Отговори
# 90
Момичета, от два часа и половина чакам, направо съм толкова бясна, че вече ми е безразлично. Лекаря бил в секцио, ми казаха след 2 часа, през които никой никъде не можеше да го намери. Да не казвам за свещичките, които трябваше да си слагам, и накрая като вляза сигурно пак няма да ме е хванало. Не ме е яд, че лекаря оперира, това са нормални неща, а че 2 часа ме мотаха вместо да ми кажат, че трябва да чакам. Не съм си мръднала от мястото да не го изпусна... Работен ден е. Чакам си и това е, ще ви пиша като се прибера, много ви благодаря, че ме мислите! Hug
Дея, ти къде ходиш на док? Това ми прилича все едно е при моя хаха Simple Smile

# 91
Дея стискам палци да минаваш по-бързо, че знам какво е очакването на нещо от което те е страх  Hug
На мен ми махаха бенка лятото и чаках половин час, а ми се стори като цяла вечност  ooooh!

Пуфе, тоя доктор аз бих го сменила. На никой не бих позволила да се държи така в най-важния момент в живота ми.. Crossing Arms

# 92
Дея,дано по-бързо да минеш и всичко ще е наред  Hug
Гоустче,Хрисче и всички гонещи о  Praynig Hug
Пуфе,според мен също сменяй док ,важното е да ти е комфортно като ходиш там и да се чувстваш добре  Hug
Вики,браво за Жк-то и манекенските размери    Hug
Комалче, какво стана с твоите резултати?  Hug
Аз да помрънкам малко,слагам го в скрит текст
Скрит текст:
Уж зацапването спре,после като отида до тоалетна имам малко кафеникаво и умирам от страх.Лежа и си пия хапчетата,но вече втора сутрин се събуждам в 4.30,супер притеснено ми е,не мога да заспя.Днес стоях до 6.Опитвам се да не се притеснявам,защото док каза,че всичко е наред и няма нищо страшно,но ме гризе отвътре.Сакчето беше 7,65 мм,какво мислите?Отделно един ден ми е лошо,на другия нищо ми няма и пак започвам да се чудя  Embarassed
Много съжалявам,но ми се искаше да споделя с вас,наистина ви чувствам много близки  bouquet

# 93
  • София
Етоиле опитай да се успокоиш и да се настроиш позитивно. Щом зацапването е кафеникаво, според мен значи е стара кръв. Казват, че червената кръв е притеснителна и индикатор за опасност. Много е важно да си спокойна и да почиваш. Сигурна съм че всичко ще е наред!  Hug Heart Eyes Кога си на преглед пак?
Вики Браво за хубавите новини. Голям юнак си имате - все така да расте!  Heart Eyes
Пуфе и аз подкрепям всеобщото мнение да сменяш доктора! Аз направих същото без колебание - сега на 10 съм на ЖК при друг и се надявам да ми допадне.
Дея дано вече е минало и всичко е наред! Много е неприятно чакането, но няма начин. Трябва да стискаме зъби.
Стормче наистина страхотна история. Пожелавам на приятелката ти лека и успешна бременност до пухкав финал!
Успех на всички гонещи и нечакащи!!!  fingerscrossed
 Hug Hug Hug за всички

# 94
  • София
Етиоле,  и според мен трябва да се опиташ да си спокойна. Трудно е знам.
Скрит текст:
Сакчето може и да е добре като размер щом док. не е казал нещо.  Ти на колко дни закъснение отиде? Симптоми няма всеки ден не ги мисли. Пиши винаги когато решиш , че имаш нужда.
Момичета,  ще сменя лекарката на всяка цена.  При квартално АГ да бях щеше да е по - добре.

# 95
Пуфенце,
Скрит текст:
аз с моя нередовен ц трябваше тази седмица да го очаквам,док каза,че е много добре,закрепено и отговаря на 4  г.с ,най-вероятно въпреки +тест за о на 5.01,може и по-късно да е била и каза,че няма видима причина за зацапването
Чери  ,на 15 -ти съм Hug Hug
Наистина се извинявам пак,че спамя темата,понякога съм спокойна,друг път не мога дя спя направо и затова исках да ви споделя  Hug

# 96
Благодаря ви за отговорите, момичета. Щом на 9-ти ден имах фоликул 15мм значи шанс за късна овулация няма.
А, това закъснение ще ме побърка...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 97
  • София
Етиоле, 
Скрит текст:
Не се притеснявай щом и док.  е казал че е добре. Пиши ни винаги,  ние сме тук за подкрепа.

# 98
  • София
Момичета, ето ме, най-накрая. Отидох в 10:30 за ЦС в 11 и влязох в 2:30. Мед сестрите, ще ги нарека патенца, не се бяха обадили на доктора ми, той не си държи графика в джоба и от едното секцио влязъл в друго и изобщо не знаел, че има процедура с мен.

Но това не е важно. Важното е, че лявата ми тръба изобщо не работеше. След доста мъка я отпушихме и сега си имам 2 работещи тръбички. Като че ли и в дясната имаше проблем, но мина бързо. Лявата обаче просто беше пълен блокаж... Но изведнъж рязко всичко мина и през нея и всичко вече е наред. И както бях писала вчера - болката си зависи от запушването. И понеже моето си беше много лошо си признавам, че ми прималя по едно време. Ако не сте държаливи подобри си поискайте една венозна анестезия или така нареченото "уиски" за поуспокоено. Аз ако трябваше да я направя пак, пак не бих слагала упойка, но аз наистина търпя много на болка. ЦС определено си зависи както от прага на поносимост, така и от сложността на запушването. Но ако има нещо, на което искам да натъртя е това, че задължително трябва да се направи ЦС като има дълги неуспешни опити. Не чакайте 1 година. При запушване, ако се случи извънматочна си е животозастрашаващо, да не говорим за последствията после. Направете една да ви е спокойно на главата, и после се обичайте на воля докато не стане.

Искрено, искрено ви благодаря на всичките, че толкова много ме мислите. Огромна подкрепа сте ми, и голямо насърчение. Който има въпроси относно ЦС да пише ако иска на ЛС, ще дам всякакви подробности. Но апелирам да се правят повече такива снимки. В момента имам малко кървене заради цялото нещо и леки болки, но си лежа, ММ много ме глези и тази седмица ще чакам изследвания. Надявам се от другия месец да сме обратно в действие.  Hug

# 99
Дея, толкова се радвам, че вече всичко е наред! И ти ще си спокойна вече за това Hug
Не знаех, че може още на ЦС да се отпуши тръба - мислих, че е само диагностична, а за отпушване си трябва лапаро.

# 100
Браво! Ти си герой  Party
Не ти стига чакането , ами и болка  #2gunfire
Разтрепериха ми се краката като описа  ooooh!
Ти не спомена ли на док , че си сложила свещичката доста рано, и може да няма ефект вече?
Най-малкото щях да друсна 2 нимезила  Whistling при такова чакане.
Вярно е , че всичките гадости се забравят при успех, ама не е гот да го преживяваш  Crossing Arms
Да разбираме ли ,че това е бил проблема  newsm78
Кажи изтича.ли нещо от контраста? 
Да си нося ли превръзка? Whistling
И ти желая от цялото си сърце най-накрая да хванете това срамежливо яйце  Hug

# 101
Дея браво за добрите новини  Hug Отпушили сте всичко, дано това е бил проблема и още след първото О да ни зарадваш с две чертички  Heart Eyes

# 102
  • Varna
Дейче, много се радвам  че вече всичко е наред, сигурна съм че още на първата О ще имате успех Heart Eyes

# 103
  • София
Наде, правилно мислиш - ако запушването е такова, че на ЦС течността изобщо не може да мине, то се прави лапаро. Моят док обаче много ме следеше колко търпя, и си пускаше течността здраво за да се опита да отпуши това срастване само с нея. Реално тази цветна течност поради налягането и напрежението докато минава може да избута и проправи път, и да отпуши самата тръба. Така стана и при мен, но в последния момент. Много се радвам, че истърпях и не се стигна до лапаро.

Ливче, нищо страшно няма, особено като знаеш защо го правиш. Още 100 пъти бих го направила ако накрая ще си имаме здраво и прекрасно бебче. Моята свещичка изгърмя, че те държат по 3-4 часа, но в Надежда има аптека, взех си нова и я сложих някъде час преди ЦС, и пак си беше гадно, представям си без. Пак подчертавам, много си зависи колко сериозен е проблемът. Бих могла да кажа, че това при мен беше на 80% причината за липсата на бебе досега, защото само за последните 6 месеца 4 от тях О е била точно от ляво, където беше и запушването. А аз имам и лека инфекция, та в комбинация и с нея съвсем. Така че силно и пресилно те апелирам, пусни контролни сега след твоя АБ и тичай на ЦС. Така поне ще си спокойна че всичко работи както трябва и ще е въпрос за обичане. Пък и питах док за количеството на еякуланта и да знаеш, с 1 млг или там каквато е мерната единица, чудесно се правят деца. и с 0.4% можело, ако спермитата са здрави. А за упойка за ЦС си прецени спрямо колко търпиш. Самата процедура е 2-3 минути и в момента, в който спре всичко отминава моментално.

Течност не съм видяла да тече изобщо, те вероятно пускат съвсем малко и сигурно е безцветна. Но заради цялото отпушване/ровичкане имаь малко кръв на бельото, така че за превръзка не е, но сложи една ежедневна да не се простиш с някои хубави бикини Wink

Още веднъж ви благодаря за прекрасните думи. Това днес си беше преживяване, но ще споделя мнение и ще помогна с каквото мога, само питайте!

# 104
Браво,Дея,много се радвам,че всичко е минало наред.Сигурна съм,че още на първата о ще си направите вашето малко чудо  Hug Hug  Винаги има толкова позитивизъм в постовете ти,просто няма как да не стане скоро,убедена съм  bouquet Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт