Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 462
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ей т'ва е Mr. Green, само какво си донесла, Диде Mr. Green. Права си- нито ни пита, нито ни слуша, нито ни знае... Laughing

иде ми ...да се пропия  Sick мъка , мъка , мъка   ooooh!
+1  Drunk  Drunk  Drunk

И въобще не става въпрос за Хазал, щото аз и с Бенсу много го харесвам Чачко, ама с Дуда - не.  Crossing Arms

Освен това няма долна граница  Naughty значи и аз ставам  bowuu Mr. Green И на зрялост съм таман  Mr. Green, не като някоя неопитна младина. hahaha hahaha Освен това обичам агнешкУ. Mr. Green

Общото на Чачо с Туба Мелис, която играеше Руя, е че Чачко връчваше короните на Фуркан Палалъ и Туба на следващия конкурс Бест модел през 2011. Всички печелещи конкурса получават като част от наградата участие в сериал. Самият Чачко спечелвайки го през 2010г. се озова в АФК като Емир. В този смисъл се познават, но не Чачко е причина тя да участва в сериала. Peace

За Дуда не знам.  newsm78 Имайки предвид, че е учила във някакъв моден факултет, участвала е и в други сериали, много е възможно да се познава отдавна с Илкнур и покрай нея да се е прикачила за Чачко и за сериала. Щото от гледна точка на сюжета образът й е напълно безсмислен. Мойше въобще да я няма .. вътре. Mr. Green

Ако нещо не сте ми разбрали, свиркайте да пояснявам. Peace

# 406
Профи, споменах Хазал в отговор на Феми в един от постовете й.

# 407
  • Пришълец
Рори, ако не те затруднява (спомена за проблема с клавиатурата), напиши и ти мнението си за... Дуда Mr. Green, сигурно ни схвана мисълта- комисарката Сема в сериала.
Профче, бе Joy

# 408
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Марги, толкова невероятно нелепо изглеждат един до друг, че според мен новината е пързалка. Ча си има алиби, а Дуда шанс за кариера. Появата й вътре е доказателство, че има нужда от ПР акция щото се появи ни в клин, ни в ръкав, дадоха на героинята й позицията на Мерт и пак е напълно излишна и незабележима. Но откакто я закачиха за Чачи всички я виждат и знаят. Дори не е нужно да я харесват. Вече е разпознаваема, а някъде пишат главна роля за нея.

П.П. извинявайте ако има сбъркани букви.
За протокола моят ръст е най-близо до идеалния който се обсъжда Mr. Green
По отношение на Вътрето съм 1:1 с Надето, а ОС продължавам да го преоткривам и само проблема с писането ви спасява от размисли и страсти по темата.
А за Давут и Чачи химията си го помислих още в първите серии, но ми се стори твърде диспансерско и не споделих тези си впечатления. Обаче и вие сте забелязали.
Сарп и Мерт, Сарп и Давут, обаче няма Сарп и Мелек. А Арас и Дамла и аз много ги харесвам и ще се радвам папараците да ги спипат извън снимачната площадка.

# 409
Рори, ако не се лъжа Арас си има севгили.
Наскоро ги мярнах на фотки.

# 410
  • Пришълец
Рориии, присъствието ти в темата или на балкона много ме радва. Поне по веднъж седмично можеш да драскаш по няколко реда де  Wink, за който и от двата сериала да е. Споделяй си впечатления от всякакъв характер без никакви притеснения, аз всеки път казвам край, но на другия ден отначало Laughing, просто това ни е отделението, пък диагнозата отдавна е поставена Mr. Green
Пиши и за ОС, аз още имам сили Mr. Green Mr. Green, просто като гледам сутрешните повторения в понеделник и вторник ми е по-неудобно за писане, а желязото се кове докато е горещо. Ехаа. Даже и на маргаритена сватба скоро ще ходим Party

Наде, да, доскоро Арас беше с колежката си от Марал- Биге Юнал.

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 22:48 от Маргарита Н.

# 411
Дуда не е като да не е работила с хора играли в АФК.
Скрит текст:

# 412
  • Варненска клюкарка
Честит празник и от мен  bg

Грозна , хубава ...ей тва е , гушнала го е   ooooh! Sick

Не ми харесва , ама кой ме пита  Mr. Green Ще отида да си пусна една серия от Ферия , че пак ми се разигра нервната система  Mr. Green

А , тоя Умут как па не му омръзна да си прави реклама , пускайки снимки на Чачи в неговото заведение  ooooh! Човек ще реши , че Ча оттам не излиза #2gunfire
Увеличих снимката и чак сега видях някои неща, вниманието ми привлече по-различимата оградена дясна част. Двамата са се прегърнали- тя него и той нея Peace Нейната ръка стига малко над средата на гърба му по посока към тила, а неговото яко рамо минава през нейните рамене, направо я е гушнал. Почти в гръб са на снимащия, Дуйгу е извърнала глава към Ча и може би му говори нещо в ухото- сигурно околния шум е доста силен. По-важното е че за тези години през които "познаваме" Ча и реакциите му на публични места, той със сигурност осъзнава че е обект на интерес от околните, не е като да не предполага че може да го снимат, но тук очевидно не се крие....
Диде и мен кой ли ме пита, ама ми се искаше нещо по-нежно за него... и по-дребно..... Ех Чачоо ехх... #Puppy dog
Ама Диде, Умут ли е пуснал снимките в мрежите или?
И все не мога да се отърва от усещането че някъде съм я гледала тази newsm78

# 413
Белл  Hug, не се крие защото нали е заведение в заведението  Wink. Предполага се, че няма случайни допуснати, т.е. няма от кого да се крие.  Laughing Аз в случая обаче се сещам, че когато има нещо за снимане, колкото и да бъде крито, винаги ще се намери някой фен наоколо да го щракне с телефона си. Виж, когато такова нещо няма, цели две години никой нищо не можа да снима. Платените, планирани и режисирани ситуации в репортажен стил не могат да попаднат в тази категория.

Тези снимки не са пуснати от Евирген Умут. От някой присъстващ в заведението са. Но пък ЛаБуум си е с такова таванче  Crazy, че още много снимки ще видим.  hahaha

Ама всичко става под зоркия контрол на Илкнур, и сама, и с Енгин.
Скрит текст:

# 414
Белл  Hug, не се крие защото нали е заведение в заведението  Wink.
Тези снимки не са пуснати от Евирген Умут

От него са  Peace От втория му НЕрекламен клип на тази нощ фенове са изрязали и обърнали отново кадъра Peace

Той е направил тайно Mr. Green заведение в заведението , и денонощно пуска клипове оттам с криещите се звезди вътре   newsm78 Mr. Green

Здравейте   Hug Hug Hug
цяла нощ си успокоявах нервите със синьото ревю на живо от Музея Роден на  Диор  Autumn-Winter 2017-18  ....синьото не е моя цвят ....по едно време вече  ми дойде в повече , и изгледах набързо серията с шамара на Огледален свят  Crossing Arms не знам защо  Thinking от нея имах нужда  .....приликата с шамара , който ни удари Чаатай с приказната любима е абсолютно случайна   Mr. Green

# 415
Вътре/Içerde стремително се движи към своя финал и ние започваме да мислим какъв следващ проект ще избере нашия любим актьор . Разкошният дует с Арас Булут Ийнемли ни показа, че партньора - съперник на главния герой е доста по-важен от красавица главна героиня . Кого бихте искали да видите в качеството си на партньор на Чаатай Улусой в нов сериал ?  Тази анкета при падругите ми хареса  Peace Интересно ми е какво мислите вие ?

-Халит Ергенч
-Къванч Татлъту
-Енгин Акюрек

а красавица ....или нова грозотия  Mr. Green

# 416
  • Варненска клюкарка
Белл  Hug, не се крие защото нали е заведение в заведението  Wink. Предполага се, че няма случайни допуснати, т.е. няма от кого да се крие.  Laughing Аз в случая обаче се сещам, че когато има нещо за снимане, колкото и да бъде крито, винаги ще се намери някой фен наоколо да го щракне с телефона си.
Скрит текст:
Виж, когато такова нещо няма, цели две години никой нищо не можа да снима. Платените, планирани и режисирани ситуации в репортажен стил не могат да попаднат в тази категория.

Тези снимки не са пуснати от Евирген Умут. От някой присъстващ в заведението са. Но пък ЛаБуум си е с такова таванче  Crazy, че още много снимки ще видим.  hahaha

Ама всичко става под зоркия контрол на Илкнур, и сама, и с Енгин.
Скрит текст:

ТочнУ Peace
Скрит може да си остане само вкъщи. Във всеки друг случай може да бъде сниман, независимо колко е овъртолено мястото тип заведение в заведението. Щом на посетителите не са им събрани на входа телефоните, всеки може да си щрака колко си иска, когато и когото си поиска.... Всеки ходи в ръка с един доста мощен компютър с качествена камера Wink На снимката със сините ограждения са ги снимали в гръб, както преди съм казвала че е едно от най- нормалните неща, ако хората имат скрупули да го направят очи в очи, а не  как беше там  "...ама молим ви се не ни снимайте..."... и представете си никой не снимал...дори и в гръб и отдалечаващи се rotfImbo (само се опитайте наистина да си го представите, аз нИ мога, ама това не пречи на някои да си халюцинират че така е било наистина и да си диплят конспирациите че даже и периодично да си ги надграждат hahaha)
В този смисъл писах че Ча е на публично място и осъзнава че във всеки един момент може да го снимат (както и е станало) и видимо не се крие. Да не забравяме и краткото видео което излезе миналата седмица от същата кръчма Илкнур и Чачовица пеещи, а зад тях се вижда доволно нахилен Ча. Кой го пусна, май Илкнур или Енгин Wink Направо публично ни осветиха с Чачовица, нещо като официално представяне, един вид " честита ни радост, ето ви да и се порадвате и вие" Mr. Green

Той е направил тайно Mr. Green заведение в заведението , и денонощно пуска клипове оттам с криещите се звезди вътре   newsm78 Mr. Green

Ха ха вярно hahaha
На всички им е ясно че няма как да останат скрити-покрити, но явно тече реклама на обновения клуб. Аз доколкото помня там изначално не пускат всеки който иска, иначе отдавна клуба да е щурмуван от безбройните Чачови фенове Mr. Green

ПП Относто анкетата съм за Киво, ама неговата игра е по-добра от Чачовата.... За съвместен проект с Енгин Акюрек.... newsm78 Той е добър актьор, един от любимците на народа, а общ проект с Ча би бил направо повод за гражданска война при комшиите #Crazy Според феновете му той няма достойна конкуренция и много кал ще излеят по Ча Laughing Навремето Ча и Енгин си деляха първите места в анкети и класации, сега Ча е предимно няколко места зад Енгин.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 13:38 от Беллора

# 417
  • Пришълец
И аз съм за Киво, дано някой ден се случи.
Диде, не потъвай в мрачни мисли, не е първата, както се досещаме няма да е и последната Laughing. Е, радвам му се аз, че не е сам и си лежа на тая кълка в момента hahaha, но не се знае кО заминат ненадейно заедно дали Дуда в тесен кръг няма да му промени семейното положение Mr. Green

# 418
... но не се знае кО заминат ненадейно заедно дали Дуда в тесен кръг няма да му промени семейното положение Mr. Green

ooooh! пак ми прилоша ...даже не е лошо доктора да мине  hahaha

ПП Относто анкетата съм за Киво, ама неговата игра е по-добра от Чачовата.... За съвместен проект с Енгин Акюрек.... newsm78 Той е добър актьор, един от любимците на народа, а общ проект с Ча би бил направо повод за гражданска война при комшиите #Crazy Според феновете му той няма достойна конкуренция и много кал ще излеят по Ча Laughing Навремето Ча и Енгин си деляха първите места в анкети и класации, сега Ча е предимно няколко места зад Енгин.

дам ,  Енгин направо е издухал Чачи във всенародната любов...особено през февруари 2017:thinking:

и аз бих избрала Киво , даже и сюжет си представям ....нещо с много майтапи , приключенско , тип Индиана Джоунс ....

# 419
 Рори  Hug  

И аз това писах    , колко му е на тая   продуцент да и даде  главна роля   след шумотевицата .  Няма да е първата , която  изглежда зле и  не мой да играе . Ча като е ревнив ша търпи или ша я разкара .

Иска ми се да вярвам, че ни пързалят и прават пиар на заведението  Thinking  Не мислите ли че Ча може да се държи по освободено  , защото  там няма папараци. Там са отбрани хора , които няма да снимат  кой с кого бил . Но ето че пък излезе снимка  , Оф и аз не знам  вече кво да мисля      чок се оплетох  ooooh!

колкото и да се разтапям  Blush  ша го дялкам за Дуда

не разбирам  уж идеала му Адриана Лима  па       вършее  челосания кон

Маргарелоууу #Cussing out  нИ дей говори    за семейни положения  

Дианче  Hug  мента , глок и валериан искаш ли  да изпием    Joy

За анкета съм за Киво и  Халит Ергенч е много добър актьор

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 17:41 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт