90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 237
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
Тук съм  Hug чета ви, ама съм през телефона и е трудно писането
Жгмъц супер ти е прическата  Hug и очилата са хубави, почти като моите по форма са  Grinning
Вики_кати честит лаптоп  bouquet със здраве да си го ползваш  bouquet

Отивам да пия кафето от Ир и ще ви наглеждам  bouquet

# 601
  • У дома
Добро утро фиданки Hug
Ирка, чудно кафенце си сложила bouquet днес и аз мисля да направя една шоколадова торта, ама хайде да видим дали ще имам време Crazy
МИми, ах Париж Heart Eyes Докато работех в БГ на последната ми работа прекарвах доста време точно там, невероятно е. Макар да стана лееко опасна дестинация, е едно невероятно място, особено когато ще сте с ЛМ, мнооого приятни емоции, спомени и любов  Hug Hug Hug Hug Наслади се и заради нас Heart Eyes Спомням си, че февруари имат много намаления Crazy
Деми, ако знаеш колко се смях на АГ докато го разконспирирам, все пак съм "блонд" под прикритие hahaha Joy Дописвам, за сладкия картоф, става НЕВЕРОЯТЕН, НОООО  с бира и лук, карамелизират се, но трябва и доста сол, това е единствения начин, по който го обожаваме просто вкъщи, иначе е абсолютен бъркоч сготвена тиква, бяхме го пробвали всякак, защото е мнооого здравословен, но не можехме да го ядем, докато не пробвах карамелизиран с лук, мноого е вкусно пробвай така преди да те откаже завинаги Simple Smile За курса ме беше питала
Скрит текст:
Значииии... курса е от общината към една фирма, 6 месеца е, като уча норвежка история, география, политика, математика(но за първи клас може би hahaha Joy), общо взето е за научаване на езика, това 2 месеца след това още 3-4 месеца практика, в някоя фирма, или ще ми намерят работа УЖ Rolling Eyes Опредлено е по-добре от стоене вкъщи, тъкмо завърших магистратурата, остана ми дипломиране, което ще е края на юни, но тогава трябва да съм в БГ- аз в НБУ учех дистанционно Бизнес комуникации, та сега това норвежко училище ми е точно по-поръчка, уча само с некви неграмотни и се чувствам една умнааа..... макар и да не говоря добре норвежки Joy Joy Joy абе да няма скука при мен. Сега тичам като ненормална от вкъщи, водя дребоса на детска, тичам за бус-а, от там втори бус, че курса ми е доста далеч-тук разстоянита са доста големи и да пътуваш по 30-40км за работа в едната посока е напълно нормално, но с автобус всичко става по-бавно Whistling Та това е Rolling Eyes
Иринитка, мноого много позитивна енергия от нас Heart Eyes Hug Hug Hug даноо всичко е минало вече за тая година, и миналата година започна кофти за теб, хайде вече всичко да е зад гърба ви, и да хубаво е щом е съгласен да го подложиш на режим, слабия човек винаги е по-здрав Hug
Кати, честит компютър със здраве да си го ползваш, ти си нашата гордост Hug Hug
Жгъмцка, супер си, много свежарска прическа, определено много ти отива Hug
Стасии Heart Eyes Hug
Вангоби, благодаря че се сещаш за мен bouquet
На всички мнооооого Hug Hug Hug Hug Hug
Отивам да "могне на Лили за лепекин" - помогна на Лили за едни лепенки/стикери Crazy Crazy Crazy Много е смешна защото още бърка двата езика и ги плеска едни говори за себе си в трето лице hahaha Joy Joy Joy
Лек ви ден ще ви навестя по-късно пак Whistling bouquet

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 08:58 от Genni

# 602
  • София
О, Гени bouquet много се радвам за курса Hug дори и да не стане с работата после, пак си е разнообразие, но аз ти стискам палци и работа да успееш да почнеш Hug bouquet
Номе, Hug
Аз все пак направих закуска, чакай да ви я покажа Wink
Скрит текст:

За мен за обед са без сирене и ще ги ям с домати Mr. Green

# 603
  • Русе
Добро утро, бандичка,
Ир, тъкмо пия такова кафенце  Hug
Вангобче, допи ми се фреш от портокал, а в къщи имам само мижави мандарини  Joy
Гени, това звучи интересно, при всички случаи ще имаш нещо положително за себе си - ако не друго, норвежкия  Flutter Hug
Днес почивка, на обед - при тъста и тъщата на ММ (Джулка  wavey) Joy

# 604
Добро утро Бандичка!  Grinning Grinning
Ирка мерсаж за кайвето.  Laughing Hug
Вангобче позна ми папането днес.  Grinning Heart Eyes Hug
Днес съм на моно грейпфурти. Закуската и в 4 ще са като сок. Grinning

# 605
  • София
Добро утро!  Hug
Много, много сте мили, благодаря ви!  Hug Heart Eyes
Сутринта обаче отивам в банята и щях да припадна, като се видях. Laughing Косата се изправила право нагоре!  hahaha af Наложи се да я измия, нямаше оправяне иначе. Аз не търпя лакове за коса а снощи в салона младежа ме напръска с това лепнещо нещо. Сега пък ново 20, твърде бухнала е косата и се чудя как да я слегна... Някакви предложение и препоръчки ?!

Иначе кантара слуша, НО днес се събудих със страшен глад за сладко. Дали няма да ми идва МЦ, че той си идва на 40/50/70 дни и никога не се знае ? Мисля да му дам на тЕлото, каквото му се иска днес, като започнах с няколко филийки с масло и сладко от боровинкиHeart Eyes

Вълничке, видя ли как те разконспирирах ?! Аз съм си Шерлок.  Mr. Green Поне кажи на кои места бяхте и малко снимчици, моля ?  Praynig Направи ти завидях докато те четях, на мен ми се очертава няколкодневно пътуване до Германи, да видя бебка и после лятото в Турция. Но лятото е твърде далеч...

Сиси, замести овесените ядки с овесени трици по добре.  chef

Гени, честито за курса! Дано и работа намериш след него!  Hug

Кати, честита нова придобивка!  bouquet
Ако пиеш хапчета за кръвно провери дали са съвместими с грейпфрут, защото хапчетата на ММ не са.

Хайде до скоро любими мои кокошчици и петльо!  Hug Heart Eyes Hug

# 606
Малееее така сладко не съм спала до сега! Simple Smile
Вангобчеее, цял живот ще стоим с теб на диета......какви са тези прекрасни кифлички, очите ми изкочиха Rolling Eyes Rolling Eyes И сигурно са соленки, Heart Eyes Heart Eyes, а аз на гадния плодов днес smile3518
Днеска пак нямаме парно и топла вода, писна ми от тая Топлофикация, три дни се мия с кофата #2gunfire #2gunfire
Дано поне днес дойде парното и водата....иначе вече отивам у свеки на бойлера! #2gunfire #2gunfire
И баш през почивните дни, как ще изчистя сега Sick Sick
Кати, честит лаптоп, да го строшиш от ползване, може и за работа, не само за форуми! bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 10:13 от mimi.7299

# 607
  • Бургас
Доброютрууу bouquet
Още съм в леглото и пия кафенце!
ММ излезе рани и ми оставил кафенце до леглото. Днес посвещавам деня на мързела.
Мими, точно си помислих, че жгмъцка си измила косата,защото има топла вода, а ние ще си ходим с натурален гел Joy

След малко ще събера силици да отида и да купя тиква за днес.
Кантарът е без промяна.

Viki_Kati  честит лаптоп. Май и аз ще си поръчам за юбилейчето тази година newsm78

Вангобче, ти нямаш сърцеее Crossing Arms
Божеее,дори ме мързи да пиша...ръчичките са ми мекички Joy

# 608
  • Targovishte
Здравейте, банда  bouquet

ИРКА, ВАНГОБИHug Hug красиви кафета и закуски..... изтекоха ми лигите по тез кифлички  Cry

ЖГМЪЦ  Hug Hug Hug WOW!!! Много ти отива новата прическа!  bouquet

Моите проблеми продължават!
Скрит текст:
Малката свали трайно температурата, което ме радва. Но кашлицата се задълбочи, днес ще сменя сиропа - досега беше Стодал, сега ще видя какво ще ми дадат в аптеката. Но поне вече не е така отпусната, а и яде снощи.
Със заминаването на МЖ пак излезе проблем. Микробусът с който трябваше да тръгне във вторник отпадна - шофьорът спешно замина по рано да закара група хора на погребение там. Та сега търсим друг превоз, или ще изчакаме същия микробус, вероятно към събота ще тръгне.
А за капак - днес съм на работа, поне до обяд  ooooh!

За яденето в последните два дни - не питайте!  ooooh! Днес по принцип е ден за плодове - ще опитам да го изкарам, а утре по принцип е воден. Ще видим! Килограмите, според новата батерия, хвръкнаха до 94.4 кг. Което си е дооооооста страшно. Но като се успокоят нещата покрай мен, надявам се да се пооправя.

КАТЕ  Hug със здраве да си ползваш лаптопчето  bouquet

ИНДЖИ  Hug Hug Снощи се загледах в плетенето, ами ако аз почна да го правя, най-вероятно ще ви извикам да ме разплетете. Сто процента ще се обеся  hahaha

Студента днес заминава - утре е на изпит (последния) и после ще се върне - до неделя. ОТ понеделник 13-ти почва втория семестър.
Натоварената ми програма продължава днес в 13 когато сме на италиански, малко се чудя дали да водя малката  newsm78 Но пък не ми се пропуска - и без това имаме само по два часа всяка неделя.

Сега ви оставям и ви пожелавам ЕДНА ПРЕКРАСНА НЕДЕЛЯ!!!

# 609
Мими, точно си помислих, че жгмъцка си измила косата,защото има топла вода, а ние ще си ходим с натурален гел Joy
Бясня съм.....така мразя да няма вода, сега му казах на ММ, че като дойде тоз да слага стъклото ще сложим и бойлер 50 литра в тоалетната......и без това си мислех като правехме ремонта да сложим, ама на.....като знам какво е да разчиташ на .....!
ИриниткаHug добре, че поне ти не се ядосваш Simple Smile....сега както съм нервирана ми хрумна да ида до мола.....така че Телчо да си помисли кое ще му излезе по на сметка бойлера или шопинг терапията! ooooh! ooooh!

# 610
  • София
Бясня съм.....така мразя да няма вода, сега му казах на ММ, че като дойде тоз да слага стъклото ще сложим и бойлер 50 литра в тоалетната......и без това си мислех като правехме ремонта да сложим, ама на.....като знам какво е да разчиташ на .....!
ИриниткаHug добре, че поне ти не се ядосваш Simple Smile....сега както съм нервирана ми хрумна да ида до мола.....така че Телчо да си помисли кое ще му излезе по на сметка бойлера или шопинг терапията! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy
Опасна си!
Иначе аз винаги си имам топла вода, бойлер му е майката. На няколко години гърми и се сменя, но няма пълно щастие. Wink

# 611
Жгмъцка, ама ние си помислихме да сложим и си ивкаме айде то пък да не я спират всеки ден и ето...за един месец два пъти! Twisted Evil
Майка от години е с Теси, над десет, а свеки с Дипломат и техния направи 6-7 newsm78 Ще видим, сега ако му се ходи ще го накарам да поогледаме бойлеите, ако не аз отивам на пазар hahaha И без това трябва да потърся обувки удобни, дънки....лелееее не съм имала дънки от пет години.....чудя се сега какви са модерни, да не купя нЕкои бабешки! Joy

# 612
  • София
Мими, и ние сме с Теси от 15 години, но го сменяме на няколко години и по точно прецаква се веднага след изтичане на гаранцията.  hahaha

# 613
Мими, и ние сме с Теси от 15 години, но го сменяме на няколко години и по точно прецаква се веднага след изтичане на гаранцията.  hahaha
Ще разгледам и помисля!
Менюто днес
З банан
О задушени зеленчуци от готовите миксове с лимон, пастет с авокадо
ЗС ядки
В огромна салата
Така и не опитах заешкото smile3518, направих го с лук и цял чесън и винооо червено........ ММ яде, топи, сипва пет чинии  chef chef

# 614
Не се чуди ами си вземай бойлер. Ние направо се родихме с него, въобще не зависиш от приумиците на Топлофикация и да гадаеш днеска има утре нема топла вода  Peace А като прибавя и годишната им профилактика от по един месец  ooooh! У нас сме с Теси и съм доволна, трета година кара без проблем пу-пу

Общи условия

Активация на акаунт