Отговори
# 105
Дея, толкова се радвам, че всичко е приключило успешно. Вярвам, че вашето бебче е вече на път, ти го заслужаваш!  Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 16:52 от Нанито

# 106
Дея,браво за хубавия резултат.Дано още следващия месец видиш двете чертички.
Етоал,почивай си и не мисли глупости,бъди спокойна и ще видиш,ще всичко ще е наред.
Вики,супер размери си имате.
Ние активно сме започнали да бебеправим  Embarassed,това ни е първият месец опити след ЦС,имам големи надежди,но  същевременно много ме е страх да не се разочарвам.
На  гонещите  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
На всички бременни  Hug

# 107
Браво, Дея!!! Звучи като да не е било никак приятно преживяване, но явно си е имало смисъл от него! Нали знаеш - през всичко се минава и се забравя адски бързо в момента в който видиш резултата от положените усилия! Всяко усилие си струва, но ти вече си го разбрала това. Почивай сега и събирай сили за голямото гонене и най-вече хващане на яйцето!  Hug
Едит: Вики, мноооого сте големи вече, леле!  Heart Eyes

# 108
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Записавам се да следя темичката!!!  Wink

# 109
Браво Дея, наистина си герой! Браво и на твоя док, че ти е спестил лапарото!
И много благодаря за информацията Simple Smile
Още следващия месец дано да има блага вест!

# 110
Оооо, аз съм бетон вече по темата!  Никакво отлагане! Тя моята снимка трябваше да се случи през декември  (помня и датата на 16ти) но нали трябва да ми е гадно  #Cussing out цъфна тая гадория уреаплазмата  #2gunfire
Ще търпя, боли или не ....Ако има проблем който може да се реши със снимка или по-точно с отпушване с тази течност ....готова съм!
Ако зависи от мен веднага след Ц да се прави, нооо трябва да видим дали съм изчистила тия гадове  Praynig Както споменах съм при друг док и не знам как ще ни тръгнат отношенията, но при чисти изследвания ще настоявам до 9 ти 10ти януари да действаме, ако не може да ме поеме ще търся друг.Нямам нерви да губя друг месец.
Все някой ще иска да ми вземе парите:)
Много ме успокои с този 1мл на еякуланта  bouquet защото ме притеснява.
Предния ми док ми беше обяснил, че точно от степента на запушване зависела болката, даже спомена нещо от рода на "някой колеги си мислят, че могат да отпушват тръбите с налягане и напъват, но само опитват и нищо не става" е явно става ,но пак зависи колко са били запушени.
Нямам търпение да отида на преглед  Sick този път нямах търпение да ми дойде, сега нямам търпение за прегледа .....явно изперквам тотално  Joy
Някой друг да се гласи за цветна ?

Редактирам се, че забрави да поздравя Вики за добрите новини  Hug

# 111
Дея браво за тъпението и смелостта ,малко страшно ми звучи на мен 😬
Но ме накара да се замисля дали да не направя и аз 🤔
Дано това да е била причината и още следващият месец да са на лице резултатите 🍀

# 112
  • София
Дея,  мила и според мен си герой. Лежи си и почивай и дано още другия месец да бъде вашият и да видиш двете черти.   Hug
Ливче,  дано резултатите са добри и ЦС да мине бързо и без болка.     Hug

# 113
Пуфе , благодаря ти  Hug
Нека е малкото Зло  Praynig само Фото ,че с тия миомни възелчета на стратегическо място, може и до лапароскопия да се стигне. Уж пия билки, надявам се че помагат  Praynig

# 114
  • От Луната
Дея, супер!
Наистина цс може са продуха тръбите, сресва и власинките... Така че да се залавяте за работа сега!

Не изтича контраст, той минава под налягане и изтича в коремната кухина. Може да имате усещане за тежест и подуване. Като цяло е нормално и за няколко дни всичко се оправя.
Кървене има малко, заради преминаването на катетъра през шийката.

# 115
Дея, браво за миналата макар и неприятна процедура и честити ти тръби магистрали! Mr. Green
За мен също ЦС дава голям шанс на нещата да се случат. Има доста момичета, видели двете чертички след това, както и аз самата. Още на следващия месец. Така че силно вярвам, че много скоро ще видим и твоите чертички! Пожелавам ти го от сърце!
Ливче, дано се разминеш и ти само със снимка и после да се похвалиш с добра проходимост, а след това и с още по-хубави новини!
Редактирам: аз нямах грам зацапване, нито каквито и да е било странични ефекти след процедурата.

# 116
Момичета някой от вас пила ли е инфолик заедно с метформин? Аз от днес съм на тях и е нещо ужасно, но лекарката ме предупреди и ми каза, че ще е така поне докато свикна с тия медикаменти Sad

P.S. Мисля ви всички на едните стискам палци да имат положителен тест за ову или пък положителен тест за бременност, а на другите изследванията да са нормални. Не ви пиша конкретно, но не искам да пропусна някоя от вас Peace не се познаваме лично, но наистина сте много разбрани или поне тук сме се събрали само такива Peace

# 117
Дея, колко плати за ЦС в Надежда?
Аз съм си правила (самоназначено) в св София и сега гледам фактурите от края на 2014 струвало е 80 лв. Струва ми се много малко пари. Но на мен не са ми отпушвали тръба, въпреки че едната беше частично запушена, доколкото се виждаше на снимката. След 2 месеца забременях и аз си помислих, че е заради това. Сега пак искам да си направя, но в тази болница всичко е архаично. В Надежда сигурно рентгена е по-щадящ. А, и трябва ли да се лекуваш при някой доктор или може само преглед и снимка?

# 118
Дея, само заради ЦС влезнах да видя как си. Радвам се, че са си свършили работата!  Hug Успех при първа възможност!

# 119
Кинглис, цената на снимката в Надежда е 150 лв. Без упойка. С упойка е 230 лв. Аз не съм сигурна дали можеш да си запишеш направо час за снимка при някого, може да звъннеш на регистратура да попиташ, но все си мисля, че не може.
Етаолче, без никакви черни мисли! Всичко ще бъде наред! И аз се будя и не мога да заспивам после и пада едно въртене, но няма спасение.
Бъди позитивна! Точица си е добре, ще се закрепи както трябва и след другия преглед и със сърчице да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт