Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 91 415
  • 820
  •   1
Отговори
# 555
Ауууу...успала съм се Mr. Green Хората са хукнали са стока...за мен няма да остане Shocked

# 556
Така е, Тете. Да ти взема една машина?  hahaha Иначе няма много интересни неща.

От машините имаше 9 бройки и в 7:15 бяха останали 5.

# 557
За мен дебел зимен сютюен моля Peace
Кво друго има намалено,освен показаното в сайта?

# 558
Я кажете от колко отваря тоя магазин, да знам за другия път ахахах Simple Smile

И аз се чудя какво друго намалено ще има освен машината за шиене и пирографа Simple Smile
За какво ги ползвате тези пирографи Simple Smile

# 559
  • София
От следващата седмица ще има намалено мИсо, нИ купувайтИ отсега Simple Smile Да е прясно за мъжката половина, да се правят на ловци Mr. Green

# 560
Някой пита в колко отваря магазинът. Ако става въпрос за по принцип, а не за конкретен- отварят различно и на сайта им има инфо. Например в Търново отварят в 8.
http://broshura.lidl.bg/9d7a3fac-fb3f-4ef2-bcd4-2e37245aea0a/html5.html#/1

# 561
Ох,заболя ме корема, рано-рано се хиля като зелка...страшни сте момичета,за всички Ви по китка,че правите темата така свежа bouquet.Снощи към 21.40 бях в магазина на окъснял пазар,мислех че ще мога да видя какво ще има от днес на разпродажбата....ама девойките тепърва почваха да разместват кошовете,дори редовните неща за от днес ги нямаше.Ако не ме домързи,ще скокна днес и ще дам отчет за наличности.

# 562
  • Бургас
Моят Лидл пък отваря в 9:30, та след малко като генерален директор ще ида на посещение и оглед, че ми звъняха да питат жива ли съм и ако да, що 2 дена не съм ходила hahaha Основната цел са цветя и шоколади, както и евентуално летни пижамки за малчо. Ама така най ме е страх да пазарувам - като отивам за малко неща, се връщам с най-големите сметки обикновено Tired

# 563
Показвай се поне на терасата...да те видят,нал ти беше близо магазина...

Аз тэй отидох за зюмбюли в събота и се върнах с 2 торби Rolling Eyes и зюмбюли взех де,не забраям като някои хора Naughty като Лабрекс де... Grinning

# 564
  • София
Има пижами - летни и зимни, блузи - дамски и мъжки, дамски панталони, детски тениски и суитчери,разни остатъци от Хелоуин. Абе слаба работа - само с шоколади си излязох.

# 565
Добре де, какви са + на тази сокоизтисквачка, освен цената?
Похвалвам пирографа- имаме от преди и е много приятен и интересен, заслужава си

# 566
Има пижами - летни и зимни, блузи - дамски и мъжки, дамски панталони, детски тениски и суитчери,разни остатъци от Хелоуин. Абе слаба работа - само с шоколади си излязох.

Е, не е лош и този вариант. С празни ръце, но пълни джобове си излязла. Аз оставих 149 лева днес  Crossing Arms  Пирографа къде намира приложение?  Blush Може да се замисля да си взема евентуално, ако ме грабне. Засега просто не се сещам какво бих правила с него.

Момичета, във връзка с намалените мръвки следващата седмица, да ви кажа как ние напоследък приготвяме месото. След като го измия го слагам в глинено гърне, нарязвам 2-3 глави лук няколко скилидки чесън и овкусявам със сол, черен пипер и соев сос. Оставям го за няколко часа да се маринова така, примерно 3-4 часа и след това във фурната. Пече се около 3 часа на 150-200 градуса. Може да се сложат и картофи по желание. Става УНИКАЛНО вкусно. Няма го онзи дъх на месо, който ние не харесваме много, заради дългото мариноване. Обикновено взимаме свински врат с кост. Мазничкото по пържолките почти изчезва. Месото се топи, а покрай кокала е най-вкусно  Blush Тови начин на приготвяне е наистина супер лесен. Яденето се готви само. Само в началото има едни 5 мин за мариноването и оттам нататък е футната. Като единствен недостатък мога да посоча, че ако стоиш в кухнята се омирисваш яко на готвено и лук  Tired Но то като готвиш си е така и с други неща де.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 09:28 от Мишелин

# 567
  • София

Е, не е лош и този вариант. С празни ръце, но пълни джобове си излязла. Аз оставих 149 лева днес  Crossing Arms

Абсолютно, сутринта се чудех коя карта да изтръскам, а то направо на плюс излязох. Mr. Green

# 568
  • Стара Загора
одеяла  с ръкави имаше, някакви спални комплекти шарени. Инхалатор и апарат за кръвно, но не гледах цени.

# 569
Да, имаше от готините бархетни пликове за деца...на 20 кинта. Много ме кефят...ама пусто и много имам.
Машини шевни...10 броя при нас имаше.

Общи условия

Активация на акаунт