След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 32 998
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • near Sofia, Bulgaria

Пак обещава Волканчо - скоро цяла Турция ще говори за мен! Хади бакалъм!  Laughing Rolling Eyes

# 466

Пак обещава Волканчо - скоро цяла Турция ще говори за мен! Хади бакалъм!  Laughing Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaами те и сега го говорят ,ама като излезе снимка на Кюса и се покрива  Mr. Green

# 467
  • По света и в нас.

Като го засъдят. Joy Joy Joy

# 468
# 469
Те отрекоха всички новини вчера. Имам предвид Туба и Онур  Joy

# 470
  • По света и в нас.
Тери,ма то в днешното гедже го четох  newsm78 А те иначе отричат отдавна ама какво се вика няма дим без огън.
Дали нескопосаната сцена в 40 серия е била истинска като при Онур и рускинята. tooth tooth tooth

# 471
  • София
И аз мисля, че дим без огън няма.

Скрит текст:
Тери,ма то в днешното гедже го четох  newsm78 А те иначе отричат отдавна ама какво се вика няма дим без огън.
Дали нескопосаната сцена в 40 серия е била истинска като при Онур и рускинята. tooth tooth tooth [/color]
Аз затова искам да видя сцената. Joy hahaha Joy Какво толкова са изиграли, което ние не сме видяли.

# 472
Добро и красиво утро , Hug.Този Волкан най-накрая някой ще му начупи главата дето лъготи и обещава само и тогава наистина ще се разчуе е цяла Турция hahahaА за Туба и Онур и аз си мисля че щом се говори за развод ,значи има нещо което е провокирало това,жалко за Туба, фина жена изглежда за разлика от него.Нашата сцена 40 не знам дали е била истинска,ама Борко бая беше се вживял,имаше разни индикации Crazy

# 473
Привет, девойки! Hug

Мише,
Скрит текст:
от няколко дни се говори, че причината за развода между Туба и Онур е връзка на Туба с бивш баскетболист, но всички отрекоха всичко - за развода, за връзките с други. Линк към новината за писменото  опровержение на клюките от баскетболиста, има и негова снимка -http://www.sabah.com.tr/magazin/2017/02/07/ibrahim-kutluaydan-tu … kustun-aciklamasi Аз пък от теб чух новината, че рускиня и Онур са причината.

Сряда е, не чакаме нищо, нямаме нищо, няма нови снимки, озети, фрагмани. Нашите релаксират със спорт, с кучетата, чакаме месеца да мине, Боре да почине, да чуем какво го чака. Елка пък изобщо не ни казва кога да чакаме новини от нея за нов проект - зареждаме се с търпение и чакаме за новите им проекти. Аз съм от тези, които чакат с нетърпение да ги видят в нови проекти!

Елчинка има 3,9 милиона последователи вече в Инста, със 700 хиляди повече от тези на Борко. Значи честите разходки в мола не помагат да се трупат последователи! Mr. Green

Хубав ден, момичета! Hug

# 474
Здравейте!Сега гледам 67-ми епизод на "Любов под наем", там, където Йомер казва на Дефне - "Да поговорим малко за теб - за необикновената ти коса, за малкото носле, за бялата кожа", та ме напуши на смях, дали говори такива неща и на оная грозофила, особено за малкото носле и косата, че то разбрахме, че явно егото й е голямо и се мисли за неотразима, иначе нямаше да ни залива с грозните си снимки ежедневно. Ами се чудя на Баръш, той поне имаше база за сравнение и не само по външната красота, ами и по много други неща.И все още не мога да си обясня какво намира в тая тъпанарка. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 475
# 476
Той тоя асоциално обичащ да седи сам е все някъде с народ  hahaha  вкъщи,навън вечно е на някъде  hahaha  представям си пък ако обичаше да излиза с групички какво щеше да е  hahaha

# 477
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Той тоя асоциално обичащ да седи сам е все някъде с народ  hahaha  вкъщи,навън вечно е на някъде  hahaha  представям си пък ако обичаше да излиза с групички какво щеше да е  hahaha

hahaha hahaha hahaha точно това си помислих и аз хаха почива си от красотата на възлюбената  Joy Joy Joy Joy
Верко  Hug а сега привет на всички  Hug Hug Hug Hug

# 478
Диме  Hug
Ако зависи от нас,ще му помогнеме за дълго време да си почине от нея Joy ма той не иска хахаха

# 479
  • На юг от тук

Верче Hug,Диме Hug всичко е в името на спорта Joy Joy

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video207708034_456239254%2Fc4e … st_207708034_2025

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 14:31 от KKATINNA

Общи условия

Активация на акаунт