Ин Витро център Стефанов - тема 7

• 75 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
И аз днес бях в клиниката закъснението не беше голямо с около 20мин. което си е съвсем нормално,и док за трансфера,който беше за 13ч. влезе към 2 без 20 miron4e ти сигурно тогава си била вътре Simple Smile
Аз за вземането на кръв съм много страхлива,но винаги са били внимателни,днес даже много кръвчица ми източиха  Laughing

# 91
Аз май само в дните когато има пункции съм я виждала. Май идва да помага на анестезиолозите само.
Мерси Оеси за мазилото ще го потърся. Аз риванол си слагам ама не минава и става едно жълто-зелено-синьо-лилаво мазало хах

# 92
  • Стара Загора
Vak_g, да бях вътре, отвисях си от 11.30 до 16,00, доктора не ме пускаше да си ходя, нещо не му харесваше кръвната ми картина.
Вермудче, значи няма да се отърва от нея #Cussing out

# 93
Ами съмнява ме, щом днес си била за спукване на фоликул. Скоро те очаква близка среща с нея. Попитай високата русата да ти сложи боката (забравих й името, адашка с М)

# 94
Миленка, тя е много внимателна, на пункцията абоката ми го слага другата сестра/ по-възрастната/ и нямах никакви проблеми/, а след пункцията не усетих, че Миленка ми е сложила антибиотика, толкова леко работи.
Събирам още мнения за Утрогестана и Лактажила заедно ли да го слагам вечер или с разстояние?
И много късмет на момичетата след трансфер. Да ни зарадвате с хубави резултати!

# 95
Аз към 19 слагам утрогестана,а като си лягам лактажина. Така ми каза това момиче Яница.

# 96
Мен ми изпраска на две на три антибиотика, въпросната сестра с бокатите. Тогава ме заболя бая ръката - "свършвам вече малко остана" майко мила...
Аз не съм стигнала тази фаза за която питаш - утрогестан и лактажин, де да знам, да вземеш да попиташ в клиниката ли  newsm78. Да ви кажа някой неща по няколко начина ги казват. Например на едно от момичетата с които стартирах са й казали първо Преднизолон да глътне и после инжекцията от стимулацията. А на мен не са ми обръщали внимание на това, може би защото аз я биех в 10 сутринта и се предполага, че вече ще съм изпила сутрешните хапчета.

# 97
  • Сливен
За преднизолона са ми казвали сутрин,но за инжекциите нищо.Дори на втория път понеже имах инжекции сутрин и вечер,разликата между двете лекарства беше не повече от 15-20 минути.За това коя сестра ще е на пункцията зависи коя ще е на смяна,втората ми пункция беше в събота и се падна възрастната сестра.

# 98
  • Димитровград
OESI в петък и аз съм в клиниката, отивам на първи преглед след абразиото...вече ми мина първия цикъл и се надявам доки да каже че съм добре. Ще говорим и евентуално кога ще стартираме ЗЕТ  Simple Smile

# 99
  • Сливен
В колко ти е часа?Аз съм в 10.40.Дано всичко да е наред този път.

# 100
  • Димитровград
В колко ти е часа?Аз съм в 10.40.Дано всичко да е наред този път.
Ох дано и аз много се надявам доки да каже че съм наред макар че със сигурност искам да изчакам още два цикъла и тогава да действам. Часа ми е 14:00 явно няма да се засечем Rolling Eyes

# 101
  • Стара Загора
Вече 4-ти ден си слагам менопура и се притеснявам дали правя всичко както трябва. newsm78 Даже тази нощ сънувах ,че съм оплескала всичко - не съм разбрала кое кога се пие, часовете за инжекциите, въобще -ужас. Joy
Момичето , което беше на трансфер си показваше синките от боцванията, две малки петна от двете страни на пъпа. Как е издържала да си бие нова инжекция върху синьо , направо не знам. Аз малко шаря ляво и дясно на пъпа, утре на контрола ще се разбере какви ги върша.
А вчера как си забих малката игла в пръста на ръката , целия е син. Вече съм пред лека нервна криза, уф много трудно било това с инвитрото....

# 102
Хахах  Joy Миронче успокой се. Като се притесняваш и забравяш и се объркваш тотално. Аз ходех на прегледите сам самичка, отначало си мислех- мале е сега всичко ще забравя, кое кога защо. Като за първи опит мога да кажа, че на 90% процента се справих, само след трансфера трудно схванах в началото препоръките.  За синките не се притеснявай - аз си направих 4 и все от дясно. Накрая на стимулацията ги биех 3-4 дни само в ляво. Пък и ще отшумят. Сега с Фраксипарина нямам синки ама е адски тъпа иглата, добре че през ден се бият инжекциите Simple Smile ще мине и замине всичкоо  Hug
А от 1 седмица  (да речем от трансфера насам) всяка нощ сънувам ама всевъзможно различни сънища - само без еротика и добре че не сънувам такива сънища да почна и аз "оле ле ами сега, дали ще изпаднат ембрионите" или "ами ако съм им направила нещо"  Joy

# 103
vermudche, кога ти е теста???

# 104
  • Стара Загора
  Сега с Фраксипарина нямам синки ама е адски тъпа иглата, :
Не може ли да се смени иглата с по-остричка newsm78 или са специални?

Общи условия

Активация на акаунт