Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 780
  • 820
  •   1
Отговори
# 495
Пускали  ли са скоро гофретник, и дали скоро ще го пуснат пак?

# 496
  • София
Отмъкнах и някакви намалени десертчета с йогурт - 5 броя за 1,19.
Ако са едни слепени по пет броя, са чудесни. Йогуртът леко накиселява, като че ли е лимонен вкусът. Одобрихме ги.

# 497
  • София
Отзиви за сокоизтисквачката, дали си заслужава?

# 498
Някой взе ли шок.яйца Киндер? 4 са 8лв, така ли? Играчките ли са по-големи?

Загледах ги, в кутия са и не се виждат самите яйца. Но предполагам цената е такава заради гарантираните две смърфчета /поне така пише на кутията/  Peace

# 499
Някой пробвал ли е кафето на зърна на Лидл , което им е в постоянния асотримент  . Май се казва Gimco ? Трябва ми кафе на зърна и си търся хубаво и не много скъпо. Био кафето го пробвах миналата година като пуснаха био седмицата , но ми киселееше.

# 500
Отзиви за сокоизтисквачката, дали си заслужава?
Аз възнамерявам да си я взема пък каквото такова. В крайна сметка има гаранция и ако се развали в гаранционния срок ще я върна. Разчитам че миксера , тостера  и блендера ми са купени от Лидл. Надявам се да е ок. Мога да пробвам и да пиша после ако искаш?

# 501
Някой пробвал ли е кафето на зърна на Лидл , което им е в постоянния асотримент  . Май се казва Gimco ? Трябва ми кафе на зърна и си търся хубаво и не много скъпо. Био кафето го пробвах миналата година като пуснаха био седмицата , но ми киселееше.

В офиса взимаме от него. За мен е средна хубост. Не мога да го сравня с Лаваца, но все пак е и в пъти по-евтино. Опитай, може да ти хареса.

# 502
_Smile_  благодаря. Ще пробваме .  Laughing

# 503
Днес ходих специално за неща, които хвалите тук - таблетки за WC-то и крема за крака. Ако таблетките се справят с налепа под нивото на водата, ще ги призная. 3 часа дали ще са достатъчни, за да подействат? Кремът вече го използвах. Даже и ръцете си намазах с него, че отскоро ми се появиха едни много неприятни напукани и сухи участъци по пръстите. Дано подейства. Отмъкнах и някакви намалени десертчета с йогурт - 5 броя за 1,19.
Да сте виждали някъде в София от санитарния силикон (прозрачния)? Като стандартния ли е?

За таблетките, аз слагам таблетка преди лягане и на сутринта пускам водата и няма нищичко останало под нивото на водата. Ако го оставиш по малко време ще има ефект, но и ще трябва да потъркаш с четката  Peace иначе и аз горещо ги препоръчвам, изчиства онова което Доместоса и много търкане не изчистват  Party

# 504
Благодаря на всички за мненията, но моят чопър е от стъклените. Отдавна го пускаха и изпуснах срока за връщане. Иначе той уж си работи, но отгоре е изстъргана пластмасата на ножа и сега не се върти хубаво, тоест ножът е проблемът, а той бил консуматив. И да дадем чопъра, защото е в гаранция, ще ни кажат да си купим нов нож. Но пък може и да опитам, стига да намеря бележката.  Crazy
Защото звънях директно в сервиза, а той е един, доколкото знам.  Rolling Eyes

# 505
Има ли други пробвали четката за изправяне на коса? Може ли да споделите мнение, че ми е интересно Grinning

# 506
Звънях днес сутринта на националния телефон относно четките за изправяне на коса- отговорът беше моментален- няма никъде, изчерпани са. Сетих се след това , че в сайта на Ринг МОЛ има телефон на Лидъл / не намирам в стланицата на Лидъл телефони на обектите-или аз не знам къде да търся/  звъня и... да, имаме няколко броя четки.

# 507
  • София
Звънях днес сутринта на националния телефон относно четките за изправяне на коса- отговорът беше моментален- няма никъде, изчерпани са. Сетих се след това , че в сайта на Ринг МОЛ има телефон на Лидъл / не намирам в стланицата на Лидъл телефони на обектите-или аз не знам къде да търся/  звъня и... да, имаме няколко броя четки.
Пиши им във фейсбук. Обръщат внимание обикновено на подобни оплаквания...

Благодаря на всички за мненията, но моят чопър е от стъклените. Отдавна го пускаха и изпуснах срока за връщане. Иначе той уж си работи, но отгоре е изстъргана пластмасата на ножа и сега не се върти хубаво, тоест ножът е проблемът, а той бил консуматив. И да дадем чопъра, защото е в гаранция, ще ни кажат да си купим нов нож. Но пък може и да опитам, стига да намеря бележката.  Crazy
Защото звънях директно в сервиза, а той е един, доколкото знам.  Rolling Eyes
Отиваш в магазина с бележката, ако откажат да приемат рекламацията - жалба до КЗП. По този начин уредът е неизползваем - пластмасата не е ядлива все още...

# 508
Скоро пак ще пуснат чопърчета...за 20 лева може да си вземе и нов.

Друга идея е-по телефона в КЗП да попита. Аз така звънях за едни филтри на прахосмукачки...в магазина казаха, че не били длъжни да поддържат налични, да, ама са длъжни....като продаваш прахосмуци, ще продаваш и предлагаш филтри, щото без тях и прахосмука ще гръмне /ще се задръсти двигателя от праха/ #Cussing out Търгаши, не търговци....

# 509
Ходих до магазина уж за месо и каквато съм лакомия едвам се домъкнах до вкъщи. ooooh!
Взех шоколади (на мм ще му стане лошо), още един сутиен, боксерки, от силиконовите форми за печене, четка взех и аз, но ще я подарявам.

Общи условия

Активация на акаунт