След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 33 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Добър вечер, сладурани  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Само Онур не се е покрил

А, Кати, и кучетата са тук, редовно ни ги показват  Wink
И двамата си оставиха песовете на роднини и приятели и се покриха  newsm78 Кюса в Измир, да си почине при тати, остава да намерим къде са Кита и Мия и да сме спокойни за семейното и кучешкото им щастие  Mr. Green

Габи  Hug, добре, че поне ти ги излавяш понякога, иначе съвсем ще ги забравим  Laughing

# 451
Глава 12
Скрит текст:
Дефне и Йомер пътуваха към лекаря за редовната консултация, развълнувани, защото този път щяха да разберат и пола на бебето. За съжаление мечтата на Йомер за близнаци не се сбъдна и Дефне не спря да се шегува по този повод. Нямаха търпение да разберат поне какво ще е следващото.
Йомер държеше както винаги ръката ѝ, докато лекарката я подготвяше за прегледа. Първо чуха тоновете на бебето, което както винаги просълзи Дефне. Стараейки се да  скрие нетърпението си, Йомер изчака лекарката да ги попита готови ли са да узнаят полът на бебето.
-   Да!- Казаха и двамата едновременно, което разсмя докторката.
-   И така. Поздравления, ще си имате още едно момиченце!- Обяви тя, от което и двамата родители онемяха.
-   Боже!- Успя да прошепне само Дефне, поглеждайки към Йомер.
-   Госпожицата се развива нормално. Продължавай с витамините и искам да те видя пак след 3 седмици.- Продължи лекарката, почиствайки Дефне, и тихо се измъкна от стаята.
-   Още едно момиченце?!- Попита невярващо Йомер с блеснали очи.
-   Съжалявам.- Опита се да започне Дефне, при което той я изгледа стреснат.
-   За какво?
-   Защото не е момче. Знам, че искаше две момчета, а сега...
-   Скъпа, ти говореше за момчета.- Засмя се мъжът ѝ, навеждайки се да я целуне по носа.- Аз исках близнаци, просто за да ти спестя неудобството от още една бременност.
-   Скъпи!- Дръпна го тя в прегръдка, несдържайки сълзите си.- Значи се радваш за Пънар.
-   Виж я ти, даже и името измислила!- Дръпна се учуден Йомер.- Нали искаше момче?!
-   Исках, защото мислех, че ти го искаш.- Наведе виновно очи Дефне.- Винаги съм си мислела, че е по- добре да е момиче, защото ще се разбират по- добре с Джансу.
-   Луда си, луда!- Прегърна я отново съпруга ѝ, зарявяйки лице в шията ѝ.- Хайде да тръгваме, докато не са ни изгонили.
-   Добре, но първо ме пусни, за да стана.- Засмя се тя.
Докато те бяха на преглед, оставиха Джансу на грижите на Ясемин. Когато пристигнаха в дома им, Синан им отвори преди дори да са позвънили.
-   Сакън, не докосвайте звънеца. Берк тъкмо заспа и ако някой го събуди, Ясемин ще ни убие!- Рече през смях той.
Седнаха да изпият по кафе, докато жените разменят някоя и друга клюка, а те обсъдят това онова относно работата. Джансу си играеше в нейната стая- да, имаше си такава дори и в тази къща, с бавачката на Берк. Ясемин беше толкова влюбена в малката принцеса, че обзаведе цяла стая за нея, за да може да има къде да се забавлява при честите си посещения с мама.
Приятелите им също се зарадваха на новината, че бебето ще е момиче. Те също искаха, но щяха да изчакат Берк да стане поне на 2, за да го дадат на градина. За разлика от Дефне, Ясемин не можеше да си се представи с две деца по цял ден вкъщи. Така в сладки приказки и планове за бъдещето стана вечер.
По пътя към вкъщи Дефне звънна на баба си, за да им каже чудесната новина. Йомер си играеше с Джансу до нея, имитирайки я как върти очи, докато баба ѝ ѝ разказваше за последните клюки в махалата. Уговаряйки се за края на седмицата, когато щяха да празнуват първия рожден ден на Бурак, Дефне най- после затвори телефона, докато Шукрю паркираше пред дома им.
Вечеряха паста, която Йомер приготви, докато съпругата му слагаше детето да спи. Джансу беше хапнала у Ясемин и очичките ѝ вече се затваряха, така че майка ѝ дори не я изкъпа, а направо я сложи в леглото, събувайки само сандалките ѝ.
Дефне разчисти масата, докато Йомер избираше кой филм да гледат. Беше рано и не им се лягаше, а и утре беше събота и можеха да се излежават до късно, тък като не се налагаше Йомер да ходи до Пасионис. Спрял се беше на романична комедия, с малко екшън. Направила пуканки, Дефне се сви до него, подвила крака под себе си и облегнала се на гърдите му. Така и заспа, недочаквайки финалните надписи. Усетил равномерното ѝ дишане, Йомер леко се протегна за дистанционното и спря филма. Чудеше се дали да не останат така, както са, но реши, че не е добре за бебето. Отнесе Дефне в спалнята им и я постави на леглото, след което отиде да провери Джансу. Тя имаше навика да отмята тънката завивка, която майка ѝ ѝ намяташе, за да я пази от насекомите. Уверявайки се, че с дъщеря му всичко е наред, той излезе в градината на въздух. Беше началото на август и горещината беше ужасна през деня, но нощите бяха прекрасни. Постоя известно време, любувайки се на звездите, които любимата му така обичаше, след което се върна при нея.
-   Къде беше?- Попита сънено тя, когато той легна до нея.- Събудих се, а теб те нямаше. Колко е часът?
-   Някъде към полунощ.- Отговори ѝ той, целувайки я по бузата, докато я прегръщаше.- Бях в градината, мислех, че спиш. Какво те събуди?
-   Не знам, може би това, че не бе до мен.- Пристисна тя гърба си към гърдите му, намествайки се по- удобно.
-   Вече съм тук, заспивай спокойно.- Прошепна ѝ Йомер, поставайки ръката си на едва личащия ѝ корем. Сладки сънища и на двете ви.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 20:56 от tempestad

# 452
  • У Диспансера ...♥♥♥
То морген се пише, ама разбрахме че фемили Ардуч не им вървят езиците  hahaha hahaha hahaha

# 453
Темпи,благодаря ти bouquet Hug
Рускините пишат, че този с кучето му е племенник, а и на снимка от сватбата на Онур пише нещо от рода на: момичета, сбогувайте се с вуйчо ми!
А в историята на инста му имаше снимка, на която вече направиха сравнителен анализ на паркет, килим, маса и т.н., та установиха, че е оттам, дето бяха кучешките задници...  Rolling Eyes

Габи  Heart Eyes напоследък твоите произведения са единственото, което краси темата, така че щом видя някое новичко, хемен го мятам тук!  Peace

Гале, Hugти ме хвърли в размисъл сега.Какво ще рече това-сбогувайте се с вуйчо ми newsm78 .Дано не е това което си мисля Rolling Eyes

# 454
Рускините вече са се хвърлили в размисли и страсти hahaha.Обсъждат ,дали на церемонията за мъж на годината Боре ще дойде с тейзето или сам,даже предлагат анкета да си спретнат.И също така с коя актриса биха искали да го видят в следващ проект.Имаше предпочитания да бъдел с Серенайката,че била доста разкрепостена и щели да си отиват двамата hahaha

# 455
  • near Sofia, Bulgaria
Ками, сбогувайте се с вуйчо ми е под снимка на Онур от сватбата му  Mr. Green Имах предвид, че им казва вуйчо, значи може би наистина е племенник  Thinking

# 456
Гале,благодаря ,успокоих се Heart Eyes.Заради ремонта Баръш живеел в племенника си,а кака била в Измир Peace hahaha

# 457
  • near Sofia, Bulgaria

Като си дават разни обещания със снимки, ще ги избива на спорт после, за изразходване на енергия  Wink Mr. Green

💪👏
https://twitter.com/bonya6/status/829047317558870016

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 21:22 от Galidan

# 458
# 459
  • София
Скрит текст:
То морген се пише, ама разбрахме че фемили Ардуч не им вървят езиците  hahaha hahaha hahaha
Важното е, че им върви в любовта! Laughing

Скрит текст:
И с голяма буква, ама това са подробности.

# 460
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Те там родата всичките са полиглоти  hahaha  hahaha

Диме пазят му страх  hahaha че той нали обича да е сам човека  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

хеле па на Мертьо инглиша му е втори майчин просто  hahaha hahaha hahaha
На батко си се е метнал  Joy и той така  Joy
hahaha hahaha hahaha ми рода са си  hahaha
Габи  Hug Heart Eyes

# 461
  • София
Важното е, че са се специализирали в различни езици, за да могат да обхванат половината част от света. Laughing Предполагам, че третият брат е отдаден на френския език. Laughing

Скрит текст:
Какви са тези сцени на О. Сайлак с някаква рускиня, които са довели чак до развод? Някой знае ли името на сериала, че съм любопитна. Blush

# 462
  • По света и в нас.

Скрит текст:
Какви са тези сцени на О. Сайлак с някаква рускиня, които са довели чак до развод? Някой знае ли името на сериала, че съм любопитна. Blush
Мише,
Скрит текст:
Днес точно четох статията и сега не мога да се сетя ,с участието на Халит Ергенч и пишеше че рускинята е казала че сцените между двамата били истински ,а не игра с което търпението на Туба се изчерпало.Тоест това не е първата изневяра.Много от давна се говореше че брака не им върви и живеят разделени ,може би още преди половин година и повече.Не съм следяла нещата просто са ми попадали четива.Може би в темата за Туба да пише,ако ти се търси да четеш.
Тази снимка не я бях виждала от първи сезон

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 23:57 от bibisita

# 463
  • София
bibisita, мерси! bouquet

Скрит текст:
Аз спрях да следя Туба след ПнС и брака с Онур, защото следващите ѝ проекти не ме грабнаха, а я харесвам. Онур Са(й)лак никога не съм го харесвала, но ми стана интересно какво толкова са изиграли в този сериал. Толкова много теми има за Туба и Къванч (отделни), че трудно се ориентирам, а и доста често там има мерене на *****. Кой е по-добър, кой как превежда и се натоварвам. Предпочитам да чета тук майтапи. Peace

# 464
  • near Sofia, Bulgaria
https://twitter.com/Ezo_mizahci/status/829059790559133698

Ама спортни натури, бе!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт