Отговори
# 45
Здравейте, момичета! Много сте изписали! Страхотно е заглавието на темата!!
Гледам предположения за положителен тест, дано се потвърди в най-скоро време!
Етойле, всички ще се оправи с почивка и лежане!
Дея Нова, радвам се, че стигна до ЦС, лека и успешна да е!
На всички ви пожелавам един хубав и ползотворен месец luvbed и разбира се тема пълна с  EFP

# 46
Здравейте мацки  newsm68

Комалче, благодаря за темата, отново е прекрасна  bouquet Дано ни донесе много хубави емоции!
Всичко ще е наред с резултатите, сигурна съм, не ги мисли много Hug

Етолче, почивай си и пази точицата , скоро ще се похвалиш и със сърчице  Hug

Новите момичета, добре дошли..и както винаги казваме - бързо да се омитате в отчетни!

Mariq_93 и аз съм с много нередовен цикъл и се ориентирам по ЦС кога да започна тестовете - веднага когато стане прозрачна и разтеглива, и обикновено 2-3 дни след това теста излиза положителен.

Аз преди два дни имах положителен О тест, доста се постарахме и продължаваме  Embarassed
Целувки на всички  Heart Eyes

# 47
Да ви се похваля и аз, хванала съм се сериозно да гоня яйцето този месец, днес ми е 3ти ден , следобед ще видим резултата. Чак се учудвам на себе си колко съм стриктна и изпълнителна —всичко като по учебник !

# 48
 newsm03 Момичета много ви благодаря за бързите и ясни отговори, може да ви се стори странно, но от скоро съм в сайта и над представа си нямам какво означават някой съкращения като ЧИСТ ДЕН И ЦС  newsm78 

# 49
newsm03 Момичета много ви благодаря за бързите и ясни отговори, може да ви се стори странно, но от скоро съм в сайта и над представа си нямам какво означават някой съкращения като ЧИСТ ДЕН И ЦС  newsm78 

Чист ден е ден без кървене, ЦС е цервикална слуз. Прочети за нея, много неща ще ти се изяснят Simple Smile

# 50
Чудя се аз какво е това затишие и какво да видя - имало нова тема, а аз докато се усетя, доста сте поизписали  Flutter Много мило ми стана, че моето заглавие е спечелило, пожелавам ви да ви е много късметлийска и заразна, и наистина за всеки ден да има по един положителен тест  Hug И който забременее този месец, да кара лека и безпроблемна бременност със здраво и пухкаво бебе на финал  Flowers Bouquet Орисах ви  Hug

# 51
Ооо, Мъфинче стискай зъби, минавай критичния период и до се взимат мерки . Дано да назначат адекватно лечение  Praynig И защо пък са толкова шокирани. ..имаме пример тук  newsm78
Днес правя 20 дни след приема на АБ,  означава че на 27 ден ще вземем проба за контролата . Няма да го пускам ДНК  Crossing Arms по-точно е , но просто не ми се чака до 15то число на месеца,  така ще изпусна още една О. Crossing Arms предния месец откачих  #Cussing out Да си в О и да не бебеправиш  #2gunfire

Дея, с упойка ли ще правите снимката ?

# 52
Не знам дали става така, но пу първа под орисията на Стормчето Laughing

Момичета да ви споделя нещо тревожно - днес ми е 19-ти ден,  ми се появи мноого бледо кафеникаво зацапване, като смесено с бяло течение, извинете за обяснението, не знам как да крия текст.
Не съм следила О. - по приложение Овуто е било на 27-ми. Обичали сме се на 9-я, 14-я и 16-я ден. Никакъв шанс да е имплантационно, нали?  Confused Притеснявам се, че е някакво възпаление и при първа възможност съм при док! Отгоре на всичко май имам и гъбички от ден два....  ooooh!

# 53
  • София
Мария, и от мен добре дошла, да станат нещата много много бързо и изобщо да не се задържаш тук! Силно и пресилно ти препоръчвам да погледнеш линковете на първата страница, аз където съм от доста време тук често си ги отварям да преговарям, че са страшно полезни, особено ако си начинаещ в бебеправенето. Там има информация за как да следиш О с много детайли. Стискам ти всички палци!

Наде, възможно е да е всичко, а аз се надявам да е най-най-хубавото. Не се филмирай и наистина ще е добре да идеш да те погледне лекар за да си сигурна. Ще пусне една контролна микробиология да знаеш дали това са гъбички или не, и ще види за кървенето. Просто му кажи че бебеправите, че някои лекари обичат да ръчкат с двете ръце... Стискам стискам палци!

Ливче, цветната ми снимка няма да е с упойка, лекаря ми даде обезболяващи свещички - една за днес вечер и една за утре сутрин преди манипулацията. Каза, че ще са ми напълно достатъчни, а аз съм много държалива и изобщо не се притеснявам. То си е и до организъм все пак. Благодаря ви всички че ме мислите толкова много, задължително ще пиша утре да кажа как съм и как е минало.  Hug

# 54
Дея стискам палци всичко да е наред с резултатите от снимката, и нищо да не усетиш  Hug

# 55
Направо е задължително да пишеш!
Викито ми обясни подробно, но още мнения са добре дошли!
Дано да са ти добре и да мине леко процедурата  Praynig
Какви са тези свещички, инфо Моля Simple Smile

Идната седмица аз съм на фотосесия  Mr. Green
Все си мисля , че само с фото ще се размина....вярвам че ще е така  Praynig

# 56
Ех момичета - дано се снимате само "за спомен" , всичко да е наред и още на следващия месец да имате две чертички!

# 57
Момичета, изникна ми току що един въпрос в главата, и аз не знам от къде..но, да питам запознатите.
Трябва ли да се пуска изследване за това заболяване наречено Тромбофилия, след като симптоми рядко има? Четох, че е доста опасно, ако не знаеш, че го имаш, а забременееш.

# 58
Да се включа пак по повод Тромбофилия, след като ходих на ендокринолог и резултатите излезнаха ОК, док ми препоръча да го направя, но още не съм ходила. Препоръчва се в случайте когато не си могла да задържиш плода. Ще видя какво ще ми кажат утре в Надежда и ако и те го пепоръчат ще го правя... До колкото разбрах не във всички лаборатории го правят и е доста скъпо...

# 59
  • София
Ливче, Деедее, ще пиша с подробости утре около обед като се прибера, но Вики ми беше обяснявала с подробности (и нейната я е правила в кл. Надежда) и както знаем се е справила отлично Wink Та не се притеснявам. Имам и голямо доверие на лекаря ми. Той ме покани на снимка все едно кафе ще се видим да пием  Crazy

Свещичките се слагат анално, казват се Профенид (до колкото си спомням). ЦС ми е утре в 11, та ми заръчаха да сложа една тази вечер преди лягане и една утре сутрин преди самата манипулация. До колкото помня отзиви, болката не е точно болка, а по-скоро гадното усещане на ПМС-а, но пак си мисля, че си е до организъм. Има момичета, които не издържат и такива, които не разбират, че са им направили нещо. Има го и момента, че ако има сраствания или запушвания ще боли повече, и ако няма или са по-малко, респективно ще боли по-малко. Но ще я видим тази. Задължително ще ви разкажа утре. И момичета, препоръчвам го ако не е ставало дълго време да си направите такава ЦС, че с годините всичко може да е станало, а ИБ е опасно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт