Ето, февруари стана, коя ли ще е първата ни МАРТенска мама?- тема 11

• 39 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Светлана то си е за невярване.!Ми не може пък такова крайно разминаване при двама д-ра.Толкова е доктор единия значи.
И аз рових по сайтовете за рокли ама нищо-направо не зн какво ще нося в тая болница.Уж мн са малко нещата,ама със сак ще трябва,то само една хавлия и пет парцала и няма място.
А рокля не смея да взема, оъ сайт,че размер сега я оцелила-я не,ако не съм я видяла на живо как ще разбера дали ще ми стане.Всичките ми стари рокли се пукат по шефовете,цип не може да се закопчае.Еее,здраве да е.Бебе ако е 3,кг,води 5 кг,и др.от лакомия😄?

# 586
Аз ще се изписвам по всяка вероятност с някоя от бременните ми рокли. Поне няколко месеца нормалните дрехи нямат шанс да ми стават.

# 587
И на мен доки ми предложи дати за секцио от 9 до 14 дни по-рано. Последната се пада на 8-ми март и за планиране на момче - хайде няма нужда  Joy Избрах си най-близката до термина и сега голямо чудене дали направих добре  hahaha
Аз имам пералня със сушилня на електролукс и нямам забележки. Обмислям да купя вертикална  прахосмукачка, но на Филипс, даже тази която и мие после  newsm78

няма да сбъркаш аз си улесних в пъти живота! гледай само да е възможно най мощна защото видях че от едната до другата има коренна разлика! просто повечето бяха адски тежкиии и изобщо не смучеха така че гледай внимателно и настоявай да пробваш!  Wink

# 588
На мен термина ми е 18.03, секциото планирано за 10.03, като АГ каза че ще следим как се развиват нещата защото от самото начало върви с 1 седмица напред и е възможно да го изместим по-напред. Първо се бях настроила за 10.03 после предвид че върви напред с развитието се настройх за 03.03 и много ми хареса и като дата и това че е почивен ден, което ще рече че когато детето има рожден ден ще сме свободни и ние и други хора ще можем да го празнуваме както си решим, отделно 03.03 се пада петък а ние с таткото сме родени и двамата в петък и определено вярвам че родените в петък имат късмет аз съм живия пример. На последния преглед обаче АГ каза че не е добре в почивен ден да го правим не че нямат дежурни, но всичко ставало много рисковано ако дойде родилка с нормално раждане и т.н. а и двете искаме да е по-близо до термин, но дали ще устискам не знам. Относно кг аз все гледам да се ограничавам по-леко да хапвам даже и с плодовете не се отпускам, тестяно не ям по принцип, пържено не помня от кога не съм яла, храната си я тегля да не е повече от 200 гр., сладкото гледам да не е повече от 1 вафла или нещо подобно на ден, супи ям, кис. мляко и въпреки това последния месец качвам стабилно, но си мисля че е от водата има дни в които пия много и после съм +1 кг и тая вода не излиза, след още няколко дни се повтаря ситуацията пак жажда и на другия ден + още 1 кг все си мислех че ще ги изкарам тия течности ама не трупат се, пък не е като да кажеш да съм подута и оттекла не знам какво става, 35 г.с. утре влизам в 36 г.с. и съм + 9,5 кг не се оплаквам нормално е за тези седмици ама много исках до раждането да си постигна целта от общо 10 кг, ама като гледам ще прехвърля. Аз трудно свалям и за това гледам да се вмъкна в тези кг защото знам че после и 5 кг да са ми останали да смъкна едва ли ще успея, че не мога и да гладувам с ниско кръвно съм и като не ям колабирам не мога да пазя диети колкото и да искам воля имам, глад не чувствам но ме удря веднага в кръвното. За сметка на моето ограничаване бебо върви много добре едър и ММ все обяснява на АГ как не ям да ми каже да се храня а тя гледа бебе и казва ааа аз по бебето се ориентирам кой как яде, а тя определено си го гледа добре, явно и той като майка си не хаби храната  Grinning каквото хапне всичко усвоява и трупа Simple Smile

# 589
Катерина, благодаря за инфото.

# 590
Калфова и на мен ми казаха около 18.03 да се готвя  Simple Smile ако ще е секцио като нищо 9-ти или 10 като дата. И недей да се оплакваш с тия нищо и никакви 9 кг, а се радвай, щото още с раждането ше ги свалиш, а аз и някои други дето сме 20+ да му мислим.  Wink
Не се стряскайте за двете седмици, при секцио това си е в реда на нещата, поне 10 дни преди термин трябва да е. Simple Smile

# 591
Калфова, хич не е много +9,5. Това с водата да не е от някаква сол. Аз си взех някаква с калий и нямам такива отоци, аз си отичам де. Преди да забременея повече. За кайсиите помагат ама сега само сушени.
Аз преди много лесно свалях, но след като родих много трудно. Главно воля, то със злоядо дете, това ли да му дадеш, онова ли и накрая мама хапнала от всичко Crazy Нямам ниско кръвно, не ми прилошава, без кафе не мога де.
Това е от нещата, с които се надявам да се справя сега по-добре.
И аз гледах рокли и се чудя и мая , кой номер и какъв модел. С каката бях с оток преди да родя. В родилното туп 10 кг и като увисна всичко и като се видях лошо ми стана, то дебела беше по-добре. С един клин той ми широк и още повече. Сега мисля да си взема чорапогащник, или дънки, нещо по-стегнато. Но роклята кой номер newsm78 сега талия 110 до колко да спадне с раждането. Аз не помня как било. Не знам #Crazy да не стане, че няма да мога да се натъпча в роклята.  Joy ще връча роклята на доктора и ще му кажа, режи докато стане Joy

# 592
Момичета, има ли връзка между активността на бебето и кисилините?  newsm78 Значи от снощи, като че кораб се люлее в корема ми и имам ужасни киселини, толкова ужасни не са били до сега, и седя само в седнало положение. Жал ми е да събудя ММ , че е доста изморен да ходим на денонощна аптека да търсим нещо, а сама ме е страх... преди газираната вода ми вършеше работа, ама сега взех някаква подсладена и ефект няма никакъв. Направо се чудя какво да правя Crossing Arms

# 593
  • София
Jeran, и аз съм на кораба-Майка  Crazy
Бебо беше свръхактивен тази вечер и сега не мога да мигна от жесток рефлукс, въпреки Кваматела. Една от причините да се появят киселините е механичното притискане на стомаха от порастналата матка и бебето, и според мен има логика като се раздвижи да се влошат нещата... Аз за вечеря съм изяла един голям банан само и сега този банан все още ми се разхожда и се надига до между ушите... Sick Преди малко пих сода бикарбонат с вода и се надявам да ме успокои дотолкова, че да мога поне да си легна....Смуча и ментов бонбон, лееко успокоява положението и той, но засега не лекува киселините.

# 594
Зайче, и теб не те оставиха тия киселини. Аз дремя седнала за по 10мин и 30 будна, и накрая ми се навдигна и стана мазало, не успях да устискам до банята Sick, та ММ страшна акробатика направи , че се оплаши и стана да чисти  ooooh!  , да се надяваме сега малко да олекне  Rolling Eyes

# 595
  • От Луната
Тъй! Добро ютро!
Светле, не се оставяй да те паникьосат! Някои индивиди, макар и с медицинско образование са тотални невежи в комуникацията си с хората.

За повръщането, не съм спирала ... Sad
И киселините край нямат. Мрън!
А сега вместо да спя, вече съм ококорила очи.

# 596
Синеока, дълга нощ, или дълго утро...гадна история, но ще изтърпим, не остана   Sick

# 597
добро утро момичета!

днес ме очаква много дълъг ден! Чистачката която идва веднъж в месеца или на два ще дойде сега сутринта. Мисля да говорим с нея ако може да идва след като се роди бебо веднъж на 2 седмици. в помощ ще е да почиства баня тоалетна кухня  по обстойно а и другите стаи ама те са си честички така и така. какво мислите за тази идея? ще я ритам може да ми намали цената ако идва често.
отделно към обяд ще дойдат да пробват и вземат пералнята ииии трябва да ходим да купим нова е да я сложим. Grinning при все всичко вечерта сме на вечерно парти хаххаха чудо. имам да бачкам от компа и да уча за изпит хахяхяхяфя чудо и приказ е днес.

# 598
Добро утро и от мен. И мен много ме мъчат киселините. Докторката ми изписа алгорал и каза че е за бременни и мога да го пия след всяко хранене. Аз го пия основно вечер и е доста по-добре. Гледам,че обсъждате прахусмокачките. Аз имам прохосмокачка робот вече повече от две години. Няма такова удобство. Азси лежа на дивана, а тя чисти ли чисти. Тиха е не е като другите. А и я пускам понякога преди да изляза и като се прибера е изчистила. Много лесно се подържа. И чисти перфектно, събира косми доста. Когато я купувах четох доста и се спрях на румба, от другите марки имаше недоволни. Тази определено е много добра. Взех от по-евтините модели. Чисти и килими и ламината. Преди нея бях дигнала килимите, защото са от най-дебелите персийски и много трудно ми се поддържаха. Сега тя се справя перфектно, а нч стъпване е много приятно и държат топло тъй като сме на първия етаж и е по-студено.

# 599
Синеока, дълга нощ, или дълго утро...гадна история, но ще изтърпим, не остана   Sick

Това с киселините ми е до болка познато от 2ри месец насам съм с киселини....При мен бебето е супер спокойно и не съм имала чак огромни движения до сега (35г.с.),но киселините си ги има и то понякога в огромно количество....
При мен в повечето случаи ми гори гърлото до такава степен,че сълзи ми потичат....а от тези киселини,дето ти идва като повръщано,с извинение,съм имала няколко нощи само и беше кошмарно....Аз от 2 месеца след 5 часа вечерта не съм яла нищо. Помага да ви кажа,пробвайте.

А относно 9,5кг качени...това е мечтата на всяка жена Simple Smile Само не прекалявай с измерванията на храните и не се ограничавай много много. В смисъл,не се вманиачавай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт