Отговори
# 690
  • София
и аз си взимам от синичкото на Вики и се надявам следващия месец да се случи мартенско чудо!

# 691
Valentina Dragancheva-Encheva, и на мен ми се иска две наведнъж Simple Smile даже се опитвам да измрънкам от док някоя стимулация, че да стане хем по -бързо, хем и две  hahaha
Док обаче не поддава ....

# 692
Ох като казахте за две, аз не искам сякаш. Вижда ми се трудно да се гледат, а и като съм слушала двете си баби си е цяло геройство. И майка и татко са близнаци ииииии чак ме е страх и аз да нямам две... Laughing

# 693
Ох като казахте за две, аз не искам сякаш. Вижда ми се трудно да се гледат, а и като съм слушала двете си баби си е цяло геройство. И майка и татко са близнаци ииииии чак ме е страх и аз да нямам две... Laughing
Ахахах и моя баща е близнак 🙈 Трудно ще е няма  начин ,но пък си е благословия според мен

# 694
  • Varna
Силве,спор няма благословие си е Heart Eyes
Пинки, еха при теб е много вероятно да са две Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 23:10 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 695
Ехаа, Пинки, как ми се иска да съм на твое място! Много, много искам близначета!
Вале, Силве, и при вас шанса не е малък! Ех, вече леко ви завиждам, гледам да е благородно Simple Smile

Сещам се за една жена, която ми казваше : В моето семейство абсолютно всички са чернооки с тъмни коси. Аз забременях и всеки ден си повтарях, че искам русо момченце със сини очи. ” Познайте — тя има две деца, първото е русо с много сини очи, а второто си е чернооко, както всички в семейството. И аз така вярвам, че въпреки, че в нашите родове няма нито едни близнаци, ако много го искам , то ще се сбъдне Simple Smile

# 696
Добро утро ,мили момичета ! Hug
Влизам да се оплача,последно време съм много сънлива,снощи от 20ч ми е заспало ,легнах в 23ч и сега едва отлепих.. Rolling Eyes като за капак и гърдите ме болят.
Не знам цикъл ли да чакам или да се тествам, едно такова усещане имам долу ,че току-що ще тръгне. Confused Нищо ,че преди седмица имах кафяво течение Confused беше около цикъл,но не знам за такъв ли да го приемам. Sad
Оплаках Ви се,
хубав ден Ви желая! Party

# 697
Добро утро и от мен !

Таня , по-добре се тествай . Стискам палци да се похвалиш  Peace

Аз днес чакам Ц , но няма да се тествам , защото този месец не бяхме активни около О ...

Късмет на всички Нечакаще  Hug

# 698
  • Габрово
Таня ама ти не си правила тест още  Shocked бързо направи един и идвай тука да се похвалиш с две черти  Peace

# 699
Таня ама ти не си правила тест още  Shocked бързо направи един и идвай тука да се похвалиш с две черти  Peace
Правих ,след като спрях Дуфастона ,после получих кафяво зацапано с кръв и го приех за М.
Сега ,просто не знам дали има смисъл.

# 700
ver4eto_sv, не се отчайвай. Тук доста от момичетата очакват своето бебче от дълго време и не мислим да се отказваме.
Аз след моя А бях много тъжна и не знаех защо ми се случва това. Във форума намерих още много момичета, които бяха преживяли същото, някои от тях вече забременели отново, а дори и вече родили, което ми даваше много надежда.
Като започнах да ходя в репродуктивна клиника видях колко много жени също имат нужда от помощ и се успокоих, че не съм само аз и това нещастие не се случва само на мен. Много двойки се борят с този проблем и е само въпрос на време (винаги по-дълго отколкото на нас ни се иска) да се видим и ние с коремче Simple Smile. В същата тази репродуктивна клиника идваха и много бременни момичете и аз си казвах "ето че се случват нещата, трябва само да съм по-спокойна и търпелива".
Сигурна съм, че скоро ще ни се похвалиш с две чертички  bouquet

# 701
Здравейтеееееееее  Hug
Един бърз въпрос : някоя от вас имала ли е пъпки по лицето по време на Ову  (тези пъпчици които са предвестник на лелката) За първи път ми се случва по това време? Не е кой знае какво, но при моите екстри може да е признак на нещо  newsm78
Да кажа, че имам и запазен час при репродуктивиен док. И с нетърпение си чакам датата.  Да си каже мнението и да действаме най-накрая. Че ми писнаааа да се влача 3ти месец вече. Crossing Arms

# 702
На мен всеки месец ми излизаха по 2-3 пъпки преди Ц. Предполагам не е това,  което искаш да чуеш,  дано при теб се окаже друго Simple Smile.

# 703
  • София
Ливче, на мен пъпки ми излизат само по време на О. Така мога да си я определям понякога, за съжаление Grinning Последно време не, но преди като съм я гонила на живот и смърт, може би хормони + напрежение и става така. Моите пъпки излизат с О вместо с Ц, но всяко тяло си е различно.

Стискам всички палци за прегледа! Всичките!  Hug bouquet

# 704
Вики, взимам си обилно от прашеца  newsm75 newsm79 newsm75

Танче, стискам палчета за  EFP

Общи условия

Активация на акаунт