Отговори
# 735
  • София
Добро ранно студено бяло утро момичета!      Heart Eyes      55
Тук в София си наваля и хич не съм от доволните като гледам бялата приказка вън.
Така чакам пролетта,  слънцето,  топлото ама ще почакам май.
Надявам се да сте добре всички.  Дано седмицата е успешна  и лека да мине бързо и да е изпълнена с положителни тестове. Късмет желая и на гонещите О.  и на нечакащите Ц.  
Иначе аз съм добре,  но
Скрит текст:
съм при родителите ми,  че майката на приятеля ми му е на гости за малко.  И представете си дали се разбираме.   Twisted Evil  
Прегръдки за всички от мен.      Hug

# 736
Добро утро , момичета !

Да се отчета за късметлийското списъче , Ц 20.02.17 , предполагаема О 7.03 , следващ Ц 21.03.17

Стискам палчета на Силвия и всички други нечакащи  Hug

# 737
Добро утро и от мен !
Мери ,съжалявам !
Пуфе,явно сте в прекрасни отношения с милата свекърва 😂
Аз снощи се тествах с би лайф за ранна диагностика ,но си беше отрицателен така че най вероятно утре и аз ще цъфна!
Успешна седмица на всички 🤗

# 738
Добро утро на всички Hug Успешна нова седмица. Надявам се скоро да споделите добри новини.
Да се запиша и аз в списъка: последен Ц 15.02.17; предполагаема О 02.03.17; Ц/тест 17.03.17

# 739
Добро утро, момичета. Позагубих се, но имам много работа. Излязоха резултатите от изследванията, 17-ОН Прогестерона, което може би индикира проблем с надбъбречната жлеза, но ще видим. В четвъртък съм на лекар, сутринта на ендо, после на гинеколог, та ще видим. Ще ви помоля за палчета Simple Smile

# 740
Силве, дано не се окажеш права за Ц и най-после да ни зарадваш с двете черти  Hug
Тонче, специални палчета и успех. Всичко ще се нареди  Peace

На всички останали момичета, успешна седмица и никакво отчайване от временните неуспехи  Hug
Нещата ще се случат точно когато трбява  bouquet

# 741

Общи условия

Активация на акаунт