Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 803
  • 820
  •   1
Отговори
# 525
Кокосовото масло е с SPF4, така че ако сте с тъмна кожа, може да свърши работа. Преди 2 години на морето една позната се мажеше със смес от кокосово и какаово масло. Вечер също се мажеше с това и беше много доволна. Но нейната кожа почернява, а не изгаря.

О аз не го търся, за да се мажа само с него. Задължително си взимам хубав слънцезащитен крем 30 фактор. Но се мажа и с някакво масло. Последният път със зехтин и то точно от Лидл. Кожата става страхотно мека и с много приятен загар.

# 526
Ей, големи сте подкокороски и зарибявки, ама като чета темата, тъй! Simple Smile Накупих шоколади, таблетки за тоалетната, крем за крака, сирене Железница за проба /нещо меко ме се струва в опаковката, ама още не съм го опитала/, кокосово масло, кафе в кафявата опаковка /досега в жълтата си вземах, щот си падам по арабиката/, сЮтЮен черен, щот без гащя останах, предишините сЮтЮени не ми харесаха, и тоз малко зимен /с по-дебелшки подплънки ми се вижда/, ама кЪт го пробвам ще реша. Понеже на касата се сетих, че съм забравила шоколадите и се върнах, ММ плащал и касиерката му реклА да прибере касовата бележка заради сутиена, щото срокът за връщане бил месец, той пък и рекъл:"а, значи може да го поноси и да го върне, ако не и хареса", тя се разхилила. Плюс дежурните салами, сиренца и кремчета за мазане, някакви мандарини,......натоварихме две чанти. Сега отивам и вечеря по рецепта от форума да готвя, ей как са живели едно време без нет и форуми, напраО не знам! Simple Smile bouquet

# 527
Месо,месо не си взела,Лабрексче  Mr. Green забрАйла си bowuu

# 528

Месо,месо не си взела,Лабрексче  Mr. Green забрАйла си bowuu

Не съм, щот е във фризера, ММ не пропуска да зареди, да не би да му сготвя я някоя постна манджа! Mr. Green Като направя такава, пита какво ще ядем към тая гарнитура. Simple Smile

# 529
Прав е човекът  bowuu
За вечеря днес кво...шоколади ли,м Thinking или сутиени?

# 530
Прав е човекът  bowuu
За вечеря днес кво...шоколади ли,м Thinking или сутиени?

+ мръФка! Mr. Green

Пропуснах сушените домати, щях да търся, че не знам и къде стоят, забравих. Следващия път дано се сетя. Embarassed

# 531
 Joy Joy Joy Кефя ви се hahaha

Има ли аншоа в Лидл и ако да, каква разфасофка е! ТенкЮ!

# 532
Няма...ни аншоа,ни шоколади,ни нищо...Лабрекс изкупи магазина Rolling Eyes

# 533
Няма...ни аншоа,ни шоколади,ни нищо...Лабрекс изкупи магазина Rolling Eyes
Като знам каква отлична кулинарка е, май ще ходим на гости на лидълска вечеря  Joy

# 534
Не видях за коментар... някой да е пробвал четката за изправяне или този уред за сплитане на косата? Не бях виждала такъв.

# 535
Той мъжо сякаш ще остави нещо от вечерята...за нас,тц Naughty

Пресата я коментираха назад. Добра била общо взето,на суха коса се работило с нея и косата оставала по-бухнала ,сравнено с нормална преса Flutter

# 536
Не видях за коментар... някой да е пробвал четката за изправяне или този уред за сплитане на косата? Не бях виждала такъв.
Всичката промоционална стока е изкоментирана за поне две седмици напред, каквото се появи , вече е унищожено , дори изпробвано , одобрено , отхвърлено , изконсумирано  или върнато. Joy

# 537
Пазара в Лидл не е шега работа май  Laughing

# 538
Пазара в Лидл не е шега работа май  Laughing
Аз определено се зарибих. Сега ще си купувам и шевна машина-мечта от години Laughing
А круши всеки път забравям. ooooh! Ама то ...списъкът ми започва от тази тема , брошурата вече ми е ненужна.
 Mr. Green

# 539
Малее, положението в големите градове явно е сериозно Laughing при нас изобщо не е така, пак има интерес, но не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт