Отговори
# 150
Аз не смея да ви ръся, ама вие се почерпихте вече  Mr. Green  Hug
Страхотна позитивна енергия получавам от вас, благодаря ви  bouquet

Ливче, не го мисли Ц, може би заради АБ е не е както обикновено. Даже нека свършва по-рано, че да пускаш най-накря контролата за У . Дано ти размине зъбчето!

Силве, действай с Ову тестовете, след хапчетата уж би трябвало цикъла да ти стане към 28-дневен, според мен просто е рано още за ++ .
А разбрахме, че мъничето е момиченце от този тест, да. Извличат ДНК-то на бебчето от моята кръв и броят хромозомите , за да видят дали има хромозомни аномалии и покрай тая работа ако искаш и пола могат да определят.

Ехх, Хриси, много ме е яд като стане така  Crossing Arms Много тъпо като изпускате О за толкова малко Sad То никой не е виновен, ама пусто тея месеци бавно минават.  Hug

Совичка, аз взех, че ти отговорих в другата тема, ама се поправям да е тук  Grinning
1вият цикъл след противозачатъчните го пропуснах, защото лекувах уреаплазмата, тогава ми дойде на 30ти ден. Втория вече го започнах с тестове за О, уж имах ++ тест на 13ти ден, но за момента ми е много съмнително дали О е била на 14ти ден или 3-4-5 дни по-късно , защото положителен тест за Б за ранно диагностициране имах чааак на "закъснение" и бебка и досега си върви с няколко дни назад според термина по ПРМ. Та общо взето никаква полезна информация не ти дадох  Grinning Като получите зелена светлина си действайте сериозно във фертилната седмица, че съвсем се оплетох с тея Ову тестове и аз   Grinning  Hug

Summer, дано скоро започнат да се насищат. Странно е, че имаш симптоми, а пък тестовете са доста отрицателни.

Много ви прегръщам всички, чакам с нетърпение  EFP
За бременилчетата, бебчовците в коремчетата да слушат много и все така хубаво да си растат  baby_neutral
Етоалче, нали лежиш  Naughty  Hug Дано се чувстваш много добре  love001

Скрит текст:
След 2 часа съм на преглед, фетална морфология, много ми е притеснено, ще пиша после как е минало!

# 151
Успех, Комалче, дано всичко е наред. Палчета от мен  Hug Hug

# 152
Добро утро момичета   Hug
Абее с тия тестове за О голяма обърквация - най - добре редовно обичане.

Комалче, честити и от мен розови гащи Simple Smile Стискам палци за прегледа и чакам с нетърпение да ни се хвалиш след него.

# 153
 Добро утро  Hug
Комалче,лежа и още как  Mr. Green
Много се радвам за твоята бебка,всичко ще е наред днес,сигурна съм  Hug
Тонче,стискам палчета за +++ Hug
Аз да кажа за тестовете за о,че и при мен е същото.Имах + на 17-ти ден,обаче сега по ехограф излиза малко по-късно и точно това каза док,че може да е станало и след 2-3-4 дни от теста,така че наистина не е много гаранция и най-добре дори и след + тест пак да си се обичате още няколко дни.
Стискам силно палчета на всички  Hug bouquet

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 09:59 от Étoile*

# 154
  • София
Комалче, с теб сме и ти пращаме всичкия позитивен заряд на света. Ще видиш, всичко ще мине чудесно. Чакаме те да се похвалиш!
Относно О тестовете - до колкото знам, в момента, в който излязат 2 хубави черти и редпективно теста е положителен, това означава, че О ще е след 24-48 часа. О теста отчита ЛФ (май този беше) хормона, който се отделя в системата при нарастване на фоликула. В момента, в който той се пукне и освободи яйцеклетката, хормона намалява, О теста вече не е +, и тогава е най- важно за обичане. Поне на мен док така ми го обясни, но ме поправете ако бъркам. Покрай това си мисля, и че е нормално и на Комалчето, и на Етоалчето О да е била няколко дни след + теста. Стискам палци на всички гонещи. Аз лично спрях О тестовете, следя по ЦС, пия отхрачващ Мукосилван във фертилния период и това много помага. Ще видим в края на този месец дали ще имаме зелена светлина да я сгащим.  Hug

# 155
Благодаря ви за полезната информация,момичета! Hug

Комалче,стискам палчета за фм.. убедена съм,че всичко ще е наред! Чакаме те с новини!  Hug

Пожелавам на всички хубав и ползотворен уикенд. Аз утре се прибирам от Лондон и нямаааам търпение да си гушна кученцето..колко ли му липсваме..милото самичко.. Heart Eyes Hug

# 156
Дея, абсолютно си права, че О настъпва от 24 до 48 часа след + тест. Хормона мисля, че беше ЛХ.

Совичке, за първи път ли го оставяте самичко?

Ох аз май си внушавам , ама на 19-20 ден имах бозаво зацапване, сега го няма вече. Бях се уплашила и ходих на док - каза, че е ма хормонална основа, може от стрес, от еремето, а може и да е имплантационна - рано е да се каже. Лигавицата ми беше 10,5, по което пак нищо не може да се каже. Лекичко ми се повдига по всяко време на деня и нощта, гладна съм често, но след като хапна пак слабо ми се гади, след глътките кафе също Shocked. Чакам Ц на 10-ти, точно след седмица. От днес започна леко да усещам ПМС ниско в стомаха, но гърдите грам не са ми напрегнати за разлика от другите месеци потова време. Тия дни имах и някакви усещания в левия яйчник. Уж не търся симптоми, не смея да се надявам, но как ви се струва?

# 157
Надежда за щастие, дано всичко да не са фалшиви симптоми, а да са за хубаво  Peace

И на мен обикновено на 22-23 ден от цикъла ме болят много гърдите. Сега ми е 22 ден и не ме болят.. Обикновено ми се повръща във всичките месеци, само в тези, които забременявах (макар и за кратко) не ми се е.. Така, че признаци не искам да търся, даже понякога като се замисля нещо "дали не е признак" и ми иде да си ударя един шамар  Joy

# 158
Охх Тонче, същото - да не говорим, че наистина всичко може да е от стрес, зацапването и спокойните гърди от нисък прогестерон и въобще да не е имало О този месец Cry Надеждата умира последна, стидкам палци и за теб Peace

# 159
Здравейте момичета  Hug
Мушкам се и аз под прашеца на Комалчето , Викито и Стормчето  newsm75 newsm79 newsm28

По върпоса за тестовете, след две еднакви черти усилено се трудете поне още 4 -5 дни, че нищо не се знае с точност Simple Smile

Комалче, всичко ще е наред , чакам да се появиш следмалко с хубави новини  Praynig

Надежда и моите гърди грам не болят този път. А е странно защото съм 4-ти ден след О и пия Дуфастон, друг път гърдите направо ще се пръснат и не се пипат, а сега нищо  newsm78

Датата ми за Ц е чак 15, така че доста има да си почакам  ooooh!

# 160
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:

Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 10.01., предполагаема О 25.01., Тест/МЦ 09.02. fingerscrossed
Соренда, първи ден на МЦ 19.01., предполагаема О 01.02., Тест/МЦ 15.02.
deedee87, първи ден на МЦ 18.01., предполагаема О 02.02., Тест/МЦ 17.02.
*Мери*, първи ден на МЦ 19.01., предполагаема О 03.02., Тест/МЦ 17.02.
desita30, първи ден на МЦ 20.01., предполагаема О 03.02., Тест/МЦ 17.02.

# 161
Надежда за щастие, гледай да не се вглеждаш много много и не търси какво те боли и какво не, да не се разочароваш после. Стискам палци да всички тези подсказки да са на хубаво и след свдмица да се разбере. Мен всеки месец преди да забременея ме боляха гърдите след О до Ц, но единствено в месеца, в който забременях - нямах никакви симптоми, гърдите изобщо не ме боляха. Започнаха да ме наболват чак след закъснението и след + теста. Дано и при теб това се окаже така!  Praynig
Совичке, лек полет утре до София!
Комалче, имаш палчета за фм! Чакаме отново хубави новини!
Дея Нова, ще имате зелена светлина и още кал и ще видим как още първия месец ще е бебеносен! Hug
Съмърче, дано тези дни се насити О теста! Дано хванете яйцето!
Хриска, жалко, че ТМ заминава, но все пак ще стискаме палчета да е останал някой войник и да дочака О! Винаги има надежда! Praynig
Ливче, да си заминава Ц! Изобщо не старадай, че е по-къс този месец! Може да е от хапчетата, случва се понякога. Дано ти е минал зъбчо, да не те мъчи и това. Кога беше на преглед?
Екзактли какво направи? Кога щеше да прави процедурата? Не е писала тези дни или съм пропуснала.
Етаолче, лежи си, миличка, точица ще се закрепи както трябва. Почивай си и само хубави неща да ти се въртят в главицата. На 15-ти ли чак си на лекар? Стискам много много палчета! Hug
Всички останали бременилчета,  Hug и за вас!
Хубав и успешен петък на всички! На рбаотвщите да им минава бързо деня!
Няма ли някой да развее две чертички в новата темичка?! baby_neutral Чакам Гоустче скоро Heart Eyes
Не видях списъчето - така че много палчета на всички НЕчакащи и гонещите О тези дни! bouquet

# 162
Здравейте, момичета,
След дълго очакване, месецът в който официално се записах в темата, както ми пожелахте ми донесе късмет и видях двете чертички. Въпреки, че от началото на бременността ми се налага да лежа, заради силни болки и частично отлепено сакче, вярмам че всичко ще е наред. Искам първо с вас да споделя нещата, които проработиха при мен, като се надявам да ви бъда полезна със съвет.
При мен, както и при доста други момичета матката е "обърната". Бях чела, че при това физиологично положения на матката сперматозоидите стигат по бавно и по-трудно до нея, затова трябва да се практикува поза, при която жената е с гръб, а мъжът зад нея. Така сперматозоидите се "поставяли" точно на входа и преминавали по-лесно в матката. При нас се получи по този начин.
Също така ползвах лубрикант за зачеване от два месеца, като на втория забременях. Аз ползвах "Префер гел". За повече ЦС предполагам е спомогнал и сиропа за кашкица, който случайно тогава пиех. Същият месец видях толкова ЦС, колкото не бях виждала друг път.
Тъй като ние сме с мъжки фактор, пиехме някои билки и добавки- чай от бабини зъби и магарешки бодил, една смес, рецептата за която има в темата за мъжки фактор от пшеничен зародиш, пчелен прашец, пчелно млечице и мед, както и добавките - селен, цинк, магнезии, в.Е, коензим Q10, фолиева киселина.
Не знам кое от всички неща помогна, или всички заедно, както и това че два месеца по-рано ми правиха хистероскопия за премахване на полоп на матката.
Тъй като стана дълго спирам дотук, ще се допълня, ако се сетя и друго. Пожелавам скорошен успех на всички момичета, защото сте много мили и позитивни и искам да споделя едно мисъл, която прочетох тук, във форума "трябва да вярваме, защото всеки изминал ден ни доближава с един ден по-близо до нашите бебчета".

# 163
Младамама, тихичко честито!  Heart Eyes
Радвам се, че сте успяли! Даваш надежда на толкова много момичета!
Лежи си, почивай си, всичко ще бъде наред. Ще чакаме да минеш да се похвалиш и със сърчице скоро! Успешна и лека Б до пухкав финал!

# 164
Честито Младамама, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug

Общи условия

Активация на акаунт