Отговори
# 60
Дея,стискам ти палци! С нетърпение ще чакаме утре подробности.

Аз още събирам смелост, този месец ще пробвам с тестове за О и ако не стане,още края на месеца пращам ММ на СГ и аз ще си пусна изследванията , които се правят преди снимка. 

След като прочетох как добре си го обяснила ми дойде кураж Simple Smile Много ти благодаря

# 61
Аз този месец съм обезкуражена,но се включвам да ви чета и да ви пожелая успех Hug
deedee87 Дано утре на прегледа ти съобщят добри новини и да бебеправите много  baby_neutral
Deya_Nova Лека и безпроблемна снимка Praynig
Beloved Summer Успех в бебеправенето и дано не стигате до там! Peace

# 62
Благодаря ви, момичета  Hug
Дея,късмет на снимката  Hug
Деедее,палчета за прегледа  Hug
Съмърче и за теб  Praynig Hug
Гоустче,ще сте сгащили яйцето  Hug  Hug
Комалче,Вики,Пуфе,Стормче Hug
Много палчета за всички  bouquet

# 63
Момичета, изникна ми току що един въпрос в главата, и аз не знам от къде..но, да питам запознатите.
Трябва ли да се пуска изследване за това заболяване наречено Тромбофилия, след като симптоми рядко има? Четох, че е доста опасно, ако не знаеш, че го имаш, а забременееш.
В сайта на една генетична лаборатория четох, че е препоръчително за пациенти с "клинична история" - ако те или техен близък са имали подобни проблеми. (мога да пусна линк стига да не се приема за реклама). Иначе питай док според мен, аз лично съм голяма хипохондричка и изследвания си пускам всякакви за мое спокойствие, но нали все пак дори едното взимане на кръв се води "стрес за организма"  newsm78

# 64
По повод Тромбофилията..изследва се след 2 аборта... само че аз реших да ги правя след 1 ... по принцип в Геника ги признават резултатите,смятат ги за най-добрата лаборатория в тази сфера.. Има различни панели..основния е 160лв,има разширени по 240лв и т.н...

# 65
Комалче, прекрасна тема!!! Все такива да правиш и да са с много двучертичкови новини!

Гоустче, изследването за тромбофилия се прави при спонтанен аборт/БХ. Масово хората в България, а и не само, имат изменение в някой от гените, което значи, че те не работят на 100% и са склонни да имат проблеми, особено при бременност. На мен ми го назначиха без да съм имала БХ или СА. Само защото майка ми е с високо кръвно, тоест е вероятно да има проблеми с гените и се оказа така. (И близо две години не забременявам.) Имам мутация, според която имам 30% шанс за нормална бременност и 70% шанс да има проблеми. Според моя док обаче, повечето жени в България с тази мутация си раждат деца без проблеми... Вярвам му, защото се оказа, че познавам няколко такива. Ако искаш да си спокойна, можеш да го пуснеш... Ама пак да кажа, който не се е изследвал той не е намирал проблеми, просто за всяко нещо си идва времето...

# 66
Момичета, много внимавайте на кой доктор се доверявате! Sad
Вчера бях на второ мнение и жената се учуди как може да съм имала доминантен фоликул, а доктора ми да не е използвал лекарство за пукането му и просто е станал на кистичка Close бясна съм Close ходих при него на фоликуметрия на 14 ден след стимулация с клостилбегит и той не видя доминантен. Каза да забравя, че ще имам овулация, изписа ми дуфастон и с това се приключи. Аз не го пих и на своя глава си правих тестове за овулация, даже ви показах един. Е наистина съм имала наченки да имам по-късна и ако ме беше гледал сериозно сега нещата можеха да стоят по друг начин... Close

# 67
Ей, отдавна не съм влизала и не можах да наваксам! Надявам се, че всички сте добре - все така силни и позитивни.
Ние се обърнахме към специалист след готина без успех. Оказахме се с мъжки фактор Sad Спермограмата на ММ излезе "мръсна" според доктора. Сега пие антибиотик и после сме на контролна. Дано да е само това! Моето TSH е 2,55 - малко по-високо, за което ми препоръча само промяна в храненето. Ще видим след 15.02 какво ще излезе.
Поздрави на бременелките и палчета за всички други!

# 68
  • От Луната
Аз изследвах тромбофилия преди ин витрото. Не съм имала СА, но майка е с ранен инфаркт и се оказах с мутация точно с такава предразположеност. Определено и възрастта е фактор. Трябва да знаете, че има профилактика и е добре да си знаете и по принцип.

Космополитан, съжалявам за лошите новини, дано има подобрение. Тсх е ок за сега... Ще го следиш при бременност.

Пинки Sad жалко наистина. Кой е лекаря? Да се знае Sad

# 69
Аз също съм с тромбофилия, събрала съм от най-рисковите мутации, по много  Tired
След куп изчетено по темата и консултации с повечето "светила" в тая област, смятам че съм посъбрала информация, така че казвайте ако ви трябва нещо по-детайлно...
cosmopolitan88 ще споделиш ли какво точно ще предприемеш с храненето за сваляне на TSH?

# 70
Космополитън, и аз се интересувам за храненето, какво те посъветваха? На мен тсх ми е 6.07 ... Cry

# 71
Аз се чудя защо никой не пише в темата, а то имало нова. Изпуснала съм ви вчера. Страхотна тема, Комалче!
Не запомних всичко, а и бързам за док, само набързо да честитя на Етаолче точицата. Лежи си, почивай и всичко ще бъде наред. Аз все още съм си на дуфастона.
Космополитън, съжалявам за кофти новините при ТМ! Дано окажат влияние терапиите.
Дея нова, палчета за снимката днес! Всичко ще мине бързо и ще е както трябва, убедена съм!
Пинки, много тъпо за пропуснатия месец. Дано новия док скоро те доведе до заветните чертички.
Не запомних всичко, после ще вляза отново.
 Hug

# 72
Момичета, някой може ли да ми каже колко мм трябва да е фоликула преди О?

# 73
  • София
Лили, при мен 2,3 дни преди О фоликула беше 15 мм. Може би около 18, 20 мм и вече е готов, но не съм сигурна за точни размери.

# 74
Прекрасн нова тема! Дано се напълни само с хубави новини  Praynig
Синеочка честити финални метри !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт