90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 361

• 32 217
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Иху, иху и после тихУ.  Mr. Green
Аз съм вече на работа, така че очаквам да н сте многУ тихи.  Laughing
Все пак реших да хапна и сега сладичко, едни шоколадови бисквити ммм

Долче, няма да питам след двете чаши шампанско ... дали те боля главата.  Mr. Green
Браво на ТМ, колко романтично.  Heart Eyes

Аз съм обзета от бебешка треска. Купихме билетите за Хамбург и на 23.03 отиваме да видим София.  Party

# 646
Ето ме за отчета.  Simple Smile Почти моно грейпфурт, но вечерята беше печени гъби с лимон, чесън и копър. Мммм. И течностите са близо 3 литра.  Grinning
Миме виж как добре ти е на диетката.  Mr. Green Joy  С какъв хъс я правиш.  hahaha Не предавай четата и си стой с нас до края. Много се кефя на описанията ти на плодов или вх ден.  Joy Hug Hug
Деми да ти е сладко с банановия секс, пардон кекс.  Joy Heart Eyes Hug
Жгмъцка и ти се уреди с разходка.  Mr. Green Hug Hug
Жулиетке ето да е шумно:

Отивам да чета Невъжможния принц.  Grinning Hug Hug

# 647
Viki хубава ли е книжката? Аз изгледах един филм и сега мисля да се хоризонтирам и аз с книжка, чета Соларис. Все още не знам дали ми харесва.

Да отчета и хапването.
з. ябълки
о. сирене, кашкавал и прясно мляко. Прясното мляко беше под формата на нес кафе
в. зеленчукова пица с истинско пълнозърнесто брашно.

2в. два портокала. Подкара ме да ям нещо кисело  newsm78

Хайде от мен лека  Hug

# 648
  • София
Вики,  Hug пусни на лични линк към принца. Praynig
Мими,  Hug и ние сме бе топла вода и парно цял ден днес #Cussing out
Жгмъци, лекинко да ти минава ноща
Момичетата с тортите и кейковете чакаме снимки или поне някакви отзиви.
За кифлите от сутринта ще кажа само, че по- вкусни не съм правила ММ още въздиша, а колко му трябва на един мъж да е щастлив hahaha сИгЪ цяла седмица и да не готвя ще му държи hahaha
През тел. Съм ще ме прощавате. Дано е разбираемо

# 649
  • София
Кати, само за 3 дни съм аз, не като МИми за 10, мрън...
Таз песничка не съм я слушала от 100 години. Така ми се дотанцува.  Laughing

# 650
  • Русе
Кати, мерси за чайчето, аз си пийнах такова от ябъла с канела Wink
Джулс, че как да се представи - пИрфектно - и си хапна и си пийна и тъща си похвали  Whistling Joy
Пък аз за вечеря си направих от суровите бонбони, дето Гени им пусна рецептата и ...  Blush май не бяха съвсем режимни (има и сусамов тахан вътре  newsm78, ама са чудни...)
Жгмъци  newsm68

# 651
  • Русе
А така! А така! Бравус, раздвижили сте са... Шессс, на сички!  bowuu  bouquet

Мойта торта, да ви кажа, кат престоя в хладилника, резко придоби вид. Е, не кат на картинката, ама разпльоканото са опрай.  Joy
Скрит текст:

Мм, одобри, изяде две парчета. Аз пробах една хапка, но да видим, кога няма да й простя.

Вангобииии,  Heart Eyes  Heart Eyes , аз видех кифличките ти сутринта, ама са напраих, че не съм.  Whistling
Десии, браво на ТМ... Mr. Green  Joy  Heart Eyes
За вичерка да има  Flutter. Ще ям към 20ч.  Mr. Green Hug Hug Hug Hug
Аааа, дууубре.  Flutter  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 21:14 от Juliette14

# 652
Вангобче, ние и сега нямаме вода, обадих се на всички приятелки, имат, само ние не,....явно е местна причината....до сега се къпах с тенджерите, и просто така съм бясна, че утре дано да ми е разминало като звънна на Топлофикация... #2gunfire
Бойлер ще се купува, и дип, че майстора е на ски, иначе до края на седмицата щеше и да е монтиран! Mr. Green
Ох, дават тоя противен филм Аватар, пълни измишльотини, така да мразя такива чудовища и опашати магарета.....обечам фантастика, но реална не фантасмагории....харесвам такава като Гатака, Гравитация...не тия лилави ушати твари! #2gunfire Но ММ иска да го гледа и на всичкото отгоре играе на компа и там също гърми....ох много съм нервна...а няма да ми идва Joy hahaha
Кати  Hug Hug и аз бих искала да я продължа, но просто плодовите и Вх дни не ги понасям, истинско мъчение са ми, а пък и аз смятах няколко четворчици да направя.....но се захванах с хъс и виж цял месец мина Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • София
Джулка, много ти е готина тортата, как така опита само една хапка ?!?!?  Heart Eyes

Мими, удари нещо червено и ферментирало за успокоение.  Hug

# 654
  • София
Резко или не, изглежда пИрфектна! Джулка Heart Eyes Heart Eyes
ВикиИии,  Hug златна си, утре поне ще знам, защо се прозявам, благодаря за принца bouquet
Хайде, отивам в спалнята да си чета, лека на всички bouquet bouquet
Мими,  Hug и ние Joy даже си залях крачето с едната тенджера вода hahaha, та ММ яйце ми слага, добре поне, че вречето е по- топло

# 655
ОООО, забравих да кажа на Джулета, че тортата й е пирфектна....на външен вид... Heart Eyes Heart Eyes на вътрешно хич и не искам да я знам как е! Hug Hug Hug Смятам, че ще е и ужасно вкусна за тез които харесват тортички Hug Hug Flutter
И аз ще чета книга, ама хартиена, купих си я в петък - "Рим, моя любов!"

# 656
Привет банда,
Вчера и днес съм нережимна умишлено за да видя дали ще мръдне кантара  #2gunfire
Утре плодов но още не знам какво ще се хапва  newsm78
Вики, честита придобивка, със здраве да си ползваш лап топа  Hug
Мими ,и аз си записах сладкиша ще го направя   chef
жгмъц, много ти отива новата прическа  Peace
Долче, ТМ да си носи винаги в него светена вода и като срещне майката и дъщерята да ги пръска  Joy
Ир, Вангоби, ВикиЖулиетка,  Hug
Иринитка, много неприятно изживяване сте имали с ТМ .
Жулиетка, тортата изглежда режимна и прилична  bowuu
Гени, много хубаво си го замислила с курса и на мен така ми се ходи  Whistling
Вангобче, умопомрачително изглеждат кифличките  Hug

# 657
  • Русе
Благодаря виии, пиуенца!  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug
Аз обичам нещица с повече крем, та за мен е идеална!! Греховно вкусна е!  Сухи неща не обичам. Тип бисквити, кекс без нищо ..... Подчертавам- кекссс  Twisted Evil  Joy

Жгмъци, ами да ма питаш как тъй само хапка...И аз не знам.... Ама доста близах ножа, и май туй помогна.... Joy  Joy

Аватар, го харесвам аззз.... Не много, ама стааа....  Flutter

# 658
  • София
Подчертавам- кекссс  Twisted Evil  Joy

Ако е с шампанско нямада е сух.  Mr. Green

# 659
  • Русе
Подчертавам- кекссс  Twisted Evil  Joy

Ако е с шампанско нямада е сух.  Mr. Green
Ааааа, тъй можи.... Mr. Green  Joy Макар че не си падам много по шампанското, но със сух кекс ще си върви...Whistling

Общи условия

Активация на акаунт