Отговори
# 135
  • Varna
Здравейте Hug
Комалче, честити ти розови гащи и хубавите резултати от теста Heart Eyes. Вземам си розов пращец от теб и синичко от Стромчето. Тайничко се надявам на  момченце и момиченце- близначета Blush
Бременнелчета , надявам се да сте добре и да нямате много неразположения Hug
Палчета за гонещите О Wink

# 136
  • София
Стормче, така се радвам, толкова много! Колко сте пораснали! Браво! Събирам синичко с шепи и ти прашам много  Hug Колко бързо минава времето, помня много добре като ни се похвали с двете чертички!  bouquet
Ливче, откъм обичане лекаря каза само вчера след процедурата да сме малко по-нежни и без силно физическо натоварване, иначе никакви рестрикции от нищо. Аз реших вчера да си дадем почивка, но днес вече се чувствам все едно нищо не са ми правили. И кървене нямам вече. Само свещичките малко ми скапаха системата, но това е друг въпрос  Crazy
 Hug за всички! Продължавайте да сипете прекрасни новини!

# 137
Дея, значи официално откриваш любовната седмица  Flutter стискам палци Simple Smile
Май се сетих какво искаш да кажеш с объркването на някой неща.
Силве, там долу всичко е възможно. Спомням си един преглед на 13 ден (при редовен 28 дни цикъл) ни фуликул ни дявол  Whistling варианти : ранна О, късна О или.липса на О
Ти не пиеше ли Инофолик? След приема направих хубав фуликул (само 1 хубав 🤔), но дали има път да стигне където трябва  newsm78 да ли се е пукнал. ...никой не знае.

# 138
  • София
Здравейте!
Стормче,  много сте пораснали браво.   Hug
Комала,  честити розови гащи. Аз си мислех,  че ще е момиче. Радвам се, че теста е с добър резултат.
Дея,  радвам се че и ти си добре.  Hug
Етоиле  Hug
Верано,   как си?
Успех момичета и чакам с нетърпение ++ тестове.
Аз снощи се събудих в 3:30 и не можах да заспя. Едвам дочаках да стане време за кафе . И понеже се изкуших с кафето едни изследвания ще останат за другата седмица. Много ми е трудно с това на гладно, винаги съм жадна и мечтая за кофеин. Сега главата ми е така.  Joy

# 139
Привет.
Комалче честито розови гащи.Две принцеси.Мечтата ми е това.
Етоалче почивай повече и пази точица.
Деа.как си?
Вики браво на малчо расте ли расте.
Стормче браво и на вас.
На новите момичета добре дошли.
Ние ще истървем О.ще е утре или в др.ден.а ММ го няма.
Позрави от мен. Hug Hug Hug

# 140
Дея, значи официално откриваш любовната седмица  Flutter стискам палци Simple Smile
Май се сетих какво искаш да кажеш с объркването на някой неща.
Силве, там долу всичко е възможно. Спомням си един преглед на 13 ден (при редовен 28 дни цикъл) ни фуликул ни дявол  Whistling варианти : ранна О, късна О или.липса на О
Ти не пиеше ли Инофолик? След приема направих хубав фуликул (само 1 хубав 🤔), но дали има път да стигне където трябва  newsm78 да ли се е пукнал. ...никой не знае.

Не не съм  пила 🙂

# 141
Чакайте да не изпусна и аз да се наредя под розовото на Комалчето и синьото на Стормчето Simple Smile Хубаво да ни наръсите.

Вале, и аз като теб искам близначета Simple Smile чувала съм, че човек когато много силно иска нещо, то само идва !

Аз си чакам О, но засега си оставам с чакането.

# 142
Комалче,имам още едно въпросче  Laughing
По принцип като спря противозачатъчните, следила ли си О с тестове или др методи или хванахте яйцето случайно?  Hug

# 143
Вземам си синичък прашец! Е, и розов да е няма да го върна Simple Smile

# 144
Като казахте тестове за О, аз мога ли да споделя моите с вас
http://prikachi.com/images.php?images/107/9031107h.jpg

Цикъла ми е 24дни, започнах тестването от 6ти ден, първи чист, че да не изпусна момента. От вчера имам придърпвания, лека болка, тежест, а тестовете говорят друго...

# 145
Спазваш ли правилата без течности и без тоалетна 2-3 часа преди теста?
За съжаление няма положителен  Confused
А цервикалната слуз как е ?

# 146
  • София
Самърче, щях да питам същото, което е питала и Ливчето - това да стискаш поне 2 часа е много важно за правилното тестване. Също така ако си започнала да усещаш придърпване, според мен означава, че някое срамежливо фоликулче там се подава и се приготвя. Продължавай да тестваш. При мен чертите са същите и в един момент рязко се насищат. Моят Ц е на 26 дни и О по принцип е около 13-14 ден, а лекарите ми казват да го очаквам към 10-ти ден, щом ми бил кратък Ц. Но уви, всеки организъм си е различен. Търпеливо си тествай и двете чертички ще се покажат. Стискам палци да започнат да се насищат много скоро!  Hug

# 147
Дея, Ливче, много благодаря за бързата реакция.

Абсолютно стриктно спазвам указанията, не пия вода, не ходя до тоалетна поне 3часа преди тест.
А предните 2—3 месеца бях убедена, че с това придърпване О е дошла, имаше усилено бебеправене още два дни и после застой.
Затова разчитам на вашите по—експертни мнения Simple Smile за което благодаря

# 148
Съмърче,продължавай да тестваш,може да е рано още.Това от кои дни са ти ?Би трябвало последното да е 10-ти ден и там ми се вижда,че е започнала да де оформя чертичка,така че трябва да започ е да се насища  Simple Smile
За всички  Hug bouquet

# 149
Добро утро, момичета Simple Smile

Голяма лудница ми е на работа..  Не съм чела и имах 49 нови коментара в темата.. Не успях да ги прочета всичките. Не видях, къде Комалчето е писала за цвета на гащите, но честити да са й розовкиии  bouquet  Много ме радвате..

Браво и за растящото момче на Стормчето.
Вземам от прашеца и на двете, нали нямам претенции какво бебче ще ни се падне  Joy

Успех на всички нечакащи  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт