Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 471
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Пришълец
Феми Laughing Hug, не е първата, няма да е и последната. Времето ще покаже романтика ли е, надпяване ли, гимнастика ли Joy
Скорошни на Дамла, много я харесвам Heart Eyes

# 391
Честит празник и от мен  bg

Грозна , хубава ...ей тва е , гушнала го е   ooooh! Sick

Не ми харесва , ама кой ме пита  Mr. Green Ще отида да си пусна една серия от Ферия , че пак ми се разигра нервната система  Mr. Green

А , тоя Умут как па не му омръзна да си прави реклама , пускайки снимки на Чачи в неговото заведение  ooooh! Човек ще реши , че Ча оттам не излиза #2gunfire

# 392
  • Пришълец
Ей т'ва е Mr. Green, само какво си донесла, Диде Mr. Green. Права си- нито ни пита, нито ни слуша, нито ни знае... Laughing

# 393

Илкнур на всичките кадъни и мъже  ли ша свети на Ча  Mr. Green Joy  може да са се сприятелили за нощни купони . Доигуто и Илкнур кат ги гледам са по нощния живот  и пиене   . Ча си го знаем  , че разпуска   по барове .

зад кадър  

Как пък вчера не беше с  тях Shocked newsm78   Четох коментари , че припознават момичето седящо срещу Енгин като Туба /Хандан /......брадатко да не срещне и той любовта .... Егати бара ....За първи път от както  се интересувам от Чаатай се потвърждава , почти като достоверно коя му е приятелка . Остава и лятото в ЛА да я вземе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
накрая ще взема гранати ...свършиха ми патроните  Mr. Green

Сега  newsm78 дали ще и увеличат ролята в Ичердето  Thinking

# 394
Ей т'ва е Mr. Green, само какво си донесла, Диде Mr. Green. Права си- нито ни пита, нито ни слуша, нито ни знае... Laughing

иде ми ...да се пропия  Sick мъка , мъка , мъка   ooooh!

# 395
  • Пришълец

иде ми ...да се пропия  Sick мъка , мъка , мъка   ooooh!
Нидей бе Stop  hahaha hahaha, няма какво да ти предложим тука. Добре, от мен да мине- ще те черпя едно лятото в ЛА на Чачовата сватба hahaha

# 396
Много сте се разстроили заради Дудата. Mr. Green
Недейте, след Дуда ШЪ ДОДИ Прасковка, Laughing Ягодка Laughing и те така. Joy
Да бе, само Хазал видиш ли ти е за него, ай стига смешки. Stop

# 397
Нещо светско ...Енгин Алтан прави задръстване в Париж . Отишъл е с жена си на частно ревю на Зухаир Мурад

# 398
  • Варненска клюкарка
Ча не можа ли да забие Дамлата....  Crossing Arms

Феми за ръста е просто въпрос на който той трябваше да отговори нещо, едва ли Чачослав се разхожда с метъра в джоба hahaha Каза да не е много висока, до 170 см, което може да означава и 160, щото долна граница нЕмаше, само горна Mr. Green Дуйгуто е 168-170, ама както казах това няма значение.....
Колкото до главна роля на Дуйгу, едва ли има чак толкова кьорав и изкукал продуцент, сигурна съм че и тя е реалистка по въпроса hahaha А Умут наистина прекалява, направо си изглежда като да си рекламира кръчмите с Ча ooooh! Навремето Ча едни други кръчми на приятел хвалеше и изглеждаше че от тях не излиза, накрая нещата приключиха зле....говоря за Джан Юртсевди и заведенията от веригата Гюнайдън Peace
ПП Диде мятай гранатите и дръж фронта Laughing

# 399
Много сте се разстроили заради Дудата. Mr. Green
Недейте, след Дуда ШЪ ДОДИ Прасковка, Laughing Ягодка Laughing и те така. Joy
Да бе, само Хазал видиш ли ти е за него, ай стига смешки. Stop

като гледам списъка ....то мой и аз да дода  Joy Joy Joy ама комисарката е серт  Naughty надали така ще ми го пусне  Whistling

Иве  Hug и на мен ми мина мисълта , дали Чачи не я е препоръчал за сериала  newsm78 та тя се появи , ей така от нищото  newsm78 още повече , че съвсем скоро при рускините четох коментар , че той е имал вземане даване с манекенката играеща Руя и заради него я вкарали в АФК ...не знам дали има нещо вярно , но защо пък не  Crossing Arms

# 400
  • Пришълец
Диде, не си сама- станахме двечки над Дуйгу, но по-ниски от Ча newsm68 (аз поне, предполагам и ти)
Бел, съгласна за Дамла. Нали уж много се вълнувала, че участват в общ проект, как пък тя поне не направи първата крачка Crossing Arms

# 401
  • Варненска клюкарка
И аз го четох при тях тези дни но не го вярвам, рускините са много емоционални и какви други глупости съм чела при тях... добре че знам какво се пишеше в реално време докато се снимаше сериала.  Laughing Не че не може да е отъркалял въпросната, ама по това време се предполага че е бил с друга та....Пък и много настояваше че предпочитал зрели жени , а не момичета, че създавали много проблеми Laughing

ПП Аа Марги аз съм 165, ама по години няма как да се класирам вече Mr. Green

# 402
  • Пришълец
Теб те знам, търсим над 1.70 и под 1.90 Mr. Green, в такъв смисъл е написаното по-горе и си подскачам, за което newsm68

# 403

Въх  #2gunfire #2gunfire #2gunfireарестуват го САМО за 4897 път  #Crazy , обаче сега е друго ......арестува го Чачовица  Mr. Green

🚔Кратко съдържание на 24 серия сериала Вътре/Içerde

Сарп убива Тахсин пред очите на Хандан . След като тя лично се е убедила в надеждността на Джелял като партньор, без колебание приема сътрудничеството с него .  За Сарп и Юсуф - това е  възможност да хванат двете банди на местопрестъплението при предаването на товара . Главното сега е  - да се узнае точното време  и място на доставката . За Мерт ситуацията става все по-напрегната . Къртицата на мафията е разкрита и сега факта , че е човек на Джелял ще бъде против него  . Неочаквано на сцената се появява нов персонаж - още един враг на Джелял от миналото , който ще обърка всички карти . Сарп наистина ли е  убил   Тахсин ?  Как ще се измъкне  Мерт от безизходната ситуация , в която е попаднал ? Що за нов  враг на кебапчията се е появил в тази крайно заплетена история? Всичко това ще узнаем  в понеделник на канал ShowTV .

ПП Аа Марги аз съм 165, ама по години няма как да се класирам вече Mr. Green

И аз изпадам .... откъде и да погледнеш  hahaha hahaha hahaha Дуда е идеалната  Mr. Green #2gunfire

# 404
 Чочовица  hahaha това звучи като Кивовица  или бившата Енгиновица  Joy

напрау ми иде с домат да я замерам Mr. Green #Splat #Splat

Марги  аз съм миньонка  нали ме знайш  и комплимент ми напрай   Mr. Green

интИресно   ще  бъде да го издебнат   да идат в Ла буума   да  видам как ша се държи  и кво ше отговори .

Дианче   Hug    за Руята не беше вярно нишо не е имал с нея  

И аз харесвам Дамлата   с  Арас  си паснаха  

Наде , не е само Хазал за Ча .Имах предвид че тях много фенове ги искаха в реала и не спират да прават колажи въпреки, че отдавна свърши АФК

цитирам Рори  Hug

Цитат
Белл така си ги наредила, че се набива на очи колко красива и магнетична двойка са те и колко не за Алито е тя.

Дамлата може си има гадже

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 12:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт