90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 230
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Не се чуди ами си вземай бойлер. Ние направо се родихме с него, въобще не зависиш от приумиците на Топлофикация и да гадаеш днеска има утре нема топла вода  Peace А като прибавя и годишната им профилактика от по един месец  ooooh! У нас сме с Теси и съм доволна, трета година кара без проблем пу-пу
Да, да твърдо ще вземем, ще мисля за марката, сега ММ гледа в нета, лошото е, че сме ограничени с пространство, иначе изводи има и не са затворени с плочки дори, в тоалетната, но там ще се събере само малък, лежащ, макс. 50 литра....аз няма д аспирам и водата, просто като няма да ми е за резерва бойлерът! Simple Smile

# 616
  • София
Жгмъци, честита прическа!Още вчера ти казах, че ти отива по-къса коса Hug
Курдов, последно в аптеката ми препоръчаха Бронхостоп. Общо взето на малката не ѝ влияят сиропите, но при сина помня че Мукосолвана чудеса правеше за 2-3 дни приключваше кашлицата. Съжалявам, за неприятностите около заминаването на ТЖ.
Вангоби, аз напоследък не съм режимна/което ще ми излезе през носа/ и направо ми даде идея за довечера какво да хапнем  Grinning
Вики, честита придобивка  Hug
Мими ще пробвам и твоя сладкиш, като мисля вместо олио и вода да сложа прясно мляко и масло  Grinning . И аз съм на мнение да не мислиш, а направо да слагате бойлер  Hug
Гени, много хубаво звучи този курс. Дано ти влезе в употреба по някакъв начин.
Джулс, Деми, Иринита, Сиси, Долче и на останалите неспоменати много  Hug

Капамата не ми хареса. Изобщо комбинацията ориз,зеле и кимион не ми допада. Мъжете я хапнаха, но и те не са във възторг.

За днес З-банан, О-яйца на очи  и салата от печени чушки, В-козуначени кифлички Grinning

Лека неделя  Hug

Утре ще правя плодов, защото това моето не се търпи вече  ooooh!

# 617
  • Пловдив
Мими, помислете за вариант с проточен бойлер. Ние на такъв се спряхме. С ТЕЦ сме, но не мога да разчитам само на него, а стандартните бойлери заемат мнооого място.  Peace

Курдов, нормално е кашлицата да се промени. Вероятно има секрети, които трябва да изхвърли.  Peace
Стискам палци за бързо оздравяване!

Кате, честита придобивка!  Hug

Вангоби, нямаш сърце с теЗ' кифлички!  Crossing Arms

На всички -  Hug Hug Hug Hug Hug!
И прекрасна неделя!

# 618
  • Оптимист по принуда
Здравейте  bouquet
Ирка, Вангобче  Hug
Охх, кифличкиии Heart Eyes
Аз имам доста банани, ще търся рецепта за бананов сладкиш.

Жгмъци, свежо и различно.   bouquet Пробвай да дърпаш малко с преса, ползвай вакса или кристали само за връхчетата. Винаги съм мислела, че късата коса изисква повече грижи. Ще и' хванеш 'цаката'  Grinning
Миленски, щом са яли мъжете, надявам се са вече по-добре. Hug

Скрит текст:
Вчера ми пристигна една поръчка на шампоан за мазна коса с коприва на yves rocher, измих се снощи, доволна съм.

Вики, честит лаптоп, но не го преработвай де  Wink Hug

Днес почивка, на обед - при тъста и тъщата на ММ (Джулка  wavey) Joy
Joy Това ми хареса. Деси,  Hug

Вчера за вечеря беше пак пиленце и салатка морков и печена чушка.
Днес закусих банан, на обяд ще е зелева салата и и варен картоф. Вечерята ще я омазвам с домашна бисквитена тортичка и евентуално бананов кекс, ако направя

Хубав ден  bouquet

# 619
  • Targovishte
МИЛЕНСКИ  Hug Hug точно Бронхостоп спрей ми препоръчаха от аптеката и купих - 14 лева !!! Благодаря ти!  bouquet bouquet bouquet

# 620
Жгмъци няма проблем за грейфурта. Grinning Подслаждаш душичката, а?  hahaha Hug
Миме пиши го днес дъждовен и полегвай на дивана.  Laughing След шопинга де.  Mr. Green Hug
Ириниткее щракнах те.  hahaha Joy Hug
Скрит текст:
Курдов да се оправя детенце бързо! Остави го кантара - порадвай се на допълнителните дни с ТЖ. Hug Hug
НоМе  Heart Eyes Hug
Миленски ние правим капама от свинско, пилешко, заешко, суров домашен суджук, кисело зеле и малко олио. Единствената подправка е малко червен пипер с който се наръсва кълцаното зеле на дъното и листата отгоре в гювеча. Става разкошна. Мммм Heart Eyes Hug
Деми нема да се преработя.  Joy Само ще ги контролирам.  Mr. Green Hug
adoration_  Heart Eyes Hug

# 621
  • София
Деми, аз точно от пресата исках да се отърва.  ooooh!
Ще тествам различни варианти то се е видяло. Но и изкъпана и изсушена си е ОК, по добре от лака за коса де.  Laughing

# 622
  • Бургас
Viki_Kati,  Joy
Мимииии, има топла водаааа bath Гледай в 16,00 БТВ ще има документален филм за Париж - градът на любовта Wink А за дънки, отивай в Бершка и си вземи едни slim fit. Там са на ниски цени и хубави кройки. На теб ти трябват само за пътуването, а ти така или иначе не носиш дънки и не си струва да изсипваш един куп пари. С малко по-дълъг пуловер ще си ОК.
Тиквата се пече...
Тайра са препича ...
Аз пия чай...
Кееееееееееф

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 12:32 от Irinita

# 623
  • Оптимист по принуда
Жгмъци,
Скрит текст:
тогава си вземи една четка за изсушаване на къса коса и като си почти изсушена със сешоара, само леко я оформяй и с нея.

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 12:33 от demmy.

# 624
  • София
Жгмъци,
Скрит текст:
тогава си вземи една четка за изсушаване на къса коса и като си почти изсушена със сешоара, само леко я оформяй и с нея.

Нещо линка не работи.  newsm78

# 625
  • Оптимист по принуда
Оправих.

# 626
  • София

Пак не става, дай на ЛС.

# 627
  • Оптимист по принуда
Дописвам.
Генни, много ти благодаря за идеята за сл.картоф. Hug bouquet Остана ми един, бая голям, ще пробвам за последно. Hug Успех с курса, в твой плюс е  Hug Hug Hug Hug

# 628
Болната искала пица....сърце нямат точно днес newsm45, омедсих я страхотна!
Иринитааа, още е студена водата, сигурно по квартали я пускат #2gunfire #2gunfire Дънките мисля да ги комбинирам с риза и спортно сако, не обичам много блузони, дано да е ок! newsm78
Отивам да карам колело, защото е слънчево, само да извадя пицата........... newsm68 newsm68 Няма да успея за филма за Париж... Sad
Гениии, от всичко което съм научила през живота си съм имала полза, дерзай на курса и събирай опит и знания...и най вече езика! bouquet

# 629
  • София
здравейте, сладурковци:)
Мими, добре планиран следобяд Hug
Иринита, твоят план ми допада Hug
Курдов,
Скрит текст:
докато бяхме болни и кашлицата не си отиваше, пиехме ентитус, педито каза, че другите може да разводнят повече секрета, бяхме тръгнали бронхит да правим и ни каза това да продължаваме.Дано ви помогне това, което сте взели
Hug хубаво време с ТЖ и да намерите необходимия превоз!
Вангоби , тук съм, но правя компания на кофата и парцала newsm75 newsm79 newsm28 hang , пуснах -найста пералня... #Crazy а тези кифлички ме разстроиха просто.... Hug
Долче,  Деми, Джули, инджи, жгмъц/супер си/, Адорейшън, миленски, НоМе,  Hug Hug Hug Миленски, как сте? Hug
на всички неспоменати,  Hug Hug Hug
спокоен почивен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт