Отговори
# 75
Дея Нова, и от мен палчета за снимката, всичко ще бъде наред!  Hug
Не мога да запомня всичко, което искам да коментирам, но да знаете, че всички имате стиснати палци от мен - на когото за каквото трябват  Flutter
Не знам дали се води спам, но все пак ще го споделя в скрит текст, защото ми е много хубаво  Embarassed
Скрит текст:
Имам приятелка, която бебеправи над година и половина. Преди два месеца ѝ подарих всичките си останали тестове за Б с пожеланието и на нея да ѝ донесат късмет и някой от тях да е положителен. И познайте какво - миналата седмица ми изпрати снимка, положителни тестове от моите!  newsm44 Толкова много се зарадвах, исках да ви го споделя като вдъхновяваща история.  bouquet Сега чакаме с нетърпение прегледа да я видим тази толкова дългоочаквана точица  Flutter

# 76
  • София
Здравейте!
Лили , моята сестра беше края на Януари на фоликуметрия с 19,6мм фоликул и док.  и каза че до два, три дни ще е 24мм  и ще е в Овулация.  Но различни доктори,  различни мнения.
Стормче,  прекрасна история.  Желая успех на приятелката ти и лека б.
Момичета успех в гоненето О.  и нечакането на М.
Космополитън   Hug

# 77
Здравейте, момичета! Да се запиша и аз в новата прекрасна тема  Simple Smile

Стормче, страхотна новина! Може ли и на мен да дадеш от тези късметлийски тестчета  Rolling Eyes   Grinning

Стискам палчета и аз, на която за каквото й трябва  Hug

# 78
Космополитън, не знам, какво се разбира под "мръсна" СМ, но се надявам да овладеете нещата и скоро да се случи малкото чудо Simple Smile

Стормче, много е прекрасно това, което написа.. Не мисля, че е спам. Да й е лека бременността и до щастлив финал, после заедно да си бутате количките с бебчетата  bouquet

Този месец, съм толкова чувствителна и имам прибоцквания, ту отляво, ту отдясно  #Crazy

Вчера една моя братовчедка по погрешка ми пусна статия на ЛС във фейсбук "Каква мама ще си според зодията". Викам няма проблем, приемам го за знак, че ще е скоро и си я прочетох  Joy

Стискам палци за всички, които имат нужда и ви изпращам много положителна енергия  Peace

# 79
Космополитън - бактерики ли имате в СГ или някой от показателите е намален?

Стормче - страхотна история!

Палци и от мен за Дея - всичко ще е наред!
Вики, чакаме те на отчет Simple Smile

# 80
  • Varna
Здравейте, дами Hug
Вики чакаме новини Hug
Дея силни палчета Hug
Тонче и аз съм така, само че мен ме наболява и кръста, дано е хубав знак Party
Стромче, колко хубава история, донесла си късмет на момичето bouquet
Палчета за всички bouquet

# 81
  • От Луната
Размера на Ф за всеки е индивидуално. Даже в различните месеци може да е различно.
Най-добре да се проследят няколко цикъла с ехограф за да има някаква оценка. Също и да се следят естрадиол и лх.
За зряла Я се смята че трябва естрадиол да е над 250, т.е. минимум 250 за всяка Я (ако е стимулиран мц например...). Както всяко нещо си има изключения ест. За някои може даже да 150, за други 500. Това се определя само с пункция ... Та не е добре да мислите в тази посока.
ЛХ определя кога ще е О. Т.е. следейки тези два хормона и уз може да имате някакъв извод, на колко мм настъпва О.

В различните дни Ф растебсбразличен темп. Средно е с около 2мм на ден.

Ниана, благодаря!

# 82
Ето ме отново - записах се на ЖК, макар и чак в 14-та седмица. Доволна съм, че ме прегледаха - Бебчо вече е 9,5 см със свити крачета, а в цял ръст в към 14-15 см каза док.
Тонче, дано тези пробоцквания са на хубаво, както и статията "по погрешка" baby_neutral
Лили, аз също като Пуфето мисля, че фоликулите се пукат около 24/24 мм, ако не се спукат стигат до 30 мм и стават т.н. задържани фоликули.
Съмърче, дано тестовете за О се окажат ключа за палатката във вашия случай Simple Smile Ще стискаме палци!
ДеяЛия, честито за хубавите новини от прегледа и предположенията за пол! И аз за сега съм със сини гащурки. И днешната док каза същото. Sunglasses
Добре дошли на новите момичета! Скоро да видят двете така мечтани чертички!
Гоустче, дано старанието ви бъде възнаградено! Силно вярвам, че този месец ще е вашия! Дано, дано! baby_neutral baby_neutral
Ливче, стискам палци за прекрасни резултати на контролата като им дойде време! И да се залавяйте за работа още този месец! Чакам с нетърпение и твоите две чертички!
Бузанче, дано в било рано за тест и след ден два да видиш две чертички! Да повлечеш крак в новата така прекрасна тема!
Хриска, дано хванете О преди да замине мъжа ти! Има доста реален шанс, не губи надежда!
Вале, Силве, Сорендичка, Совичка, Анита, както и всички гонещи О и НЕчакащи Ц - много палчета от мен!
Пуфенце, минаха ли херпесите? Как си?
Останалите бременилчета, как сте?  Hug Hug

# 83
Вики, чудесни новини! Браво  Hug

Стормче,прекрасна история сподели с нас , благодаря ти! Действа ми надъхващо! Успех на твоята приятелка. Hug

# 84
Вики страхотни мерки си имате, браво  Hug Да расте все така малкия  Heart Eyes
Аз преди 2 месеца когато док ми каза, че имам задържани фоликули , единият беше 14 мм а другият 18 мм , та значи изобщо не са порастнали, защо така  newsm78

# 85
  • София
Гоустче,  според мен е и до организъм и е индивидуално.  Дадох примера със сестра ми като ориентир.
Вики,  много сте пораснали браво. Все така да е и да сте добре.     Hug   Ако не е тайна къде се записа на ЖК.
А за мен
Скрит текст:
Чак днес съм по- добре,  след като и вчера ми изби още един. След доза плач и разговори с лекари се успокоих.     Sad   
Стискам палци за всички и ви прегръщам. Влизам честичко,  че чакам и Дея да прочета как е.

# 86
И аз чакам с нетърпение Дея , дано не е чакала и вече да е минала отдавна снимката.
Пуфенце, записах се на ЖК по ЗК в Света Анна, при д-р Дачева, защото тя ми издава болнични пт началото на Б, а в Надежда не можеха да ми издават. Та заради болничните се записах при нея, допадна ми, много е готина,  но си ходя и при моя док на частно. Извинявам се за спама, но не знам как да скрия текста.
Етоалче, при теб спря ли зацапването? Почиваш ли? Как се чувстваш?

# 87
  • София
Момичета, от два часа и половина чакам, направо съм толкова бясна, че вече ми е безразлично. Лекаря бил в секцио, ми казаха след 2 часа, през които никой никъде не можеше да го намери. Да не казвам за свещичките, които трябваше да си слагам, и накрая като вляза сигурно пак няма да ме е хванало. Не ме е яд, че лекаря оперира, това са нормални неща, а че 2 часа ме мотаха вместо да ми кажат, че трябва да чакам. Не съм си мръднала от мястото да не го изпусна... Работен ден е. Чакам си и това е, ще ви пиша като се прибера, много ви благодаря, че ме мислите! Hug

# 88
Дея, не се притеснявай за свещичките, аз моите ако помниш ти бях споделяла - изобщо не успях да ги сложа, нещо не се справих и минах без тях. Неприятно е да чакаш, кофти, че вече 2 часа. Дано док дойде бързо. Аз имах късмет, че часа ми беше в 8 без 10 сутринта и влязох направо с отиването.
Дано скоро влезеш. Всички те мислим. Пиши после. Всичко ще мине бързо и няма да боли, ще видиш. Hug

# 89
  • София
Вики благодаря за отговора.  Момичета извинявайте и от мен че спамим. Ама нали страдам с избора си на АГ.
Слагам скрит текст ако решите да прочетете.
Последния път
Скрит текст:
На прегледа изтърси в нищото гледайки бебо " Ето чухте му сърцето" прозвуча малко като чухте живо е.Даже не ми каза колко е пораснало точно.

Дея,  жалко че чакаш толкова дълго време. Дано скоро влезеш с тебе сме дори и мислено.

Общи условия

Активация на акаунт