Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 800
  • 820
  •   1
Отговори
# 540
Joy Joy Joy Кефя ви се hahaha

Има ли аншоа в Лидл и ако да, каква разфасофка е! ТенкЮ!

Jane2013, сетих се за филенцата от аншоа, хубави бяха, но май беше някаква гръцка седмица, ако не бъркам, иначе като че ли не съм виждала. newsm78 Но това не означава, че няма, като нищо може да съм я подминала, дано се включи някой знаещ. Peace Иначе си права, от време на време спретвам лидълски вечери с продукти от магазина. За кулинарката няма да коментирам, далечко съм, ама си е приятно да тЪ поФалят! Simple Smile bouquet

teta75, туй то, не стига, дет мЪ подкокоросвате, пък после изкупила магазина, сеир на мой гръб, а? Simple Smile А някои тук по два сЮтЮена си купиха, аз сал един. Mr. Green

# 541
# 542
Аз имам три. smile3534 И едни гащи. Mr. Green
Много е забавна темата днес.

Изпекох киш с бекон, не ми харесва на мен, между другото днес случайно видях, че има останали профитероли, беше една кутийка и си ме чакаше чинно.

# 543
Пазара в Лидл не е шега работа май  Laughing

Мда, тръгваш за месо, пък се връщаш с гащи.

# 544
Аз имам три. smile3534 И едни гащи. Mr. Green
Много е забавна темата днес.

Изпекох киш с бекон, не ми харесва на мен, между другото днес случайно видях, че има останали профитероли, беше една кутийка и си ме чакаше чинно.

Страхотни профитероли и тирамису има в Метро. Мисля, че са правени в Италия. Цената им е 6.99 лв. Малко по-скъпи от лидълските, но пък са страхотни.  Crazy

Аз утре ще ходя за шевна машина. В Дружба ли да ходя, из Младостите ли, не съм го решила още.

Showgirls, ето моя коментар:

Да дам отзиви за четката за изправяне на коса. Накратко: доволна съм.

Изправи ми косата много по-добре от очакваното. Не стана толкова бързо, колкото мислех, че ще стане, но след няколко опита, може би ще е по-добре. Косата трябва да е суха, а не мокра. Добре, че някой назад писа, че кичурът коса трябва да се придърпва, докато четката минава от корените към върха. Спрямо изправената с преса коса: косата има повече обем, при мен пресата много я сплесква. мисля, че е по-щадяща към косата. Настроих я на максимална температура - 180 градуса, с пресата се изправям на 190 градуса. Малко ми се начупиха краищата след няколко часа (не съм я излагала на влага). С преса примерно изкарва целия ден идеално права, само през ноща се начупва.

Косата ми е малко под раменете, чуплива е, ако я изправя набързо със сешоара, а ако я оставя да сама изсъхне е нещо такова:
Скрит текст:

# 545
Търсих кантарче днес в Лидл в Слатина - нямаше. Някъде да сте забелязали останали кантарчета?

# 546
На Черни връх имаше в понеделник.

# 547
  • Пловдив
в тракийския в Пловдив днес се подмятаха няколко кутии Peace
аз се чудя на утрешния пирограф Mr. Green не че няма вкъщи, ама пък точно такъв не се намира hahaha ...а и нищо за мм няма, да му замажа очичките Embarassed

# 548
Вземи му мИсо...

# 549
Мишелин, благодаря ти. Аз върнах малко повече назад и го прочетох това и се отказах. За сметка на това съм се навила да взема това за плитки. Гледах клипчета в ютуб как се процедира с това чудо и ми харесва.

# 550
  • Sofia
Мишелин, благодаря ти. Аз върнах малко повече назад и го прочетох това и се отказах. За сметка на това съм се навила да взема това за плитки. Гледах клипчета в ютуб как се процедира с това чудо и ми харесва.
Взех за дъщеря ми, хубаво се получават и лесно.

# 551
  • shumen
Аз утре ще ходя до Лидл най-вероятно.

# 552
Малее, положението в големите градове явно е сериозно Laughing при нас изобщо не е така, пак има интерес, но не чак толкова.
Абе и аз съм сега в малък град, но и тук четките за коса свършват до 10 часа сутринта  Whistling

# 553
Пуу аз като бях в понеделник, всичко имаше в изобилие, грабих, грабих, че накрая върнах няколко неща, сега съжалявам, че знам ако не вземеш на момента, после размислиш, но няма.
 За четките пак: те са гъсти коси ли са? Става ли за права тънка за обем в корена? Държи ли изправено цял ден? Виждат ли ви се по щадящи от преса?

# 554
Ставам да ходя за шевна машинаааааа  Joy Единствена съм все още пред магазина. Даже и персонал не се вижда. Това ми напомни на времената, когато в същия този час, преди години чаках за тигана с отворче в капака за 15 лв  Crazy

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 06:49 от Мишелин

Общи условия

Активация на акаунт