Отговори
# 120
Благодаря, Вики, ще попитам.

С нетърпение чакам да си изплакна очите с положителни тестчета(редакция) ТУК В ТЕМАТА... Дано е скоро!

Ние започнахме опитите за второ, но още кърмя редовно и май шансовете са малки за сега...(тестът за ову се насища, но не съм мерила БТ, нито съм следила фоликули и не знам дали реално имам ову)

# 121
Здравейте милички.  Честита нова тема дано ни е на късмет и ни донесе много положителни тестчета.
Много сте изписали. Мале мале не мога да ви насмогна да ви чета. А и през телефона ми е много трудно но на лаптопа не мога да се вредя.😀😀😀
Иначе да кажа и за мен.  Нали се притеснявах да не би да карам цветна и естествено направих тест е излезе отрицателен.  Даже ми дойде Ц и мина и замина.  Решила съм като мине и този месец да се реша вече да отида на преглед и да видим как ще процедираме. Стискам палци на всички да хванат Я а на нашите бреминилки: да сте спокойни защото всичко ще бъде наред и да си почивате повече.  Лека вечер от мен и ще продължавам да си ви следя дори и да не се включвам

# 122
Момичета аз се позаинтересувах за ЦС и ми излезе точно сайта на надежда и там е описано  че не става току така може да влезете да прочете 😊

# 123
Относно храненето, док ми каза да огранича глутена, да ям повече червени плодове и зеленчуци и по-малко зелени. Малко ми е трудно да го спазвам, но се опитвам.

# 124
Относно храненето, док ми каза да огранича глутена, да ям повече червени плодове и зеленчуци и по-малко зелени. Малко ми е трудно да го спазвам, но се опитвам.
Моя колежка също си прави изследвания по друг повод и на нея и изписаха еутерокс и намаляне на глутена ,явно оказва влияние ,но на мен не ми казаха 🤔

# 125
Благодаря за новата тема, с пожелание за хубави новини и много тестове с две черти. Стормче, прекрасна история и на мен ми се иска от твоите "вълшебни" тестове. Етоелче, повече почивка и само позитивни мисли. Това е много важно  Peace Дея, разказа ти ми звучи много страшно на мен. Ти си герой. Важното е, че резултата е много добър. С нетърпение ще очакваме другия месец да ни зарадваш.
Аз приключих сесията днес и се надявам с това да приключат и другите проблеми. От септември влача гъбички, а от ноември-болно гърло! Та досега. Имам надежда нещата да се оправят вече и да нямам оплаквания.Този месец ще го пропуснем със сигурност, защото имам още 5 дни, в които слагам лактобацили, а О-то ще ми мине. Надявам се следващия месец да е нашия месец.
Подкрепям мнението за СМ, със сигурност ще донесе успокоение, така както при нас ЦМ.

# 126
Момичета, днес не успях да вляза по—рано и какво да видя — цели четири странички! Така се зарадвах, прочетох ги на един дъх!

Victoria_ , благодаря за подкрепата, вие много сте порастнали Simple Smile взе така да расте мъничето

Етойле, няма за какво да се тревожиш, почивай си, възползвай се от студеното време навън и пази дивана Simple Smile всичко ще бъде наред, нека точицата се настани хубаво и чакаме сърчице на 15ти

Дея, ти си герой! След това мъчително чакане и напрежение си се справила чудесно! Изключително съм благодарна, вярвам и не само аз, за хубавото обяснение и подробности. Това си е процедура, за която трябва кураж. Сигурна съм, че си е заслужавало и съвсем , съвсем скоро ще видим резултата.

На всички гонещи и нечакащи  Hug

Последно да добавя , относно ТСХ и хранене —аз съм с леко завишен показател, от 22дни спазвам стриктно хранене без глутен и след още 10дни ще си пусна контрола. Моя приятелка е на същия принцип, избърза с контролата и е свалила с една цяла единица!

# 127
Добро утро, прекрасни мои  Hug

Дея, много се зарадвах!!! Чакането и болката не са били напразни! Браво на теб, момиче  Hug Сега знаеш какво следва - най-хубавото и то съвсем, съвсем скоро  love001
Ливче, да минава и твоята снимка така успешно като при Дея, че се измъчи и ти  Hug
Етоалче, знам, че ти е притеснено, но съм сигурна, че всичко е, и ще е наред! Толкова чакано бебченце, просто няма избор да не е силно и борбено  Hug Много да лежиш и почиваш, забранявам ти всякакви физ. натоварвания!

Много успех на всички бебеправещи и да напомня, че вече е 2ри февруари, а + тестче още няма. По-сериозно, моля ви!  Naughty  Hug

И да не забравя - Tranquility e готов, не се отчитат хромозомни аномалии и пак е момиченце  newsm53 Много ми стана хубаво, тайничко се надявах на това  Flutter

# 128
  • София
Добро утро! Какво хубаво начало на деня, Комалче, толкова се зарадвах! Аз си бях сигурна, че изследванията ще са супер! И честити ти розови гащенца! Толкова хубаво! С Етоалчето и останалите ни бременилчета да лежите на топло и да си почивате, много сте го заслужили. С малко закъснение да добавя и за Вики, много прекрасни новини и за твоя преглед, манекенски мерки и само така. Надявам се да се чувстваш добре и без повече вливания. Hug

Още веднъж ви благодаря на всички за цялата подкрепа и надъхване, с вас тези неща са ми толкова по-лесни. Прегръщам ви много! Успех на всички гонещи и Нечакащи, сигурна съм, че този любовен месец ще е много успешен. bouquet

# 129
Добро утро Hug
Дея,още веднъж-много се радвам и съм сигурна,че вашето чудо е вече на път  Hug
Комалче,браво за страхотните резултати и честити ти розови гащи  Heart Eyes Hug
За всички гонещи о  Praynig Hug
Много ви благодаря на всички,аз днес съм по-добре,решила съм-никакви лоши мисли повече,спрях да чета в интернет,почивам си по цял ден и всичко ще е наред.
Силно Ви прегръщам и стискам палчета  bouquet Hug

# 130
  • София
Дея, и аз искам да се присъединя към пожеланията на всички много скоро да ни покажеш двете си чертички.
Ливче, и ти я отметни снимката и скорострелно забременявай.
Етойле, вярвам, че всичко ще е наред при теб! Дано оттук насетне да нямаш никакви поводи за притеснение.
Комалче, честито за добрите новини!
Съмър, много съм любопитна за резултатите от изследването след режима ти.

# 131
Дея, браво, че сте свършили тая работа, ти си герой! Сега бебо ще дойде много по-бързо, сигурна съм  Hug
Етоал, точно така, никакви негативни мисли  Hug Почивай си, глези се и пращай положителна енергия на Точко  Heart Eyes
Комала, много хубава новина, толкова се радвам!  Hug

Моите вълшебни тестове вярно вълшебни излязоха, аз ѝ ги пратих по пощата, понеже живее в чужбина, с бележка с надпис "Lucky tests"  #Crazy Кой да предположи, че магията на пожеланията е толкова силна  Heart Eyes Ако моите пожелания наистина са толкова вълшебни, пожелавам ви в следващите няколко месеца никой да не остане в тази тема (освен ако като на мен просто си му е приятно в тази компания  Flutter), всички по отчетни и най-късно догодина с по едно-две пухкави вързопчета  Flutter И в този ред на мисли, така и така съм тук - вчера гледахме бебко, вече е цели 160 грама, много шава, много танцува и стоеше с отворена уста  Joy Силно учуден от нещо... Така че ви ръся със заразен син прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 132
Цоппп под синичкото  Crazy Party
Май клоня към този цвят повече, но и розово няма откажа  Hug
Етооо скоро ще има розово от Комала  Hug Браво за добрите резултати.
Соренда  Hug благодаря ти  Hug дано и при теб се случат вече нещата  Praynig
Моя Ц пак откачи ....от снощи 23:30 до сутринта в 5 нито капка (3 дни плътно имах) днес е 4ти ден и пак няма нищо  newsm78 , дали е заради възелчета?  
На всичкото отгоре ме боли зъб  #Cussing out къф е този мой късмет  Sick  
Екзакли ??? Чакам добри новини
Дея, ограничения в обичането има.ли? Или няма проблеми?

# 133
Ехааа, Комалчееее, така се радвам!!! Чудесни новини!!! И честити ти розови гащи, ето че всичко се нарежда, само кураж се иска!  Hug

Взимам си и розов, и син прашец от Стормчето, пък важното е да е живо и здраво.  Hug

Хубав ден от мен,момичета! И чакам някой да покаже двете чертички съвсем скоро  bouquet

# 134
Здавейте,
 Комалчче, честити розови гащи  stork-girl newsm51 Тъй като не съм запозната, това от изследването ли го разбрахте?
Ливче  , при мен цикъла когато е нормален е такъв 3 дена  нормално течение, 4-ти ден чист , на 5-ти ден слабо кафяво и приключвам .
Аз си правя тестове, които не ми изглежда да се насищат  newsm78, но ще продължавам. Сетих се, че първите няколко месеца като ходих на лекар, тя все ми казваше О ти е след 3,4 дни , което все си беше 14-ти или 15-ти ден което си е нормално. Може ли само последния път да е имало някаква аномалия и О да ми е била 6 дни преди Ц и напразно да съм пила хапчета newsm78 Просто се зачудих bouquet

Общи условия

Активация на акаунт