Отговори
# 165
  • Varna
Здравейте Hug
Комалче стискам пелчета за ФМ, чакаме новини Hug
Хриси,жалко че ТМ заминава преди О, все пак стискаме палчета нещо да е останало и да си чака момента Hug
Младамама честито и лека бременност Hug
Аз от няколко дни  съм с болки в кръста, иначе гърдите не ме болят.
 Hug за всички

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 18:35 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 166
Прекрасна новина Младамама! Наистина даваш толкова много надежда Hug Благодаря много и за споделената информация, каква е диагнозата на ММ?
Пожелавам ти бързо минаване на болките и прекрасна, спокойна бременност Simple Smile

Гоустче, явно февруари е месеца на неболезнените гърди  Laughing

Вики и аз уж все си повтарям, но пуста надежда. А и ми се искаше да споделя с някой, че ММ хич не е навътре в тия неща, пък и да не му давам напразни надежди и на него.

# 167
  • София
Момичета, и аз съм тук, чета ви, но не пиша. Нещо ми е кофти настроението. Sad
И на всичкото отгоре, надеждите за този месец ми се изпариха. Всичко като по учебник и О и БТ, но на 12 ден от О си направих пак тест и е отрицателен Имам 2 дни до М и никакви симптоми.
Пък и мъжа ми нещо не се впряга и ми е едно такова... Tired
Оплаках ви се...

Комалче, стискам палци за ФМ и като се запознаете с точица, да дойдеш с хубави новини.  Hug
mladamama, тихичко честито.  bouquet

# 168
Разбира се, Надежда за щастие, тук сме да си споделяме всички терзания, емоции и вълнения:)
Нямах предвид да не споделяш с нас, а да се опиташ да не го мислиш толкова, въпреки че знам колко е трудно. Аз всеки месец имах симптоми откакто бебеправехме и всеки път бях убедена, че се е получило. Само месеца, в който нямах симптоми и бях убедена, че не е стнало - беше.
Дано всички тези симптомчета при теб са на хубаво и скоро да развееш две чертички! Пожелавам ти го от сърце, както и на всички останали момичета в темата!
Бузанче, може да е било рано за теста! Не винаги самото оплождане е в деня на О! Може да е след ден-два-три, така че надежда има винаги!

# 169
Вики   Hug Hug Hug
Не съм го разбрала негативно и благодаря, че си обективна, защото много  надъхване също не е на добре. Аз и затова споделих, за дс не режисирам филми и да видя и други гледни точки.
Май прозвуча малко оправдателно в предния пост, аз исках само да ти отговоря. Simple Smile
Наистина тук срещам много подкрепа, успокоение и сваляне на земята, когато се налага Simple Smile

# 170
nadejda_za_shtastie , диагнозата е астенозооспермия, а морфологията по Крюгер с 5 % нормални плувци. Докторката при която ходих в Щерев каза, че въпреки че заключението е намалена оплодителна способност, според нея не е основния проблем да не забременявам, но ми препоръча да пробваме с инсеминация. Аз обаче реших да започна тази програма, която си направих според препоръките на момичетата от темата за мъжкия фактор и ето, че имаше успех. Трябва да сме много постоянни обаче и да не се отказваме, защото си е трудоемко всеки ден да вариш билки, а и мъжете не са много склонни да ги пият, но трябва да ги убедим.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 12:27 от mladamama

# 171
Mladamama, благодаря за информацията, наистина тези мъже - големи са магарета.

# 172
Младамама, честито! Лека бременност и до щастлив финал  bouquet

Може ли на ЛС, да ми кажеш тези отвари. И ние сме с астенозооспермия, според гинеколожката ми и според андролог-уролог не е проблем и е поправимо.. Ще видим колко се е поправило Simple Smile Все пак ми е интересно, какво да накарам ММ да пие  Wink Laughing

# 173
ton4etyyy, отговарям тук за отварата, ако има и други момичета с такива проблеми да я изпробват.
По една супена лъжица от сухите билки магарешки бодил и бабини зъби се вари в около 300 мл. вода 5 мин. След това кисне 30 мин и се пие по една чаша преди хранене 3 пъти дневно. Мъжът ми го пиеше само сутрин и вечер, за да не носи на обяд на работа.
Аз също пиех бабини зъби(за репродуктивни проблеми го дават), но го взех на тинктура и го пиех в малко вода или сок по 25 капки. Може и сухата билка от отварата на ММ да се замени с тази тинктура и да вариш само магарешкия бодил, като му добавяш след това по 25 капки тинктура от бабини зъби.
Относно добавките сме вземали на таблетки отделно, не комбинирани витамини (пак по препоръка от темата за мъжкия фактор)- селен, цинк, коемзим Q10, фолиева киселина, витамин Е за ММ, аз пиех фолиева, витам Е, магнезии, вечерна иглика. Двамата също пием (продължаваме и сега) сутрин  по 30 капки клеева тинктура.
За така наречената "бърканица", която е много популярна за проблемна спермограма я приготрях от 50 гр. пчелен прашец, 10 гр. пчелно млечице, орехи една шепа, пшеничен зародиш - 3-4 супени лъжици. Това всичкото разбърквам в половин буркан с мед и приемаме двамата сутрин и вечер на гладно.
Нито чаят, нито останалите неща са неприятни на вкус, така че мъжете трябва само да ги пият. ММ все се шегуваше че бавно, но сигурно го тровя с нещо, защото аз само бърках и върях разне неща и само го тъпчех с тях Simple Smile.

# 174
  • София
Здравейте момичета!
Комала , стискам палци за ФМ .
Ливче, как си ? Боли ли още зъбчето?
Дея ти как си днес?
Хриска , и от мен все пак имаш стиснати палци жалко че заминава ТМ.
Вале , ти си първа в списъчето успех.
За всички момичета със симптоми и без симптоми успех , ние ви мислим и стискаме страшно силно палци.   Heart Eyes
Младамама, честито и от мен и лека бременност.   bouquet
Бузанче, дано е било рано за тест.  Hug
Аз днес се чудех какво да правя и си намазах косата с бадемово масло и зехтин ( това имах) после маска и на лицето . Да минава времето. Утре ще съм на работа така се очертава.
Лек ден и на почиващите и на работещите и да минава бързо за всички.    love001

# 175
Младамама, честито и от мен !😊
Благодаря за изчерпателната информация , дала успех при вас 🤗

# 176
Mladamama,честито и от мен и лека б Hug Heart Eyes Hug
Вики,чак на 15-ти съм,да,не знам как ще избутам дотогава  Mr. Green Но понеже нали съм паника,звъннах сутринта на док и каза,че няма от какво да се притеснявам и просто трябва да си лежа и да чакам да мине малко време.Та си свалих книжки и се разсейвам   Simple Smile Вие как сте ?  Heart Eyes
Надежда,Бузанче, Тонче силно ви стискам палци  Praynig
Хрисче,дано все пак да сте хванали о  Hug
Гоустче  Hug
Пуфе,Комалче, Стормче  Heart Eyes
За всички  bouquet

# 177
Mladamama, благодаря ти. Това с меда няма как да го приложим, много пъти съм я срещала тази отвара, но и двамата сме с висок инсулин и дори мед не приемаме. За чая, обаче ще купя нещата утре и ще варим  Peace

Иначе ние си приемаме омега 3 и вит. Е по предписание на док + вит. Д  Simple Smile

# 178
Здравейте момичета Hug нещо малко ви изпуснах...
Дея радвам се, че всичко е наред със снимката. Дано скоро се случи чудото.
Комала Честито, успех до финала  Hug
Mladamama На теб също честито. Аз също съм с обърната матка и то много на зад, сега при последния преглад док ме посъветва същите неща относно позата, пък да видим  Wink

Момичата да споделя за прегледа.. общо взето всичко изглеждаше наред. Оказа се, че точно когато отидох съм била в овулация, дано да сме успяли този път.  Praynig Ако не се получи обаче, ще правим цветната снимка. Взе ми микробиология, за да подготвим нещата. Сега остава да чакаме или по скоро не чакаме  Wink Притесняваме обаче, че от тази сутрин имам нещо като леко парене и не знам какви мерки да взимам, за да не стане по-лошо. Ако някои може да сподели, ще съм благодарна. Искам да е нещо максимално безвредно, за да не прецакаме нещата.

# 179
  • София
Здравейте мили момичета!
Камалче, честити розови гащи и успех на ФМ. Стискам яко палчета и с нетърпение чакам да пишеш как е минало.  Hug
Младамама тихичко честито! Почивай си и се пази. Сигурна съм, че всичко ще е наред и ти пожелавам на следващия преглед да не се види никакво отлепяне и от там насетне лека и безпроблемна бременност до термин!
Деедее дано не стигнете до ЦС и още този месец да сте свършили работа!
Етойле почивай си хубаво и бъди позитивна. Всичко ще бъде наред - ще видиш!!!  Heart Eyes
Бузанче не се отчайвай. Надявам се да е било рано за тест. Разбирам те за ТМ - повечето са така. Не знам дали е по-добре, но поне се опитай да не се натоварваш и с това. Сигурна съм, че и той много го иска, просто знае, че рано или късно ще се случи и за това не го приема толкова тежко. Важното е да не мрънка когато дойде момента за действие  luvbed
Надежда   fingerscrossed дано това са бременни симптоми.
Пуфенце ти как си? Може би пък ще се разсееш на работа.

Аз вече се престрашавам и както обещах минавам да ви наръся обилно с розов и много шавлив прашец!!!  stork-girl  babydust7 babydust7 babydust7
Скрит текст:
Днес бчх на нещо като ФМ, но преди основната в 20г.с (сега съм 18). От първата ФМ имахме предположение за момиче и днес най-сетне се потвърди - ще връзвам панделки  Heart Eyes Още съм в еуфория - беше страхотно да я видим как подскача, размахва крачета и ръчички и позира. Док каза, че само дето не прави ''дъкфейс'' - едва я накара да се обърне, за да видим гръбчето. Вече е 250гр. 

Общи условия

Активация на акаунт