала още.

# 464
Добро утро,
Курдов, успех и сили ти трябват. Много ти се събра напоследък, дано е за добро  Hug
Долче, аз на салата го ям и ми е някак безвкусно. Минах на китайско зеле. А савойското бях взела едно мъничко, за проба, нямаше да става за готвене, освен за единия ми зъб  hahaha
Жулетке, и аз съм на едно дередже с Жгмъцони, всичко ми омръзна, нищо не ми се яде, че дори и тесто не ми се яде  Tired
Една колежка сега сутринта ми казва: постой гладна и после всичко ще ти се яде  Joy

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 10:49 от Edеn

Общи условия

Активация на акаунт