Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от салама с лешници и детските пижами на Lidl?
Кога ще бъде публикуван каталогът за следващата седмица в Lidl?
Какви са впечатленията от добавката за стави и магнезия на Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от салама с лешници и детските пижами на Lidl?
-
Кога ще бъде публикуван каталогът за следващата седмица в Lidl?
-
Какви са впечатленията от добавката за стави и магнезия на Lidl?
-
Какви са впечатленията от сладкото от смокинги и макароните от френската седмица в Lidl?
-
Какви са впечатленията от крем брюлето и тартата с ябълки от Lidl?
Накупих шоколади, таблетки за тоалетната, крем за крака, сирене Железница за проба /нещо меко ме се струва в опаковката, ама още не съм го опитала/, кокосово масло, кафе в кафявата опаковка /досега в жълтата си вземах, щот си падам по арабиката/, сЮтЮен черен, щот без гащя останах, предишините сЮтЮени не ми харесаха, и тоз малко зимен /с по-дебелшки подплънки ми се вижда/, ама кЪт го пробвам ще реша. Понеже на касата се сетих, че съм забравила шоколадите и се върнах, ММ плащал и касиерката му реклА да прибере касовата бележка заради сутиена, щото срокът за връщане бил месец, той пък и рекъл:"а, значи може да го поноси и да го върне, ако не и хареса", тя се разхилила. Плюс дежурните салами, сиренца и кремчета за мазане, някакви мандарини,......натоварихме две чанти. Сега отивам и вечеря по рецепта от форума да готвя, ей как са живели едно време без нет и форуми, напраО не знам!
или сутиени?

Ама то ...списъкът ми започва от тази тема , брошурата вече ми е ненужна.